Оздравителна кутия ОК

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнение от caduceus »

Колеги,
до десетина дни ще е готов нов дизайн на кутията ОК, който ще се предлага вероятно от края на годината нататък. За момента съм на етап прототипи от 3D принтер и тестване на галванични покрития. Досега минаха няколко варианта - всеки следващ по-добър от предния. Всичко е защитено с тестове и т.н. Новата кутия ОК ще е херметична и водоустойчива, със заварен на сонотрод корпус.
Усилена е още малко, чрез една нова технология. Металното покритие на активната част най-вероятно ще е златно, 24 карата /вероятно ще има такова от бляскава мед с по-ниска стойност/, със защита от устойчиво поликарбонатно фолио. Крайната цена на изделието ще се уточнява допълнително, когато се изчислят разходите по производството. Почти всичко е на машини с цел масовизация и износ в чужбина ;) Тече и патентна процедура. Ще покажа снимки и тестове на новата кутия, като е напълно готова.
Нещата са вече много далеч от навиването на тел и оргонни бобини в час по трудово :hola:
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Поздравления! :)
Ако знаеш на нас децата колко ни е забавно в час по трудово. Дават и близалки :smileylol:
Zarko
МненияCOLON 21
Регистриран наCOLON Нед Апр 19, 2015 3:54 pm

Мнение от Zarko »

А новата кутийка ще може ли да се носи на врата като аксесоар, вместо позлатен кръст и дали няма да презарежда човека, който я носи?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Това за носенето на врата не съм го мислил като вариант, но по принцип може да се направи - особено ако синджирът е по-дълъг и кутията е върху слънчевия сплит. Тествал съм го върху мен, с други енергийни устройства и беше добре. Тежестта на новата обла кутия е около 20 грама при размери 65/40/12 мм, не е проблем да се внедри от едната къса страна сгъваемо ухо за връзка или синджир. Другата си остава плоска за да може кутията да стои изправена до чаша или шише, когато са сложени на хоризонтална повърхност.
По принцип идеята беше да се носи в малкото джобче на дънките защото влиза идеално там, а също и да има в комплекта нещо като памучен колан или лента с велкро, за да се наглася по ширина и носи върху болен крайник или на кръста, както и комплект лепенки за гърба. Но естествено може да се направи и за врат, със сгъваема халка за да не стърчи :)
Поздрави
Zarko
МненияCOLON 21
Регистриран наCOLON Нед Апр 19, 2015 3:54 pm

Мнение от Zarko »

Тогава съм готов да го изпробвам дали е ефикасно. А може ли да е във формата на кръст, тъй като аз съм с расо и кръста ми е един от задължителните аксесоари.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Но принцип не е невъзможно, но трябва да се сложат четири бр кутии на кръст и става голямо изделие /като размер/. За момента просто се мъча със биодизайна на кутията, променливи по дълбочина резби по повърхността на прототипа от дърво, втори вид прототип от полимерна глина, после 3D скан, изчистване на модела от грешки, 3D принтер, матрица, щанца, златен варак във поликарбонатен сандвич /тая технология също си има особености/ и т.н. Изследвания, коментари от водещи специалисти, снимки в електрическо ВЧ и ВН поле. После проекти, финансиране, машини, производство, логистика, сметки, хора, помещения и т.н.
Просто трябва време и работа, за да се направи и произведе нещо уникално и на вид - т.е. не само добре работещо, но в един екземпляр и събрано в кутия от ел. компоненти, или увито с тиксо :) Нещата са коренно различни.
Поздрави
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Искам да споделя малко опит от тази сутрин :)

Преди два дни имах една боза в хладилника, която беше почти развалена. Доста щипеше на езика и определено си беше "на ръба".

Сипах й вода заредена с кутиика ОК и днес бозата почти не щипе на езика. Всъщност дори и на вкус се усеща като прясна. Аз бях изумен и затова реших задължително да пиша :)

П.П. Бозата е без консерванти, без аспартам и пр. благинки на съвременната вкусова индустрия. Произведена е от пълнозърнеста ръж и тръстикова захар. Обяснявам, защото може би има значение и това!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте!
За първи път изнасям публично резултати от изследвания на вода, стояла върху моя кутия ОК-М и снимки на капка от нея в електрическо поле /модифициран Кирлиан ефект - проф. И.Игнатов/ Ползвана е дейонизирана вода за чистота на опита, но и с обикновена нещата са същите. За който не знае кой е проф. Игнатов, той е световно признато име в изследванията на водите -/вижте заглавката в доклада, както и CV-то му/ - справка тук:
http://www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/ ... natov.html

Накратко - аурата на водата свети многократно по-силно след престояване върху ОК-М. Това се случва и с водата в тялото, когато се постави кутията на болно място /и на здраво естествено също/. По мнението на д-р Ф.Батманжелидж, създател на методика за лечение с вода /вижте книгата му "Вие не сте болни, Вие сте жадни"/, дехидратацията е пряко свързана с нивото на болката, а водата от ОК-М позволява максимално добро хидратиране поради много бързото и усвояване от организма. Т.е. - причината за болката изчезва, а с нея и самата болка :) Така по съвсем естествен път и много мощно работи това, на практика вълшебно изделие :cheers:

Избрани извадки от доклада /за яснота/:
...................................................................................
Средната коронна емисия на контролната дейонизирана вода е 1.15 eV, а на пробата след въздействие с ОК-М е 2.23 eV. Резултатът е достоверен.
...............................
ОК-М променя структурата на водата информационно, както разтварянето на калциеви йони. Очакваните биофизични ефекти са за подобряване проводимостта на нервната тъкан.
................................
Има достоверно „преструктуриране” на водни молекули по енергии на водородните връзки, което позволява прилагането на ОК-М. Спектралният анализ на вода по метода ДНЕС показва излъчване от ОК-М към моделни биофизични системи с положителен ефект.
.......................................................................................
Както се казва, коментарът е излишен.
Поздрави!
Асен
Прикачени файлове
контролна проба - аурично светене на капка вода без обработка от ОК-М
контролна проба - аурично светене на капка вода без обработка от ОК-М
Asenovcontrol-1.JPG (2.99 MiB) Прегледано 7557 пъти
аурично светене на капка вода, стояла върху ОК-М
аурично светене на капка вода, стояла върху ОК-М
AsenovO.K.Magnum-1.jpg (561.31 KiB) Прегледано 7557 пъти
1-ва стр. - скан на доклада
1-ва стр. - скан на доклада
CCI12062015.jpg (1.33 MiB) Прегледано 7557 пъти
2-ра стр. - скан на доклада
2-ра стр. - скан на доклада
CCI12062015_0001.jpg (1.27 MiB) Прегледано 7557 пъти
3 стр - скан на доклада
3 стр - скан на доклада
CCI12062015_0002.jpg (954.06 KiB) Прегледано 7557 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Отзвук в местна медия за Дните на планинската вода в Тетевен, където изнесох доклад за ОК-М и Активатор "Извор"
http://lovechmedia.com/%D0%BC%D0%BD%D0% ... %81%D0%B2/
:)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Поздравления! :) Има ли наистина много столетници в Ловеч?
BUTTON_POST_REPLY