Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

За сравнение - ето ви две снимки, на имитацията /въпросния човек Г. Изворски/ и на Петър Дънов - оригинала :)
Енергията в третото око на първия е минус три /!!!/ което е показателно, че е зомбиран и че някаква негативна сила работи през него. Енергията на Дънов в третото око е плюс 34 деветки, или +9,/34/ което е признак за много високо духовно ниво, силно позитивна енергетика и ясновидски способности.
Лъжепророците се навъдиха много, но нас трудно ще ни излъжат :) На челата им пише ясно, кой какъв е :hola:
Иване, виж и ти когато можеш, дали съм измерил точно. Хубаво е да се проверяват такива неща двойно :cheers:
Поздрави!

ПП
Първият /имитацията/ да ви прилича малко на Саруман? :lol: Айде слагам и негова снимка, излезе на първо място - но ще се ориентирате. Който не се сеща кой е той, да чукне в Гугъл. Вижте колко различно е излъчването на Дънов и Изворски, контрастът в погледите им, между благостта на единия и остротата на другия, е невероятен и силно показателен. Вярвайте само на усещанията си, не на думите - те заблуждават
Прикачени файлове
Саруман.jpg
Саруман.jpg (20.87 KiB) Прегледано 6946 пъти
имитацията
имитацията
1.jpg (128.61 KiB) Прегледано 6946 пъти
оригиналът
оригиналът
Beinsa_Duno.jpg (201.87 KiB) Прегледано 6946 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Трбвaше дa кaчиш и Гaндaлф :smileylol:

Утре ще го мернa, но средния много противнa физиономия докaрвa. Ти aко искaш виж темaтa в другия форум зa будиските монaси или нaмери в нетa техни изяви и измери зa кaкви милиони стaвa въпрос. ;)
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Аз не че нещо, ама актъора дето играе саруман май си отиде от тоя свят преди няколко месеца. Така че каво точно мериш не е ясно за него него.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

За актьора нищо не меря - само отбелязах, че Изворски прилича на него. По принцип всичко което е вътре в нас се отбелязва на лицеизраза, затова ако разделиш образ от звук, ще видиш много ясно кой какъв е вътрешно. Актьорите естествено знаят това и изражението на лицата им, когато играят добър или лош персонаж е коренно различно /маската/. Добрите дори направо съпреживяват образа, което се отразява и на съдбата им в положителен или негативен аспект.
Това имах предвид - съпоставката в измерването е само между Г. Изворски и П.Дънов
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Наистина е негативен Изворски. Дънов е 9./42/ със силен ток. Сауроман е 8 и нещо.
Бях отвкнал от твоята скала. :lol:
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

На мен ми стана любопитно и затова и се допитах, защото не бях много убеден дали това е така.
А този Изворски, че е противоречива личност (поне за мен) беше ясно, но пусто съм от хората дето все обичат да дават втори шанс (за всеки случай...)

Благодаря за бързите отговори на всички ! :cheers:
Аватар
blade_x
МненияCOLON 31
Регистриран наCOLON Пон Яну 11, 2016 3:18 pm

Мнение от blade_x »

Здравейте,
caduceus, може ли да ми замериш тази вода от двете чаши.
IMG_0243.JPG
IMG_0243.JPG (1.96 MiB) Прегледано 6831 пъти
IMG_0244.JPG
IMG_0244.JPG (2.09 MiB) Прегледано 6831 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Първата чаша е отрицателна, втората има плюс, но не е много силен. Не си играй с негативни полета, че после проблеми със стави, главоболия, гадене и т.н. Прави нещата така както са описани /тука сме дали точни инструкции за как се правят някои основни енергийни устройства/ и няма да има минуси. Възел на Мировинг, шнур на Мировинг, тензор рингове, хармонизатори и т.н. Спиралите на трискелионите например се навиват в посока надясно и навътре ;)
Поздрави!
Аватар
blade_x
МненияCOLON 31
Регистриран наCOLON Пон Яну 11, 2016 3:18 pm

Мнение от blade_x »

Втората чаша е от 10л бутилка седяла 1 седмица върху това:
IMG_0246.JPG
IMG_0246.JPG (1.04 MiB) Прегледано 6758 пъти
Първата чаша е на 2 дни седяла пак в 10л бутилка върху единичния трискалион.
IMG_0245.JPG
IMG_0245.JPG (1.13 MiB) Прегледано 6758 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Ето малко снимки от Жаба могила и вътрешността й:
Отвън
Отвън
IMG_5151.JPG (475.52 KiB) Прегледано 6601 пъти