От днес е актуализиран и сайтът на позлатената овална кутия HealthboxOK , като са добавени някои снимки и текст. Може например да видите в раздел "Галерия" как се ползват двете кожени връзки за прикрепване на кутията при болки в лакът и коляно, както и общи снимки на опаковката и изделието с вече позлатена активна повърхност.
http://www.healthboxok.com/Gallery.html
Поздрави!
Оздравителна кутия ОК
-
- МненияCOLON 111
- Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm
Re: Оздравителна кутия ОК
Здравей Асене,
Предполагам, че няма да имаш нещо против да споделя горния линк в международния "Райф-форум", като му намеря подходящо място
Предполагам, че няма да имаш нещо против да споделя горния линк в международния "Райф-форум", като му намеря подходящо място

Разбира се, каквото направиш - все е добре
Надявам се да имаш и добри резултати с твоята кутия + лампата 

Ето новото ми изделие, на база усилената няколко пъти конструкция на HealthboxOK. Понеже активните елементи на излъчвателя са по-големи и не влизат в корпуса на стандартната овална кутия, разработих и направих нов корпус /в момента е даден за изработка на ЦПУ струг, показаното на снимките по-долу е прототипа/. Изделието може да се ползва като поставка за зареждане на вода, сокове, алкохол и каквото душа иска /може да се носи и в джоб/, а освен това при сериозни проблеми или силни болки в тялото служи и като алтернатива на HealthboxOK. Последната е незаменима за колена, стави и др места по тялото с по-крива геометрия /и ако трябва да се носи с кожените каишки повече време/, а при по-плоски повърхности /гръб, корем и т.н./ и необходимост от спешна и по-силна обработка, може да се ползва новото изделие което остана с име "Енергизатор".
Излъчва мощно обемно позитивно енергийно поле на 10-12 см над активната позлатена повърхност, силата на полето е около шест пъти по-голяма от HealthboxOK, въздушно +9,/150 хил./, при допир минава по цялата контактна повърхност и е около +9,/160 хил./
Буквално за пет минути водата става животворна, а бутилка литър и половина минерална се зарежда на максимума за по-малко от 1 час. При държане повече време горницата енергия просто се излъчва в околното пространство.
Корпус от бял полиацетал, размери - диаметър 80 мм, височина 20 мм., тегло 100 грама. Кутията е херметична и не изисква грижи или поддръжка, мие се просто с вода и сапун - но и при дезинфекция със спирт няма проблеми. Вероятно ще има голямо приложение в масажни студия и спа-центрове. Ще направя тест в две такива, съседни на офиса ми.
Предполагаема цена /има още неясноти колко ще струва корпуса на ЦПУ и минималните количества/ - 120 лв. В момента мога да пусна десетина броя до Нова година на 100 лв, като празнична промоция
Прикачвам малко снимки
Поздрави!
Излъчва мощно обемно позитивно енергийно поле на 10-12 см над активната позлатена повърхност, силата на полето е около шест пъти по-голяма от HealthboxOK, въздушно +9,/150 хил./, при допир минава по цялата контактна повърхност и е около +9,/160 хил./
Буквално за пет минути водата става животворна, а бутилка литър и половина минерална се зарежда на максимума за по-малко от 1 час. При държане повече време горницата енергия просто се излъчва в околното пространство.
Корпус от бял полиацетал, размери - диаметър 80 мм, височина 20 мм., тегло 100 грама. Кутията е херметична и не изисква грижи или поддръжка, мие се просто с вода и сапун - но и при дезинфекция със спирт няма проблеми. Вероятно ще има голямо приложение в масажни студия и спа-центрове. Ще направя тест в две такива, съседни на офиса ми.
Предполагаема цена /има още неясноти колко ще струва корпуса на ЦПУ и минималните количества/ - 120 лв. В момента мога да пусна десетина броя до Нова година на 100 лв, като празнична промоция
Прикачвам малко снимки

Поздрави!
- Прикачени файлове
-
- Image1630.jpg (211.34 KiB) Прегледано 8709 пъти
-
- Image1622.jpg (173.12 KiB) Прегледано 8709 пъти
-
- Image1623.jpg (143.53 KiB) Прегледано 8709 пъти
-
- Image1624.jpg (154.52 KiB) Прегледано 8709 пъти
-
- Image1628.jpg (159.9 KiB) Прегледано 8709 пъти
-
- Image1626.jpg (154.62 KiB) Прегледано 8709 пъти
От вчера един съсед започна да дава на котката си обработена вода от най-старите кутиики ОК-магнум.
Котарака е доста зле, оперираха го преди месец и между другото е 18 годишен! Днес следобяд ми се обади, за да ми каже, че е живнал, почнал е да яде и да пие вода и постоянно търси къде е кутииката, за да си легне върху нея
Ще ви държа в течение какво се случва. По принцип котарака го отписват на няколко пъти тази година. Чак сега се сетихме да се пробваме и с кутииката.
Котарака е доста зле, оперираха го преди месец и между другото е 18 годишен! Днес следобяд ми се обади, за да ми каже, че е живнал, почнал е да яде и да пие вода и постоянно търси къде е кутииката, за да си легне върху нея

Ще ви държа в течение какво се случва. По принцип котарака го отписват на няколко пъти тази година. Чак сега се сетихме да се пробваме и с кутииката.
Ако му дадеш да види кръглия енергизатор /последното изделие/, тоя котак няма да стане от него
Дано се оправи бързо, животните са по-умни от хората в някои отношения

Чудесно
. Поздравления.
Преди около 2 седмици обеснявах на домашните че ми се иска да се съберат двете устройства в едно.
Настава "бой" кой коя кутийка да вземе. До скоро само аз се възползвах от "Големия" но вече не е така. И сега видях че ти си го направил.Ти да видиш.
Очаквам с нетърпение развитието и по нефритените разработки
.
Весело посрещане на новата година. Все така товрчески да подхождаш към нещата. Успех от все сърце и душа.
пс: имаш мейл

Преди около 2 седмици обеснявах на домашните че ми се иска да се съберат двете устройства в едно.
Настава "бой" кой коя кутийка да вземе. До скоро само аз се възползвах от "Големия" но вече не е така. И сега видях че ти си го направил.Ти да видиш.
Очаквам с нетърпение развитието и по нефритените разработки

Весело посрещане на новата година. Все така товрчески да подхождаш към нещата. Успех от все сърце и душа.
пс: имаш мейл
Антоне, видях мейла - утре е при теб. Писах ти и по другите неща.
От днес имам и страница на изделията и http://www.jiznenost.com във Фейсбук.
https://www.facebook.com/Zdravniustroistva/?ref=hl
Актуализираме и сайта с новите неща, предполагам че утре до обед ще сме готови с българската страница, а тази на английски до 10-ти януари /има доста за оправяне там/.
От днес вече има и Енергизатор с черен корпус
Много ме натискаха няколко човека че искали черен /енергизатор де
/, дано вече са доволни. Изглежда добре, прилагам две снимки на корпуса - но не го мерете какво излъчва, защото няма нищо вътре. Сниман е просто леко сглобен, без залепване и активните елементи - за да се види как ще изглежда
Поздрави!
От днес имам и страница на изделията и http://www.jiznenost.com във Фейсбук.
https://www.facebook.com/Zdravniustroistva/?ref=hl
Актуализираме и сайта с новите неща, предполагам че утре до обед ще сме готови с българската страница, а тази на английски до 10-ти януари /има доста за оправяне там/.
От днес вече има и Енергизатор с черен корпус

Поздрави!
- Прикачени файлове
-
- 20151230_141313.jpg (1.61 MiB) Прегледано 8567 пъти
-
- 20151230_141341.jpg (1.42 MiB) Прегледано 8567 пъти
Ето и снимки на пълното изделие, активно и излъчващо на 100 процента.
Може да се пробвате дали усещате от екрана енергията от позлатената повърхност - просто пипнете снимката с показалеца на лявата ръка и задръжте за десетина секунди. За сравнение, може да направите същото и със снимките на празното изделие от по-горния ми пост /там няма излъчване и не се усеща нищо
Поздрави!
Може да се пробвате дали усещате от екрана енергията от позлатената повърхност - просто пипнете снимката с показалеца на лявата ръка и задръжте за десетина секунди. За сравнение, може да направите същото и със снимките на празното изделие от по-горния ми пост /там няма излъчване и не се усеща нищо

Поздрави!
- Прикачени файлове
-
- 20151231_130024.jpg (1.39 MiB) Прегледано 8537 пъти
-
- 20151231_130401.jpg (1.73 MiB) Прегледано 8537 пъти