Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от sheki »

Честита да ви е и на вас :) живи и здрави преди всичко.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Честита Нова Година на всички! :beer:
Скъпи колеги и приятели, от сърце ви желая ви много успехи, радости от всякакъв вид, здраве и както казваше една колежка едно време - Каквото искаш, да стискаш! :lol:
Тази година ще има нови и интересни неща, някои от които са проекти от миналата, а някои съвсем нови ;) До края на януари ще видите тук на снимки и надявам се на видео, някои уникални опити с хладно електричество, както и подобрения на някои класически схеми на Никола Тесла. Надявам се също да направим самозахранване на СЕ установка, базирайки се на натрупаните през 2014 г. знания и опит. Антигравитацията също чука на портата :gwitch: , като ще се тестват някои забравени отдавна технологии и устройства.
В здравната област също има сериозен напредък и се надявам до средата на 2015 г да имаме пълноразмерна MWO система на Лаковски. Работеща по същия начин както през негово време :) Задава се и реплика на Дотто ринг, с подръчни средства и по оригиналната схема на проф. Джани Дотто.
Дай Боже да имаме пробив и по автотермията, силно се надявам! Няколко такива почти направени клетки отлежават в гаража ми от месеци - само да стане по-топло и почвам работа и по тях, с нови идеи и виждания за процеса. Така че, надявам се да ви е интересно това, което излезе от цялата дейност по новите проекти :hola:
Поздрави и успехи на всички!
Асен
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

И аз да добавя нещо към всички от форума за Новата година.
Нека да правим това, което можем най-добре, да имаме късмет в това, което не зависи от нас и всичко това да направи възможно нашите мечти да се превръщат в реалност.
Успех и до скоро писане ! :cheers:
jo64o
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Май 03, 2013 11:07 pm

Мнение от jo64o »

Пожелавам ви година на радост и успехи!Нека нестихващото любопитство и неуморен труд бъдат наградени с признание!! :cheers:
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Честит имен ден на всички Ивановци :beer: :beer: :beer: Пожелавам на всички адаши лично и семейно щастие,здраве , късмет и успехи във всичко :sun: :sun: :sun:
cvety95.gif
cvety95.gif (31.42 KiB) Прегледано 8049 пъти
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Честит имен ден на имениците и от мен :cheers: Да сте живи и здрави, само позитиви и успехи в живота!
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Много щастие, късмет и успех от мен!

И много много здраве!

:beer:
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Честит имен ден на всички именници!
Да сте живи и здрави!
:cheers:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Честит имен ден на всички Ивановци и от мен!!! Да сте живи и здрави, да имате много успехи и късмет! :cheers:
Специални поздрави за Ивчак, Айкроу и Скелета :beer: :doubleup: :hola:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Благодаря!
BUTTON_POST_REPLY