Малко инфо за това как се представя системата за зареждане на организма чрез оргонна пара от стр. 3
1. В нормално състояние работи добре и за горе-долу 30-40 минути ползване натрупваш доста висок заряд, близо до максимума който пуска устройството.
2. Установих от личен опит, че при напреднал стадий на грип файдата не е голяма. Първо, носът естествено е запушен и то въздух не влиза, камо ли оргонна пара

Второ, ако влиза, влиза малко и недостатъчно. Трето, ефектът след десетина минути е леко подсушаване на лигавицата, но лично аз нещо се изнервих от постоянното кихане + "микрофона" под носа, спрях да опитвам по този начин и подкарах методиката с чесъна и ракията като по-лесна
3. Сега като съм вече ОК, мисля да тествам върху себе си как се отразява модулацията на чистия оргон с витамини, живокост или др. полезни неща.
4. Знам, че 3-4 колеги чакат да им пратя изделието, но много ги моля да издържат още малко за да имат нещо работещо и в краен вариант, а аз лично да съм сигурен, че нещата са направени добре. Стискайте още малко, надявам се до десетина дни всичко да е ясно - просто грипа ме забави. Ще пиша за резултатите и тук
Поздрави!