Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от caduceus »

Макар и рядко по принцип, ето нещо интересно от мазето.нет :) Добър и подробен материал за тибетската звукова левитация с подръчни средства, както и малко неща на Ед Лийскалнин. Давам го просто за информация. Разсъжденията на местните потребители може да ги пропуснете :) Нямат стойност.
http://mazeto.net/index.php?topic=8203. ... n#msg60474
Поздрави
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

До момента не са обсъждани нещата свързани с вече всеизвестния ирански физик М. Т. Кеше.

Но се появи нещо интересно на хоризонта, което ще възбуди любопитството на доста хора!

ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ USB СТИК БЯХА ОСВОБОДЕНИ НАПЪЛНО НА 100% И РАЗПОСТРАНЕНИ ПУБЛИЧНО

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/ ... b-100.html

В края на статията има линкове за теглене. Дърпайте, че може утре да затрият всичко.
zlia_genii
МненияCOLON 67
Регистриран наCOLON Пон Яну 27, 2014 9:13 pm

Мнение от zlia_genii »

не знам аз ли не съм изтеглил всичко но информацията както винаги до сега ми се струва оскъдна и не разбираема

поздрави
Прост човек и слилен вятър - нищо ги не спира
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Вижте тука един "колега" какви работи прави с оргонни антени :) Български клоудбъстър с елементи на баене :witchy:
http://petel.bg/Unikalno--Balgarin-izob ... o--__67061
Интересни антени е сложил, генератор на сигнали и т.н. - трябва да го поканим тука във форума. Някой от Пловдивско ако го познава, да му каже с какво се занимаваме и че сме близо до неговите виждания
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ами на края на видеото извади лаптоп и говореше за интернет. :phil_04: Обаче не знам ако станат много такива хора, и единия иска дъжд па друг слънце, какво ще стане. :pardon:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Прав си :) Тук в Ловеч имахме един подобен леко комичен случай, когато си играехме с един приятел с времето. Това беше отпреди технологичните игрички с активацията на хармонизатора /чрез които докарах една сериозна буря и малък потоп в региона, та ги спрях :oops: /
Един приятел беше почнал да тренира разгонване на облаци, та се пробвах и аз и имаше успех. Така се забавлявахме може би няколко месеца и нещата се засилваха до степен синът и дъщеря ми да си поръчват време, примерно да спре да вали за да идат на дискотека, или да излязат с приятели навън и др. подобни. Тогава в едно топло и безоблачно време бях излязъл по мрежести летни обувки в центъра на града и изведнъж ни в клин, ни в ръкав взе че заваля :) Скрихме се под короната на едно дърво с няколко случайни пешеходци и докато гледах как мокротията пълзи към нас и сухата зона под дървото се стеснява, си викам - абе аз що не го спра тоя дъжд :witchy: Просто в бързината бях забравил, че мога - нали знаете как понякога човек не се усеща.
И го спрях в рамките на две-три минути, отидох си до колата и се прибрах. Следобед отивам на кафе с въпросния приятел и той ми вика - абе днес реших да си измия колата и пуснах малко дъжд, пък неизвестно защо спря, явно нещо не мога вече да го правя :lol:
Та понякога стават и такива засечки. И работата не става чрез ноосферата както казва човекът от клипа, а чрез мислен контрол на природния оргонен фон и не на последно място, комуникация със силфите ;) Той може би не се усеща, или се прави на три и половина за пред народонаселението :)
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Абе те и американците се ебават с времето, ама това според мен не е нещо, което трябва да зависи от човека. Защото е ясно, че човек не знае наистина какво иска, какво е добро за него и какво ще последва от изпълнението на желанието му.
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Нека да вали ама да няма гръмотевици :) измислете нещо за тях, че много работа ми отварят :) :doubleup:
Не съм сигурен но мисля че и хармонизаторите донякъде омекотяват големите бури.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ама Кадуцеус, ти си бил много безотговорен :Laie_72: :lol: :timeout:
Аз от малък си :senile: с облаците, но досега съм си позволил само три пъти да променям времето. Е и дребни намеси за градушка примерно (да е дъжд, а не градушка и то в ограничен район само)
При такава промяна се променя пътя на много хора! Случват им се неща, които иначе не биха им се случили, а от това и всичко натам в живота им! Един се забавя и се разминава с нещо, към което пътят му го е водил, друг от бързане прави тъпа грешка и му се случва случка, която не е негова!
Аз съм за това - да се намесва човек, който може, само тогава, когато това е явно наложително за огромна група хора. В противния случай (за лични цели) е недопустимо!
Друго са хармонизаторите. Те дават много + на много хора (което намалява изкуствено създадените минуси от "циливилизационния" :twisted: ни подход към Природата) и омекотяват природните аномалии. Но го правят непрекъснато и постепенно, а не рязко, което означава, че не променят в голяма степен житейския път на хората, които попадат в обсега му. А понякога за Земята е нужно да има и бури. Светкавиците променят невероятно много химията на атмосферата и то към добро!
:beer:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

То и на мен ми създават работа до късно светкавиците :D Иначе, човек трудно би се спрял да се възползва от власта си, особено последните поколения лишени от морал, разбира се не говоря за тук регистрираните. :D Вижте ги американците от както обявиха а и преди това, че им е готово оръжието за климата, какво им се случва. Просто това си е Божа работа, и не е наша работа да му се бъркаме в делата. :)
BUTTON_POST_REPLY