Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от smsi-h »

https://www.youtube.com/watch?v=J9b0J29OzAU

Нямало било свободна енергия... Ха бой де... :no:
smsi-h
МненияCOLON 287

Мнение от smsi-h »

smsi-h написаCOLONhttps://www.youtube.com/watch?v=J9b0J29OzAU

И още...

https://www.youtube.com/watch?v=XO5kZbR1ELo
smsi-h
МненияCOLON 287

Мнение от smsi-h »

smsi-h написаCOLON
smsi-h написаCOLONhttps://www.youtube.com/watch?v=J9b0J29OzAU

И още...

https://www.youtube.com/watch?v=XO5kZbR1ELo
И още...

https://www.youtube.com/watch?v=Baq4whkHCIk

Ако може преведете казаното в последното видео!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Не казва нищо по-различно от конвенционалистите.
"Магнитът енергетизира електрически алуминия, от което най-вероятно възникват вихрови токове и обратно магнитно поле, но не съм сигурен..."
Всъщност никой не е сигурен точно какво става тук и трябва да се "дълбае" навътре в етерните процеси.

Между другото си поръчах 200 грама бисмут и две малки плочки пиролизен въглерод (въглен). Трябва да се опитат някои неща с тях :)
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Бисмутът е много силен оргонен катализатор, не съм пипал на живо но така излиза по събрани сведения оттук-оттам. Дано ти влезе в работа, свиркай да помагаме ако трябва
Поздрави!

ПП
Погледнах да видя нивото оттатък - нека някой им каже на колегите, че съм проверил и аз и тия новите боклуци на Боб не излъчват на практика нищо. Айкроу не е лошо да си види пак мерника, щото изделията на Боб са просто с нула навсякъде, а някои отиват и на минус - което е опасно. Не можеш да работиш без усет, а и нещата с телчица на купчинка пред телевизора просто не се правят :)
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Бисмутът отдавна ме блазни, а и наскоро четох едно интервю за използване на слоеве бисмут и магнезий, които проявявали "електрогравитационни" свойства. Сам по себе си бисмутът се държал много странно (олекване, понякога до нулева маса) с прилагане на положителен заряд към него. Ако нищо не стане с наелектризиране, поне ще си имам хубава играчка за магнитна левитация :) А може да влезе и в употреба за някое оргонно устройство, както споменаваш.
Ако някой се интересува, взех го от тук доста евтино, от добрите стари китайци :lol:: http://www.ebay.com/itm/181515097189?_t ... EBIDX%3AIT

Относно измерванията - направо ни размътихте главите вече и се чудим на кой да вярваме :lol: Доста интересно защо така ви се "разместиха" усещанията.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Хипарх
Много е лесно да се провери - отива се в която и да е лаборатория за изследване на храна и вода. Взема се контролна проба от чешмата и се мери РН, проводимост и твърдост. После чашата се слага над въпросното "изделие" и се засичат промените /ако има такива/ на поне три проби през 10 минути. Като се вземе предвид и допустимото отклонение на уредите, се вижда разликата - което е неоспоряемо и съвсем научно доказателство дали изделието работи или е плод на човек с претенции без покритие. Това е, толкова е просто... Аз съм го направил и имам резултати, които съм публикувал, а Боб не е и не смее. Какво повече - нещата са много, много ясни :) Приказките са безплатни, само да има кой да му се връзва - а такива явно се намират :lol:
Иначе с измерването винаги може да се сбърка, особено ако е уморен човек и не е във форма - затова се налагат и горните тестове /когато разбира се искаш да направиш нещо истинско, а не само да драскаш по форумите/. За Айкроу не мога да кажа защо така му излиза измерването, но аз съм си съвсем наред. Доказано нееднократно /при новите ми активатори на вода - пак, по горната схема! :)

Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Колеги, искам да споделя нещо което ме притеснява от няколко дни. Моля ако някой пише и в двата форума, нека го каже на другите колеги защото е важно да го знаят - поне като неангажираща информация. Когато се шегуваме, шегуваме, но когато нещата отиват накриво, не е лошо да забравим глупостите и да се вслушаме в малко по-различно мнение от собственото си /за мен важи същото, естествено - и аз въпреки че едва ли ще ми повярват, вземам предвид тяхното и препроверявам по сто пъти това за което спорим, докато се убедя че съм прав :) / На въпроса:
Колегите си играят с негативно излъчващи устройства - и не подозират какви бели могат да си навлекат на главата... Моля прочетете бе хора пак Наумкин, като не вярвате на мен - дано хване ред. НЕ ПРАВЕТЕ НЕГАТИВНИ СПИРАЛИ!!! Как да ви го кажа по леко, ами правите входове за един куп негативни същности да ви посещават и пълнят енергийните тела с боклуци...
Това дето дишала природата и нощем била негативна а денем позитивна, /да ме извини Филип който уважавам много като човек, независимо от разногласията ни по някои въпроси/ меко казано е невярно - ако малко от малко се зачетете в литературата и направите някои елементарни тестове, ще се убедите че това просто не е така. Енергията се движи от много силен заряд рано сутрин, до намаляващ постепенно /но винаги плюс!!!/, като в нощните часове около 3-4 часа е най-слаба, но пак е позитивна. Който се е занимавал примерно с клетка на Джо или други подобни оргонни устройства, е забелязал тези флуктуации през денонощието като отражение в мощността. НЯМА НИЩО ОТРИЦАТЕЛНО ПРЕЗ НИКОЙ ПЕРИОД НА ДЕНОНОЩИЕТО!!! Когато се обърне клетката /зарази с DOR/, тогава вече е негативна със всички произтичащи от това проблеми за позвателя и - главоболия, гадене и т.н. много подобни на радиационно заразяване.
Много моля колегите които се занимават със спирали, излъчващи негативно да се замислят не само за своето здраве, а и на околните - проявете малко отговорност да не се занимавате с неща които не разбирате... Например навит неправилно наляво тензор ринг излъчва от едната плоскост плюс, а от другата минус във фокуса - това е неправилна постановка и за това Наумкин казва че е тъжен като гледа в огледалото на Истината, защото никой не разбира /в случая става въпрос конкретно за възела/ че това е грешно а е толкова просто!!! Навит надясно, същият ринг излъчва и в двата фокуса от двете страни само плюс! Минусът е скрит вътре в намотката. Нито едно от правилно направените устройства на Мировинг не излъчва минус, отникъде!!! Той винаги е вътре в конструкцията, за да не привлича негативни същности. В кадуцея има пулсация, натрупване на плюса и после бързо излъчване, но не и минус! Ако го кажа на електротехнически език - това е като пулсиращ прав ток, не като променлив - забравяте я тази долна отрицателна част от синусоидата. Такава просто не се ползва. Не можеш да изчистиш негатив с негатив, става само с позитив!!!
Не се занимавайте с неща които не разбирате достатъчно, за да не си навлечете излишни проблеми от глупост. Моля ви като колега с малко повече опит от вас - и дано ме послушате...
Поздрави!

ПП
При тази двойна намотка с която се занимавате, единият проводник от двата е + а другият -, като при смяната на посоката полюсите си сменят местата. Това е един вид бифилярка и си има предназначение ;)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

A хaрмонизaторa и трискелионa нaпример?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Само за протокола - хармонизаторът не е изделие на Мировинг. Освен това той е динамично устройство, създадено от по "нормален" :lol: човек като Спърлинг който просто не е могъл да измисли нещо толкова пипнато като нещата на Мировинг. Въпреки това негативната част при него е събрана в много малка област отдолу, която обикновено е вътре в пода когато е сложен директно на него /както препоръчвам и аз/. Така че голям проблем с минуса при него няма, особено ако външната свързваща права тел на Аку-Вака е вътре в намотката и не може да се манипулира както при някои от сегашните комерсиални изделия правени от наследниците му без нужното разбиране.
Относно трискелиона - нямам голям опит с него, но ако има негативна страна значи не е правилно направено устройство. Играл съм си със двойни спирали подобни на трискелион /да речем дискелион :) / и ако ги навиеш правилно, няма минус отвън. Ако са навити наопаки - имаше /по спомен карам, не ми се навива сега такова нещо че нямам време, но ако настояваш ще го направя/.
BUTTON_POST_REPLY