Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Райф - машина

Мнение от caduceus »

Не. Каквито и да са измененията във структурата на един бацил, включително химически - няма как при механичен резонанс да оцелее. При правилното въздействие стават на каша за по-малко от секунда.
Нещата са много прости, но трябва да се съпоставят малко факти от практиката на Тесла, Лаковски, Райф и още няколко по-стари изследователи, за да се види цялостната картина.

В момента всички видове Райф лампи работят като подтискат жизнеспособността на бацилите, а не ги пръскат с резонанс. Затова трябва повече време и многоминутни сеанси, за да се омаломощят максимално и да ги унищожи имунната система. Това работи донякъде - но е съвсем друг механизъм на действие, не оригиналния Райф!
nnikolay
МненияCOLON 21
Регистриран наCOLON Пон Юни 06, 2016 7:42 pm

Мнение от nnikolay »

nightcrawler65 описа много хубаво образуването на модулиращи честоти чрез субхармонична на мор честота най-близка на носещата.А как ще стане това когато мор-честотата е по висока от носещата 3.3мхц.
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

nnikolay написаCOLON...........А как ще стане това когато мор-честотата е по висока от носещата 3.3мхц.
Лично за мен нещата имат два основни отговора и трети, който изключва всяко притеснение от подобен проблем.
1. Ще използваме само "MOR" без носеща
2. Избираме си друга подходяща носеща
3. За сега никой от тези забележителни хора като Райф и Хулда, не е намерил основна честота на патоген по-висока от да кажем 1.7 Мхц - т.е. няма такава над 2 Мхц това е добрата новина, която спира притесненията.
За малка справка в книгата на Хулда е дадена опростена графика на условен честотен диапазон на разновидностите патогени.
Ако случайно някой е погледнал една от първите таблици на честоти измерени първоначално от Райф, и попита - "Защо там има записани честоти над 10 Мхц?"
Отговорът го има напред в темата, но все пак да повторим защото е важно да се помни, че когато Райф е правил измерванията, за източник на сигнал е използвал фабричен честотен генератор с предел на изходните честоти до 2Мхц.
И когато Филип Хойланд прави прецизните измервания е установил основните честоти, които всички са под 2 Мхц.
Дори и Райф се е убедил, че първия запис са били само по-високи хармонични на основните честоти.
И ако все пак някой от Вас е открил някаква много висока "MOR" честота е добре да я тества и с нейна по-ниска хармонична.
/ например разложена в низходящ ред на октавен принцип :2 :4...... :8 и т.н./, за да я "вкара" в познат честотен диапазон за конкретен вид патоген.
Поне до тук практиката показва, че няма нужда от такъв вид притеснения. Всичко си работи нормално а резултатите са повече от добри :cheers:
nnikolay
МненияCOLON 21
Регистриран наCOLON Пон Юни 06, 2016 7:42 pm

Мнение от nnikolay »

Благодаря nightcrawler65 ,както винаги простичко и точно.А пробвал ли си с обикновена права неонка 40см. както пише АлексПал ,или такава извита като подкова -на същата дължина.Има ли начин да се измери излъчването от оригинална лампа-Райф и обикновена неонка с аргон или неон.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

nnikolay написаCOLON........А пробвал ли си с обикновена права неонка 40см. както пише АлексПал ,или такава извита като подкова -на същата дължина.Има ли начин да се измери излъчването от оригинална лампа-Райф и обикновена неонка с аргон или неон.
При мен нещата се развиха така, че нямах възможност за експерименти с други видове лампи, но явно съм случил с подходящата а може би и най-добрата за този размер.
Илия е човека, който има опит с „права” лампа и може при желание да ти каже повече.
Когато Роско ми подари една от неговите “U” лампи за експерименти аз му благодарих и на свой ред побързах да я подаря на приятел, защото времето за странични експерименти при мен е сведено до липса на такова, поради простия факт, че вече не се интересувам от други проекти на тема Райф, защото съм намерил това което работи и върши работа. На дневен ред от близо две години за мен са постигнатите резултати и те са основната движеща сила, която не ми позволява да си губя времето. А от последните 5 месеца/благодарение на Деси/ откакто пристъпих и в темата „ФОЛ” диагностика, положителните резултати придобиха съвсем други измерения.
Преди време имах желанието да използвам и „права” лампа, но вече съм преценил, че тя не ми е нужна, поради факта, че не е подходяща за дистанционна процедура.
Относно измерването на лампите при работа и тяхното сравняване – няма кой да си губи времето с това. Предполагам, че се има предвид определяне на излъчваната мощност/ освен ако човека няма специална дарба/ .
А както се казва топлата вода вече е открита и за мен няма смисъл от подобен вид „ТНТМ” дейност.
И накрая няма как да пропусна писанията в началото на тази страница за някакъв друг истински Райф./ в последен опит да опазя темата чиста/
Явно, отдавна беше нужно да се създаде друга тема, която да носи друго име и по никакъв случай да не се оприличава с дейността на Райф. Защото историческите документи са факт и там няма нищо друго освен Райф – машини работещи на два основни принципа и никой от тях не е оргонен или нещо подобно. Така, че ако някой го твърди нека да покаже достоверна информация за тези твърдения и типа машина в която е заложен този принцип и постигнатите резултати.
Ако няма такива данни, просто като проектирате и направите ефективна такава машина, ще имате привилегията да я кръстите на вас и няма нужда да се преписват заслуги на Райф, за които и той самия не е подозирал.
И накрая един съвет към тези, които мечтаят да могат само за части от секундата да елиминират патогени. Това може да го желае само човек, който никога реално не се е занимавал с елиминиране на патогени с честотен резонанс. Няма да давам повече пояснения, тези които трябва, ще ме разберат другите, които не могат или не желаят, ще бъде добре да забравят много бързо тази звучаща отлично, но безумна идея./Четете внимателно какво са правили Райф, Хулда и много други използвали този метод - там няма нищо случайно/.
И накрая преди, някой да започне да оспорва написаното от мен е добре още един път да прочете какво съм написал за псевдо-Райф машините, да се подготви с всички необходими достоверни исторически документи, които да подкрепят твърденията му.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Работи се, скоро ще покажем усилен вариант на технологията :) Никой в момента не може да каже кое е истински Райф и кое не, защото доктора отдавна е в по-добрия свят и не че не може да го питаме кое как е ;) , но това е отделен въпрос. Така че битките кой е по-по-най са излишни.
Както Тесла, така и Лаковски и Райф в началото на изследванията си са ползвали дадена методика, а след като осъзнават същността на ефектите които наблюдават, тръгват по различни пътеки. Затова и не може да им се повторят в момента постиженията на 100 % - просто инфото е от началния им период, а от истинските неща ги няма /скрити, изгубени и т.н./.
Ние като едни истински експериментатори /поне някои от нас/ вървим към реалните, незабавни ефекти от по-късните им години. Началните им постижения са безспорни, но поне за мен не са достатъчни - аз искам д стигна до тези в края на дейността им. Това се отнася както за Райф, така и за Тесла и Лаковски. И макар да не пиша напоследък много във форума, който е в течение на нещата знае че те вървят напред. Смятам, че текущата технология е добра и трябва да се ползва. Като се усили ефекта от нея с някои добавки, още по-добре. Но електроположителните импулси за които става дума при Райф са същите, както при Тесла и Лаковски - и това не са електромагнитни вълни, както и самият д-р Райф казва в едно интервю :) Просто не са. Така че със старите разбирания няма да стане...
Естествено, само времето ще покаже кой е бил на прав път и кой не. Дотогава ще си ползваме технологията с радиовълните и плазмените аргонови лампи, защото е доказано полезна.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

И понеже от много приказки файда няма, ще ви покажа как работи новото смесено оргонно-електрическо захранване за истинския според мен модел на Райф лампата. Без двойни честоти и биене, без аргонови лампи и т.н. Лампите които съм използвал са най-прости, едната е тип "пламък" а другата - малка, 40 см неонка. Естествено, изходът на излъчването в крайния вариант на моята Райф машина няма да са те, а хелиева балонна плазмена лампа.
Освен това, при настоящите тестове не са използвани чисти еднополярни импулси - което също ще се промени в най-скоро време чрез новия регулируем магнитен разрядник /прави се/.
Излъчването и от двете от лампи пали докрай всички червени светлинки на гайгеровия брояч :) Радиация естествено няма, има високочестотно ел. поле, подобно на плазмените Тесла сфери със светкавици - там също гайгерът полудява.
Ползвал съм стандартен параболичен отражател от алуминий, по него няма оргон. Ако някой измерва заряд от снимките, да пипа директно плазмата в лампите ;) Аз определих нещата малко над +2,7 млн деветки над отражателя /без него е около +1,2 млн/, което се доближава плътно до 3-те милиона измерени от снимката на оригиналната работеща Райф лампа, със съвременен аргонов балон. :hola: Това ми говори много, много ясно, че съм на прав път. Просто не може енергията да се сравни с петте хиляди деветки, излъчвани през най-съвършената за момента аргонова лампа, направена по сегашната технология на Хойланд и ко... Истинският Райф метод който трепе бацили за част от секундата ще го бъде, обещавам ви! Може да е нещо смесено между Райф и Лаковски, защото втория е с по-правилно виждане и методика - поне според мен.
Очаквам и някои тестове от колегите в София, които предстои да вържат новия ми оргонен усилвател /събра се в 10/12/4 см кутия с изход през многожилен проводник/ към техните лампи. Предполагам, че и там ще има добър ефект - но нека изчакаме, за да видим :cheers:
Поздрави!
Прикачени файлове
Image1683.jpg
Image1683.jpg (195.52 KiB) Прегледано 6147 пъти
Image1679.jpg
Image1679.jpg (224.77 KiB) Прегледано 6147 пъти
nightcrawler65
МненияCOLON 111

За всички, които посещават често сайта на чичко Ралф.
Не се учудвайте ако видите, че вече няма обновяване по неговия проект. Като гледам, какъв производител се е заинтересувал да "опипа" пазара да кажем с "фабричен" вариант на най-доброто от Ралф съчетано с последната модификация на плазмена лампа от Бил Чеб с "U" форма = "всичко в едно".
http://atelierrobin.net/index.php?optio ... 73&lang=en
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Мнение от Iliya »

Здравейте колеги,

Днес ми бяха на гости Асен и Слави, с които съвместно и не без мълчаливото съгласие на шефа :lol: проверихме (по радиестезичен път, без човек да се е подлагал на терапия за конкретно заболяване и резултатите да са били драстично по-добри спрямо аналогични други случаи) до къде може да се подобри работата на лампата с външни електроди тип "пура", каквато е моята и U-образната мостра от Роско чрез поставяне на отражателна повърхност в задния край. И при двете лампи се измерва повишаване на енергетиката в централната зона на отражателя, излъчването е най-силно на около 10см пред лампата и спада драстично на метър от нея. Друг интересен експеримент беше каква част от енергията се запазва при сеанс през Skype и постигнатият резултат бе 75% ефективност спрямо сеанса "на живо". Формата на полето пред монитора повтаря формата на оригиналното поле, камерата пред лампата трябва да се постави в точката на максимума, т.е. за моята лампа с отражател на 10см пред нея.

Въобще беше един интересен следобед, изпълнен с въодушевяващи резултати. Благодарности на Асен и Слави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Само да допълня, че основното подобрение беше не отражателят /който е трипластов и обработен предварително със нанопокритие и ВЧ оргонно поле/, а включването във веригата на т.нар. "оргонен бустер", една моя нова разработка :)
Всъщност бустерът е активационното устройство на златната маска и генерира оргонен ток с много висока плътност. Включихме го към машината и тогава както се очакваше /в предния пост споменах за предварителните опити/ се получи многократно уплътняване на енергията от лампата. Плазмата вътре просто беше един вид антена, през която излъчихме оргонния ток ;)
Бустерът се събра в кутия с размери 12х10х4 см, с извод многожилен кабел. Енергията се усеща физически от всички, пипнали оголения му край, а Слави спомена, че е тествал комбинация между контактния метод и него, с вързан директно изход към дръжката и имало силно подобрен терапевтичен ефект. Енергията от лампата се усещаше на почти два метра от нея, но най-активната зона измерихме до около 40 см., след това нивото пада прогресивно.
Прилагам за по-нагледно и снимки от вчера, а сега работата ще продължи с още малко ъпгрейд :phil_24: Бустерчето е малката черна правоъгълна кутия от лявата страна на лампата, от него върви прозрачен кабел към нея.
Първите две снимки са при предаване на енергията от лампата през Скайп, а вторите са при директно светене.
Поздрави!
Прикачени файлове
20160819_141901.jpg
20160819_141901.jpg (1.77 MiB) Прегледано 5963 пъти
20160819_141857.jpg
20160819_141857.jpg (1.72 MiB) Прегледано 5963 пъти
20160819_140933.jpg
20160819_140933.jpg (1.5 MiB) Прегледано 5963 пъти
20160819_140919.jpg
20160819_140919.jpg (1.69 MiB) Прегледано 5963 пъти
BUTTON_POST_REPLY