Драго
Направих две снимки от различен ракурс преди малко, с три чаши вода от чешмата. В номер 1 е контролна вода, без нищо. В номер 2 водата е престояла над последния модел ОК-М за половин час, а в номер 3 водата е преминала през един от старите ми модели на проточния ми Активатор "Извор", който просто ми беше под ръка. Малко по-слаб е от сегашния, но дава представа за силата на зареждането в динамичен режим.
Поздрави
ПП
Има нови неща и снимки в сайта ми относно ОК-М и проточния активатор, може да ги видите тук:
http://jiznenost.com/
http://jiznenost.com/Aktivator.html
Оздравителна кутия ОК
Re: Оздравителна кутия ОК
- Прикачени файлове
-
- 20150629_123650.jpg (1.92 MiB) Прегледано 9513 пъти
-
- 20150629_123532.jpg (2.15 MiB) Прегледано 9513 пъти
Само като информация - две нарочно малко неясни снимки на прототип с новия дизайн на ОК-М, с ново наименование, лого, графично оформление, нов сайт с многобройни снимки, Кирлиан фотоси и лаб. изследвания. Когато излезе на пазара /основно в чужбина/, тогава ще са по-ясни и подробни
До два-три месеца най-много, надявам се.
Активната повърхност в момента е метализирана по друг начин, но ще се позлатява - за да няма окисляване и заради дизайна, с 22-23,5 карата покритие. В момента се решава чрез преки тестове дали да е по електрохимичен път, или чрез вакуумна метализация. Корпусът е от черен ABS, пластината отгоре от 0,25 мм поликарбонат, етикетът е водоустойчив.
Сила на излъчване във въздуха над пластината + 9,/1530/, при допир +9,/1720/, височина на полето 8 см.
Предвижда се херметизиране на корпуса чрез ултразвуково заваряване, в момента е лепен. Работата продължава.
Поздрави
ПП
И както са казали едни умни хора - "Аматьорите работят за себе си, професионалистите - за другите"

Активната повърхност в момента е метализирана по друг начин, но ще се позлатява - за да няма окисляване и заради дизайна, с 22-23,5 карата покритие. В момента се решава чрез преки тестове дали да е по електрохимичен път, или чрез вакуумна метализация. Корпусът е от черен ABS, пластината отгоре от 0,25 мм поликарбонат, етикетът е водоустойчив.
Сила на излъчване във въздуха над пластината + 9,/1530/, при допир +9,/1720/, височина на полето 8 см.
Предвижда се херметизиране на корпуса чрез ултразвуково заваряване, в момента е лепен. Работата продължава.
Поздрави
ПП
И както са казали едни умни хора - "Аматьорите работят за себе си, професионалистите - за другите"

- Прикачени файлове
-
- Image1390.jpg (231.88 KiB) Прегледано 9469 пъти
-
- Image1391.jpg (183.38 KiB) Прегледано 9469 пъти
Днес с малко повече работа успях да кача до максимума силата на ОК-М в новия объл корпус, достигна над 2300 деветки или +9,/2320/ ако трябва да съм точен. Изключително мощно действие, незабавно се усеща. Заряд на 200 гр. вода до нива полезни за организма става на практика за под минута-две. Утре ще снимам и чаша с вода, престояла над кутията, сега пускам само снимки за тези колеги които могат да мерят или искат просто да се упражняват в това
Пипнете екрана на компа там, където е средата на активната метализирана повърхност на ОК-М, като си представите че пипате кутията. Задръжте няколко секунди, осезаемо топли на пръста и дори пари. Чувството е интересно, особено за невярващите в такива неща
За сравнение пипнете някъде по-настрани и върнете пак на ОК-М. Ще се радвам да споделите какво чувствате
Поздрави!

Поздрави!
- Прикачени файлове
-
- Image1393.jpg (186.27 KiB) Прегледано 9426 пъти
-
- Image1392.jpg (185.1 KiB) Прегледано 9426 пъти
Здравейте,
само за информация - току-що открих специфичен процес на обработка, с който се усилва многократно енергията в пасивните оргонни устройства. Специално при ОК-М силата на излъчваното поле отиде над 10 хил деветки или +9,/10 хил./ При по-предния вариант /за който не съм писал/ максимумът беше стигнал около +4 хиляди и си мислех, че няма вече накъде
За сравнение - тестовете в центъра по биофизика със светенето на водната капка ги правихме с кутия с мощност "само" +500 деветки и имаше значителна, очебийна разлика в нивото на енергията. Доста съм любопитен как ще изглеждат сега
Надявам се вече да няма случаи на неутрализиране от хора със силно негативно поле /макар и много редки, а и нещата както казах се оправят чрез миене с течаща вода на кутията ОК-М/. Тия дни ще отида при един такъв елемент да пипне новото изделие /ако му стиска, щото някои не искат и се плашат инстиктивно/ и да видим ще падне ли нивото на заряда. Направо струи енергията от активната повърхност и ОК-М е много мощна, би трябвало вече и умрял да я усети
Новия процес ще усили вероятно и останалите ми неща, тепърва ще видим
Поздрави!
ПП
Като стане готов новият корпус /има още малко промени/ ще снимам направо с него една мощна кутия за да я покажа. Има някои особености и малко допълнителни принадлежности
само за информация - току-що открих специфичен процес на обработка, с който се усилва многократно енергията в пасивните оргонни устройства. Специално при ОК-М силата на излъчваното поле отиде над 10 хил деветки или +9,/10 хил./ При по-предния вариант /за който не съм писал/ максимумът беше стигнал около +4 хиляди и си мислех, че няма вече накъде

Надявам се вече да няма случаи на неутрализиране от хора със силно негативно поле /макар и много редки, а и нещата както казах се оправят чрез миене с течаща вода на кутията ОК-М/. Тия дни ще отида при един такъв елемент да пипне новото изделие /ако му стиска, щото някои не искат и се плашат инстиктивно/ и да видим ще падне ли нивото на заряда. Направо струи енергията от активната повърхност и ОК-М е много мощна, би трябвало вече и умрял да я усети

Поздрави!
ПП
Като стане готов новият корпус /има още малко промени/ ще снимам направо с него една мощна кутия за да я покажа. Има някои особености и малко допълнителни принадлежности

Колеги,
от два дни правя тестове със златни покрития и нов модел ОК-М със сила 10200 деветки. Това е единичен екземпляр и понеже е доста трудно да се направи, няма да се разпространява. Резултатите обаче са интересни...
Оказа се, че при преминаване през златно покритие силата на излъчването се увеличава с около 30% и мощността на кутията отива над 14 хил деветки, а и плътността на полето е значително по-висока. Това са начални проби и ще търпят развитие - в момента ползвам 22 карата варак, но ще видя как ще е и с 23,5 или 23,75 карата, чистотата на метала вероятно има значение. Оригиналното покритие в бъдеще ще се прави чрез магнетронно разпрашване във вакуумна камера, върху пластина от 0,25 мм прозрачен поликарбонат, която ще се влага в основния корпус от ABS.
Когато имам снимки от това изделие + новия модел корпус, ще покажа за да видите.
Поздрави!
от два дни правя тестове със златни покрития и нов модел ОК-М със сила 10200 деветки. Това е единичен екземпляр и понеже е доста трудно да се направи, няма да се разпространява. Резултатите обаче са интересни...
Оказа се, че при преминаване през златно покритие силата на излъчването се увеличава с около 30% и мощността на кутията отива над 14 хил деветки, а и плътността на полето е значително по-висока. Това са начални проби и ще търпят развитие - в момента ползвам 22 карата варак, но ще видя как ще е и с 23,5 или 23,75 карата, чистотата на метала вероятно има значение. Оригиналното покритие в бъдеще ще се прави чрез магнетронно разпрашване във вакуумна камера, върху пластина от 0,25 мм прозрачен поликарбонат, която ще се влага в основния корпус от ABS.
Когато имам снимки от това изделие + новия модел корпус, ще покажа за да видите.
Поздрави!
Новите кутии станаха прекрасни със златно покритие 22 К
Видях зор с позлатяването, защото на едното място с вакуумно разпрашване казаха че не било възможно да се направи на такива пластини, а на другото трябваше да затворя едни 3 хил лв за златна мишена. Така че се наложи да стана малко иконописец
в частта за полагане на златен варак. Ще снимам утре че тръгвам сега пак на път и ще покажа резултата
Кутиите са с мощност над 15 хил деветки и полето се усеща много ясно, просто излъчва приятна топлина - почти като печка
Много съм доволен - дано и ползвателите на изделието също.
Поздрави!

Кутиите са с мощност над 15 хил деветки и полето се усеща много ясно, просто излъчва приятна топлина - почти като печка

Поздрави!
С риск дa влезем в спор пaк, но нaли топлинaтa е признaк нa рязрушителнa енергия, тоест негaтивнa и до сегa от положителни оргонизaтори сме усещaли хaлден повей. 
ПП
Инaче в другия форум отдaвнa рaботим с злaто. Жaлко че не четеш и тaм.

ПП
Инaче в другия форум отдaвнa рaботим с злaто. Жaлко че не четеш и тaм.

Няма проблеми Icrow, всичко е наред. Знам че работите със злато, но предимно бобини и спирали. Това е друго.
Относно излъчването, има и хладен повей
както и мека топлина /почти като Пещерска
/ Полето е доста силно и работи чудесно, буквално за секунди минават почти всякакви болки /хронични за няколко минути/. Това е ако няма видоизменения /примерно артрозни/ и други такива, те изискват малко повече време. Самовъзстановяването на клетките е факт, сега остава да постигна не локално, а цялостно ревитализиране на тялото. Работи се
Поздрави!
ПП
Малко снимки на новия модел, за да измериш заряда на контактно на повърхността и над нея /ако ти е интересно/. Това е тестов вариант и не му е полирана златната част - ще се подобрява още малко, но само като визия. Специално за тази не съм се старал да я докарам съвсем защото си е за мен /личи си и снаждащия ръб, което няма да е така по принцип/-
Така че колеги, не се заглеждайте във външния вид, защото ще се подобрява значително. Може да видите и сайта на етикета
но е само на английски, защото този модел ще е предимно за износ 
Относно излъчването, има и хладен повей

Поздрави!
ПП
Малко снимки на новия модел, за да измериш заряда на контактно на повърхността и над нея /ако ти е интересно/. Това е тестов вариант и не му е полирана златната част - ще се подобрява още малко, но само като визия. Специално за тази не съм се старал да я докарам съвсем защото си е за мен /личи си и снаждащия ръб, което няма да е така по принцип/-
Така че колеги, не се заглеждайте във външния вид, защото ще се подобрява значително. Може да видите и сайта на етикета

- Прикачени файлове
-
- 20151010_093224.jpg (1.56 MiB) Прегледано 8947 пъти
-
- 20151010_093302.jpg (1.54 MiB) Прегледано 8947 пъти
-
- 20151010_093354.jpg (1.39 MiB) Прегледано 8947 пъти
-
- 20151010_093430.jpg (1.31 MiB) Прегледано 8947 пъти
-
- 20151010_093534.jpg (1.51 MiB) Прегледано 8947 пъти
Здравейте!
Нещо ново /от вчера/ по отношение на действието на HealthboxOK със златно покритие
Ходих на представяне в Плевен на уреда за диагностика на тялото Биопулсар.
http://vivasanbg.com/?page_id=2
http://vivasan-rostov.ru/index/biopulsar/0-356
Това всъщност е уред от типа на ауракамерите /сензорен плот с електроди за длани, обработващ блок, компютър, програма/ и показва нивото на жизнена енергия в основните органи и жлези, както и компилирана от данните картина на аурата на тествания човек. Системата има немски и швейцарски сертификати работи. Идеята на хората, които го разпространяват е, да се измери къде има проблем в тялото и енергетиката на конкретния човек и после да се тушира чрез разни етерични масла, хран. добавки и т.н. Какво направихме с тези хора:
1. Седна една дама на апарата и за една-две минути и излязоха параметрите на текущото и състояние. Не беше добре, липса на достатъчно енергия в хипофизата, стомаха и др. органи, запушени енергийни канали и т.н. Тогава просто сложих една от новите златни HealthboxOK, която си нося в джоба директно върху горната част на дланта и, така както си беше на плота със сензорите. Промяната в екрана започна почти незабавно - до 20-30 секунди вече имаше първи сериозни отклонения от началното недобро ниво. За две-три минути всичко се нормализира, всички органи отидоха почти на максимума, появи се ниво и в хипофизата и се оправи изцяло дори синтезираната от уреда аура. Т.е. през каналите на ръката започна да се пълни /видимо и от уреда/ тялото с енергия и да си възстановява функциите.
За съжаление не снимах клип, но предстои и това да се направи, както и снимки на екрана преди и след 10, 20 и 30 мин държане на HealthboxOK в ръка. Най-важното е, че системата "вижда" въздействието в момента на извършването му и дава данни текущо. Това е още едно пряко доказателство как работи изделието ми и съм много, много доволен!
Поздрави!
Нещо ново /от вчера/ по отношение на действието на HealthboxOK със златно покритие

Ходих на представяне в Плевен на уреда за диагностика на тялото Биопулсар.
http://vivasanbg.com/?page_id=2
http://vivasan-rostov.ru/index/biopulsar/0-356
Това всъщност е уред от типа на ауракамерите /сензорен плот с електроди за длани, обработващ блок, компютър, програма/ и показва нивото на жизнена енергия в основните органи и жлези, както и компилирана от данните картина на аурата на тествания човек. Системата има немски и швейцарски сертификати работи. Идеята на хората, които го разпространяват е, да се измери къде има проблем в тялото и енергетиката на конкретния човек и после да се тушира чрез разни етерични масла, хран. добавки и т.н. Какво направихме с тези хора:
1. Седна една дама на апарата и за една-две минути и излязоха параметрите на текущото и състояние. Не беше добре, липса на достатъчно енергия в хипофизата, стомаха и др. органи, запушени енергийни канали и т.н. Тогава просто сложих една от новите златни HealthboxOK, която си нося в джоба директно върху горната част на дланта и, така както си беше на плота със сензорите. Промяната в екрана започна почти незабавно - до 20-30 секунди вече имаше първи сериозни отклонения от началното недобро ниво. За две-три минути всичко се нормализира, всички органи отидоха почти на максимума, появи се ниво и в хипофизата и се оправи изцяло дори синтезираната от уреда аура. Т.е. през каналите на ръката започна да се пълни /видимо и от уреда/ тялото с енергия и да си възстановява функциите.
За съжаление не снимах клип, но предстои и това да се направи, както и снимки на екрана преди и след 10, 20 и 30 мин държане на HealthboxOK в ръка. Най-важното е, че системата "вижда" въздействието в момента на извършването му и дава данни текущо. Това е още едно пряко доказателство как работи изделието ми и съм много, много доволен!

Поздрави!
Асене, ти нали продаваше в Холандия? Това до лактите на Армин да не е твое? Никак не е слабо 

- Прикачени файлове
-
- armin.JPG (48.54 KiB) Прегледано 8754 пъти