Райф - машина
-
- МненияCOLON 111
- Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm
Райф - машина
Познаваме се задочно е една част от Вас, покрай темата с хармонизаторите, която беше терминирана в един друг форум.
Но както и да е живота продължава. И след като бях поканен за член в този форум бих искал ако ми позволите да споделя за това което съм правил през последната година а именно направата на истинска и работеща Райф - машина. И според думите на човека чиято идея и проект използвам, съм се справил със задачата,/ колега радиолюбител американец/. За сега няма да се впускам в дълги писания, защото темата може да не се хареса и да бъде изтрита и затова само ще загатна за нея като постна няколко снимки на работещия прототип и ако има интерес може да се дискутира и повече. И тук ще имам леко предизвикателство към хората с по-специфични способности, да споделят мнението си излъчването на на лампата, като ще кажа, че на снимките плазмената лампа свети с 3.0 Мхц носеща честота, модулирана с ниска, чрез комбинацията от двете би трябвало да се поразява един от типовете РАК определен от Райф като "BX" вирус /carcinom /.
Е добре все от някъде трябва да се започне...
Успех на всички !
Re: Райф - машина
Първо да те поздравя за спретнатото работно място и за успеха! Колкото имаш инфо давай. Тука само крайни малоумия се трият, а това със сигурност не е такова! Утре на свежа глава ще измеря, но на пръв поглед усещането е много меко и приятно. 3МХз не е никак малка честота, ако имаш схеми и искаш също ги постни. 

Разкош, човече!
(за излъчването говоря)
Много приятно, успокояващо.
А явно и честотите си успял да разбереш наистина кои трябва да са, защото действително корелират с излъчваното от рак!
...
Един приятел тук работеше по същото и преди може би около 2 години си поръча и получи такава лампа от единствения, който ги произвежда. Знам, че беше почти готов с устройството, но не сме се засичали от доооста време за мое съжаление.
Супер тема и супер изработка! :sympathi:
Ти си на ход за всичко, което имаш желание да обясниш!
Още веднъж

(за излъчването говоря)
Много приятно, успокояващо.
А явно и честотите си успял да разбереш наистина кои трябва да са, защото действително корелират с излъчваното от рак!
...
Един приятел тук работеше по същото и преди може би около 2 години си поръча и получи такава лампа от единствения, който ги произвежда. Знам, че беше почти готов с устройството, но не сме се засичали от доооста време за мое съжаление.
Супер тема и супер изработка! :sympathi:
Ти си на ход за всичко, което имаш желание да обясниш!

Още веднъж

Наблюдавам - анализирам - променям.
Поздравления!
Успех!

Успех!

Много хубава тема! Аз отдавна се интересувам от Лампата на Райф. Ще споделиш ли дали си постигнал някакви резултати? И откъде евентуално вземаш честотите, че до колкото съм чел има много ментета.
Поздрави!
Поздрави!

В `блога на сериозните хора` има друг вид машина на д-р Райф.
Представлява аудио усилвател, 4 медни пръчки и 4 кабела.
Пръчките се слагат на сгъвките на ръцете и краката, и се пуска сигнал с определена честота.
Има файл с автоматични честоти и такъв за ръчна настройка, но втория май избягват да го дават.
Машината по принцип забавяла разнитието на болестите, а за пълното й излекуване, трябва да си промениш и начина на живот, т.е. причината за болестта.
Предполагам, че повечето от вас са чели статията.
Имам автоматичния файл, ако някой иска да го качи, да ми пише ЛС, че не мога да качвам в момента.
Поздрави!

Представлява аудио усилвател, 4 медни пръчки и 4 кабела.
Пръчките се слагат на сгъвките на ръцете и краката, и се пуска сигнал с определена честота.
Има файл с автоматични честоти и такъв за ръчна настройка, но втория май избягват да го дават.
Машината по принцип забавяла разнитието на болестите, а за пълното й излекуване, трябва да си промениш и начина на живот, т.е. причината за болестта.
Предполагам, че повечето от вас са чели статията.
Имам автоматичния файл, ако някой иска да го качи, да ми пише ЛС, че не мога да качвам в момента.
Поздрави!

-
- МненияCOLON 111
- Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm
Привет на всички, които писаха или само прегледаха темата. Ще понапиша малко повече, но не в момента, че имам да свърша куп други работи от бита. Просто искам да внеса малко разбиране по последния пост, от блога за "сериозните хора" - аудио = ниски честоти добре а после какво... Ето тук ще постна нещо като графика извадка от едно сериозно изследване за така наречения "skin- effect" , което ще помогне предполагам за правилното разбиране за това какво проникване да очакваме от честотите в отделния спектър. И за да няма съмнения в тълкуването, ще обобщя просто с няколко думи, че ниски честоти/ под 1 Мхц , не могат да проникнат до и през отделната клетка, а тези под 20 КХц могат да се използват за стимулиране на определени точки и зони от човешкото тяло, но тогава вече не може да се говори за Райф-машина а тези пособия минават към категорията на TENS /до 100 Хц. /и други видове стимулация. Също така искам да вметна, че Райф - никога ама никога не е използвал само ниски честоти, той е започнал да търси първо от тях, но там е нямало нищо и е продължил нагоре по диапазона и така е стигнал до първата си най-ниска честота която е 139.2 КХц за ANTHRAX
Ако има желаещи да прочетат/ на Английски обаче/ писаното за SKIN- EFFEKT/ , мога да го изпратя като PDF файл
Лек и ползотворен ден Ви желая. До скоро писане както се казва.
A за това как са използвани ниските честоти в някои от машините на Райф, ще си говорим по- нататък. Ако има желаещи да прочетат/ на Английски обаче/ писаното за SKIN- EFFEKT/ , мога да го изпратя като PDF файл
Лек и ползотворен ден Ви желая. До скоро писане както се казва.

Здрасти nightcrawler65,
хубава тема! Желая успехи с машината и вариантите и
Поздрави
хубава тема! Желая успехи с машината и вариантите и
Поздрави
Райф споменава, че действието се разпространява на голямо разстояние. Знам, че няма как да имаш такава информация, но евентуално може би знаеш дали откакто си направил машината и ползваш този излъчвател, има промяна в броя на болните в близката околност. Това наистина зависи и от това, колко често пускаш устройството, но все пак ако имаш някакви наблюдения в тази насока - кажи, моля те. В същата връзка бих помолил Кадуцеус и Айкроу да измерят (ако е възможно, разбира се) активната зона на излъчване.
Какъв е в действителност цвета на дъгата? Син или розов?
Има ли някакво припокриване на получената честота с честотите, които Кларк ползва за същото? Ясно ми е, че едната честота е носеща, а другата я модулира, но...
Съществува ли възможност да ми направиш такава?
Какъв е в действителност цвета на дъгата? Син или розов?
Има ли някакво припокриване на получената честота с честотите, които Кларк ползва за същото? Ясно ми е, че едната честота е носеща, а другата я модулира, но...
Съществува ли възможност да ми направиш такава?
Наблюдавам - анализирам - променям.
Таман и аз щях да питам дали честотите са като на Кларк. Бях се хванал да правя синхометър по Кларк, само дето не разбирам от електроника. Един приятел се беше захванал оправи тези ми пропуски и най вече пропуска ми с програмирането на чипа. Да де ама няма време в момента и отложихме малко проекта. Като гледам на снимките с лампата колко е голямо управлението и ме хваща страх дали въобще ще се справим с задачата, затова ще повторя въпроса на Филип: "Съществува ли възможност да ми направиш такава?"