Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Айкроу , видя ли си пощата 

Видях си я 

Моля, измерете двете снимки.
Мерси :!:
Мерси :!:
- Прикачени файлове
-
- Хармонизатор половин кубит, 4 кв. мм., сфери-муфа Ф18 мм.
- 11032014 sled 1 den.jpg (906.44 KiB) Прегледано 4554 пъти
-
- 1103201412092.jpg (807.73 KiB) Прегледано 4554 пъти
Колегеги, моля да погледнете(Филип) и измерите (който може) този Тетраксис. По принцип е предназначен за монтиране в пирамида , но го извадих да видим как ще се държи без нея :D . Автора казва , че тетраксиса имал много добри лечебни свойства(за какво ?)
Айде да се пробва и един начинаещ радиестезист :D Хармонизатора на Живко го изкарвам много силен, меря си по ментална скала от 0 до 100% за сила на енергията. Задавам прости въпроси на махалото за съответните цифри и полярност на енергията така, че да може да ми отговори с "да" или "не". По начертана скАла все още ми е трудно да меря, трябва си практика. Та устройството излезе 99,9999...% (за повече деветки не ми се питаше :D), а водата 99,9% положителен заряд.
"Скелето" на ivchak ми излезе към 83% плюс.
"Скелето" на ivchak ми излезе към 83% плюс.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Тетраксиса на първата снимка го изкарах + 6.2
Ще видим какво ще кажат мастерите. По принцип скалата на Кадуцеус по която измерваме е от -10 до + 10 и след 9 започват да се броят деветки :D .

Hyparh, мерси!
Ако се премести десетичната запетая дали няма да е същото както на колегите :?:
Да интересно е какво ще измерят "мастерите".
Ако се премести десетичната запетая дали няма да е същото както на колегите :?:
Да интересно е какво ще измерят "мастерите".
- Прикачени файлове
-
- Libra.gif (6.22 KiB) Прегледано 4495 пъти
Ще опитам да се пренастроя (и махалото де
) за скалата -10/+10 да видим там как ще излизат нещата.
Ъпдейт: +7.8 изкарах първата снимка на ivchak по скалата на Кадуцеус. Май ми стигат опити за тая вечер, усещам, че леглото ме зове
Пък и одеве се насовах с енергетизирана вода, не знам това дали оказва влияние на замерванията.

Ъпдейт: +7.8 изкарах първата снимка на ivchak по скалата на Кадуцеус. Май ми стигат опити за тая вечер, усещам, че леглото ме зове

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Живко, хармознизатора го изкарах 9./22/ водата е с две деветки повече. Обхвата е 19км+
Ивчак, "скелето"
на първата снимка е 3+ на втората е станало с усилвателя - с голям ток.
Хипарх, поздравления! Давай напред с радиестезията! Да има повече гледни точки за сравнения и да има още кой да ни разтоварва от "работата"
Ивчак, "скелето"

Хипарх, поздравления! Давай напред с радиестезията! Да има повече гледни точки за сравнения и да има още кой да ни разтоварва от "работата"

Мерси, много помогна :!: