Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

Първата снимка е +4/10, втората +5/10
Аватар
Helios777
МненияCOLON 9
Регистриран наCOLON Чет Дек 08, 2016 9:33 pm

Мнение от Helios777 »

[url][URL=http://arhandel777.snimka.bg/arts/risuvane-s-molivi.662495.37652389]Изображение[/url] [/url]

[url][URL=http://arhandel777.snimka.bg/arts/risuvane-s-molivi.662495.37652390]Изображение[/url] [/url]

Моля да измерите кръговете,че това са ми първите изработки :dance: Използвал съм 52,3 мм. Благодаря предварително . : )
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здрасти и добре дошъл!
И двата ринга в центъра са по + пет деветки, а ако е един и същ значи си го направил коректно, т.е. и от двете страни е плюс. Като го загледах, ми се видя че е правилно навит надясно, така че е ОК. С тебе ли говорихме по телефона за хармонизатора? Ако е така, прави още два бр рингове и после акувака го покажи, да го видим пак тук за всеки случай
Поздрави!
Аватар
Helios777
МненияCOLON 9

Мнение от Helios777 »

Да Кадуцей, аз ти звънях в началото на седмицата.Пръстените на снимката са 2 различни,значи усукването сме го овладели. ;) Какво означава по твоята скала пет деветки ( предполагам 99 999 хиляди)-това силно ли е? Със запояването ще се справя,но тия сфери ще ме забавят.Трябва да намеря откъде да купя медна ламарина и да майсторим.Някой дали няма в излишък сфери,че по-бързо да я сглобя,ще му ги платя? :connie: Какъв препарат да ползвам за да ги посребря,външното предпазване?Може би някаква паста.Може ли някой да ми посочи? Кадуцей писах ти на другия сайт,в пощата.Благодаря предварително! :sun:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Еми не е много силно, но като за такова изделие става. Иначе казано, е +9,99999/10 или +9,/5/.
Остави посребряването, не е нужно чак толкова. Сферите и те не са толкова важни, но може да ги направиш ако искаш в груб вариант от медни тръбички или снадки, като им изрежеш триъгълници в двата края и ги събереш с начукване или клещи навътре, за да станат като сфера. Като им запълниш дупките с калай стават чат-пат сфери и работят като усилват енергията на ринговете. Все пак, може и без тях
Поздрави!
Аватар
Helios777
МненияCOLON 9

Мнение от Helios777 »

За много години ! Здраве,щастие и успехи на всички! Моля да измерите тази пробна сфера,от половин кубит.

[url][URL=http://arhandel777.snimka.bg/arts/risuvane-s-molivi.662495.37700135]Изображение[/url] [/url]
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

За много години на всички! Късмет, радост и успехи!!! :cheers:
Сферата прави хубав фокус със сила от 13 деветки или +9,/13/ Явно ринговете са навити добре.
Ако искаш да го използваш във хармонизатор, нареди ринговете и сложи аку-вак бобина, за да насочи и задвижи полето. Ако пък искаш да извлечеш енергията навън по жица, фиксирай някак едно топче тънка нелакирана медна тел във фокуса и извади един многожилен проводник от нея навън. Така ще си имаш оргонен ток за разни експериментални цели :)
Поздрави!
Аватар
Meltdown
МненияCOLON 26
Регистриран наCOLON Съб Апр 12, 2014 10:11 pm
МестоположениеCOLON Пловдив

Мнение от Meltdown »

Здравейте колеги. Някой може ли да ми измери силата на излъчването на тези холограмни оргонни излъчватели (2D лабиринт и 2D пирамида) ? Поставена над тях ръката на експериментиращия усеща лек ветрец.

Изображениеupload imagem
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здрасти Христо!
Извини ме за забавянето, но исках да видя дали някой друг въобще ще иска или може да измери тия неща. В онази група във Фейса дето са се събрали мастити радиестезисти, едва ли някой ще се ангажира с измерване по снимка - те само могат да си приказват за вълни и свидетели, ама практиката им куца и са коне с капаци :) Не са мръднали много от времето на другаря Тюрен насам, а то е вече към 80 години :lol:
Относно двете картинки - и двете работят, но не ми харесва това че образуват един вид стоящи вълни от париферията към центъра, които се редуват като негативни и позитивни области. В центъра и двете са +, но системата от енергийни концентрични полета ме навежда на мисълта за онези прословути ХЕС /т.нар. хармонизиращи енергията спирали/ които разискваха колегите в другия форум. И които си менят поляризацията периодично, като имат и негативни области... Аз тогава се опитах да им кажа, че такива неща са ползвани от напредналите шамани и магове в древността за създаване на подпространствени енергийни портали - а наште хора си нямат хал хабер от това и ще си довлекат някое негативно съзнание дето да им бърка неусетно в г.за :lol: и вреди, но излязох прост и еди какъв си.
Така че, това ако го мислиш че ще ти неутрализира нещо или ще ти направи някакво добро дело - тцъ. Общата съставна е положителна, но негативните области лично на мен не ми харесват.
Примерно при сбъркан ринг на Мировинг /двужичен и навит наляво, някъде го наричат тензор ринг/, поставен на плоскост от едната страна в центъра фокусира положително, а от другата страна - негативно поле. При навит надясно, в центъра и на двете страни е плюс. Аксиома в оргонната техника е, че НЕ БИВА ДА ИМА МИНУС НИКЪДЕ, ако искаме да не вредим. Т.е. при правилно направени неща, минусът е капсулиран вътре в намотката и навън е само плюс. Това при моите неща винаги го спазвам, а и го говоря, ама доста често няма кой да чуе. Щото егото пречи...
Всички които си играят с негативни полета - пък били те част от система, която като цяло е позитивна - са в позицията на дете напипало рентгенов апарат без надзор, което си снима разни части от тялото по цял ден без да подозира че облъчването му вреди... А радиацията не се вижда, нито се пипа - както и негативните оргонни полета. Което не пречи и на двете да вредят съвсем явно и осезаемо.
Поздрави!
Аватар
Meltdown
МненияCOLON 26
Регистриран наCOLON Съб Апр 12, 2014 10:11 pm
МестоположениеCOLON Пловдив

Мнение от Meltdown »

Здравей Асене ! Благодаря за замерването. Ами да ти кажа аз тая група във фейсбук малко съжалявам, че я създадох преди няколко години. Идеята ми беше да се съберат членове с необходимите познания, интереси и опит и да започнат да се водят дискусии като тук, в този форум. Но ми прави впечатление, че само аз и още един-двама сме активни. Другите като че ли са "сеирджии" и само дебнат кой какво ще постне и ако си харесат някоя идея или експеримент да го откраднат. Може и да я закрия и да стана по-активен тук.
Както и да е, направих апарат, който използва ефекта на кухинните структури на Гребенников. Той е изграден от листове хартия, облепени от двете страни с алуминието фолио, свити като хармоники. Така залепих около 15 листа. Свързах двата края на тази кухинна структура с двата изходни проводника на Тесла бобина (високоволтов генератор) и пуснах напрежение от около 600 kV. Очакванията ми бяха локално намаляване на гравитацията,чувство за силен вятър, поява на силен светлинен оргонен лъч и т.н. Нищо такова не се получи за съжаление. Но усетих полето като лек ветрец, замая ме леко и като че ли усетих неприятна миризма. Сега ще пробвам да създам осцилиращ кръг на Лаковски, свързан с високоволтовия генератор. Ще снимам апарата и ще кача тук снимка за замерване. Надявам се полето да е положително (дясно торсионно). Напоследък съм се зарибил по тези устройства. Използват осцилиращи кръгове и без да са свързани с източник на електричество - за лечение на болежки, за лечение и стимулиране на растежа на растения и други подобни.
BUTTON_POST_REPLY