http://optimizator69.blogspot.com/
Копирали са ми почти едно към едно и житейската история - не че не е възможно такива неща да се случат и с друг, но доста еднаквости смущават... На всичко отгоре и видът на "продукта", тези смешни магнитчета в редичка - за мен това е просто поредната измама. Тествал съм многократно какви ли не комбинации с магнитните полюси и те не работят добре. За какви 20 и повече % говорим тук... Катализирането на изгарянето на въглеводородни горива при въздействие с оргонни полета е единствения начин да се постигнат такива резултати. Колегата явно не е наясно с това - както и с изискванията за пускането на какъвто и да е продукт на пазара.
Нито дума /в доста неграмотните описания/ как точно ще стане икономията при дизелите без обратна връзка или "особените" бензинови мотори с проблемен софтуер... Изобщо - пак казвам, за мен това е пълна измама, до доказване на противното с реални тестове от крайни потребители с различни коли - дори да са и от форум, както бяха първите на моя оптимизатор.
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ МОИ БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ - КОГАТО СИ КУПУВАТЕ НЕЩО ТАКОВА ИЗПЛАГИАТСТВАНО, КОЕТО СЕ НАРИЧА "ГОРИВЕН ОПТИМИЗАТОР" ИЛИ "ОПТИМИЗАТОР НА ГОРИВНИТЕ ПРОЦЕСИ" ВИЖТЕ КОЯ ФИРМА ГИ ПРОИЗВЕЖДА. ИМА ЛИ И ОТГОВАРЯ ЛИ НЯКОЙ НА ДАДЕНИ ТЕЛЕФОН, АДРЕС, ИМЕ. НАЛИЧНА ЛИ Е ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ ПРИ НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ, ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ И ПРОВЕДЕНИ ИЗПИТАНИЯ ОТ ОТОРИЗИРАНАТА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА "ТЕХНОТЕСТ" АД.
ЕДИНСТВЕНАТА ФИРМА, КОЯТО НЕ ПРОСТО ВНАСЯ, А ПРОЕКТИРА И ПРОИЗВЕЖДА ОТ ТРИ ГОДИНИ ТАКИВА ИЗДЕЛИЯ В БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА - "КАДУЦЕУС БЪЛГАРИЯ" ЕООД, А ЧОВЕКЪТ КОЙТО ГИ Е РАЗРАБОТИЛ СЪМ АЗ - АСЕН АСЕНОВ, ТЕЛ. 0885781469. ПРОДУКТЪТ МИ "ГОРИВЕН ОПТИМИЗАТОР" Е В ПРОЦЕС НА ПАТЕНТОВАНЕ И С КОПИРАНЕТО НА ИМЕТО МУ СЕ НАРУШАВАТ И АВТОРСКИ ПРАВА, КОЕТО ВОДИ И ДО НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.
ВСИЧКО С ИМЕТО ГОРИВЕН ОПТИМИЗАТОР, НЕИЗЛЯЗЛО ОТ МОЯ ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ И С ГАРАНЦИОННА КАРТА, ПОДПИСАНА ЛИЧНО ОТ МЕН, НЕ Е МОЙ ПРОДУКТ И Е ИМИТАЦИЯ.
Относно пътните тестовете в горната лаборатория, моите са в процес, който приключва съвсем скоро. Другото го имам черно на бяло, с подпис и печат и който си е купил мой оптимизатор го знае. Инвестирал съм доста лични средства, за да са ми добри и работещи продуктите - и продължавам да го правя, защото няма как да се напредва без това.
Но да извадиш на пазара правоъгълни магнитчета по три в редичка и да лъжеш хората, че това "изделие" работи с ефект над 20% икономия и е безопасно за колите им, е криминално деяние - и аз първи ще сезирам Комисия за защита на потребителите, за да изчезне това недомислие максимално бързо. Както изчезнаха и английските магнити от 45 лв по бензиностанциите, след като се направи проверка и се установи липсата на каквато и да е документна база, сертификат или реални тестове от външни организации. Както изчезнаха и "Максфюел" с цена по 30 лв, както ще изчезне и "Експандер", а е на път да изчезне дори и по-работещият /до максимум 5%/ полски продукт "Максор". Щото да си сложиш магнити със сила над 20 хиляди гауса при мотора е безумие... Електрониката на един съвременен автомобил просто не може да го понесе - каквато и екранировка на полето да има този продукт. А на който му се дават примерно едни 1200 лв за ново ECU - да си слага такива. Толкова струваше компютърът на Кия-та в оторизирания сервиз в Плевен, която беше накачена с такива магнити - който иска да провери лично.
Поздрави