Съвсем най-общи :-)
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: Съвсем най-общи :-)
Честита да ви е и на вас
живи и здрави преди всичко.

Честита Нова Година на всички!
Скъпи колеги и приятели, от сърце ви желая ви много успехи, радости от всякакъв вид, здраве и както казваше една колежка едно време - Каквото искаш, да стискаш!
Тази година ще има нови и интересни неща, някои от които са проекти от миналата, а някои съвсем нови
До края на януари ще видите тук на снимки и надявам се на видео, някои уникални опити с хладно електричество, както и подобрения на някои класически схеми на Никола Тесла. Надявам се също да направим самозахранване на СЕ установка, базирайки се на натрупаните през 2014 г. знания и опит. Антигравитацията също чука на портата
, като ще се тестват някои забравени отдавна технологии и устройства.
В здравната област също има сериозен напредък и се надявам до средата на 2015 г да имаме пълноразмерна MWO система на Лаковски. Работеща по същия начин както през негово време
Задава се и реплика на Дотто ринг, с подръчни средства и по оригиналната схема на проф. Джани Дотто.
Дай Боже да имаме пробив и по автотермията, силно се надявам! Няколко такива почти направени клетки отлежават в гаража ми от месеци - само да стане по-топло и почвам работа и по тях, с нови идеи и виждания за процеса. Така че, надявам се да ви е интересно това, което излезе от цялата дейност по новите проекти
Поздрави и успехи на всички!
Асен

Скъпи колеги и приятели, от сърце ви желая ви много успехи, радости от всякакъв вид, здраве и както казваше една колежка едно време - Каквото искаш, да стискаш!

Тази година ще има нови и интересни неща, някои от които са проекти от миналата, а някои съвсем нови

В здравната област също има сериозен напредък и се надявам до средата на 2015 г да имаме пълноразмерна MWO система на Лаковски. Работеща по същия начин както през негово време

Дай Боже да имаме пробив и по автотермията, силно се надявам! Няколко такива почти направени клетки отлежават в гаража ми от месеци - само да стане по-топло и почвам работа и по тях, с нови идеи и виждания за процеса. Така че, надявам се да ви е интересно това, което излезе от цялата дейност по новите проекти

Поздрави и успехи на всички!
Асен
-
- МненияCOLON 111
- Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm
И аз да добавя нещо към всички от форума за Новата година.
Нека да правим това, което можем най-добре, да имаме късмет в това, което не зависи от нас и всичко това да направи възможно нашите мечти да се превръщат в реалност.
Успех и до скоро писане !
Нека да правим това, което можем най-добре, да имаме късмет в това, което не зависи от нас и всичко това да направи възможно нашите мечти да се превръщат в реалност.
Успех и до скоро писане !

Пожелавам ви година на радост и успехи!Нека нестихващото любопитство и неуморен труд бъдат наградени с признание!! 

Честит имен ден на всички Ивановци
Пожелавам на всички адаши лично и семейно щастие,здраве , късмет и успехи във всичко

Честит имен ден на имениците и от мен
Да сте живи и здрави, само позитиви и успехи в живота!

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Много щастие, късмет и успех от мен!
И много много здраве!

И много много здраве!

Честит имен ден на всички именници!
Да сте живи и здрави!

Да сте живи и здрави!

Честит имен ден на всички Ивановци и от мен!!! Да сте живи и здрави, да имате много успехи и късмет!
Специални поздрави за Ивчак, Айкроу и Скелета

Специални поздрави за Ивчак, Айкроу и Скелета

Благодаря!