Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Philip »

Утрепа ме :lol: Значи в четири без десет било време за лягане :lol:
Спиридон написаCOLONима ли значение дали има телефони и лаптопи (или др. ел. уреди) наблизо и колко наблизо?
По моето разбиране - при зареждане на вода - не трябва да има въобще наблизо такива излъчващи гадорийки. За самото измерване - ще кажат Айкроу и Кадуцеус :)
Спиридон написаCOLONПонеже се струпаха у дома няколко комплекта трискелиони с различни размери, някои с други без сребърно фолио и тензор рингове, и върху тях се зарежда вода, могат ли да си влияят един на друг и да променят свойствата на водата върху друг комплект трискелиони и в каква близост.
Колкото повече устройства с положителна енергия - толкова по-добре :D
Иначе излъчването им е в много малки граници и едно на друго няма как да си вляят.
Спиридон написаCOLONАко увия обекта отстрани с алуминиево фолио, това ще го предпази ли от влияние на други елементи у дома и алум. фолио няма ли да промени вида на енергията на зареждащия елемент?
Единствено ако имаш мощен излъчвател на мощно ел.магнитно поле това ще свърши работа. Примерно намаляваща електрическа подстанция, антена от клетка за мобилни или поразвалена микровълнова печка. Иначе - няма смисъл от алуминиев отражател.
Ако искаш да изолираш нещо от външни влияния, най-добрия вариант е "диода" - редуващи се слоеве от хартия и медни листове или в по-лошия случай - алуминиево фолио.

Приятен ден! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Според мен, устройства под 9 няма да излъчват повече от метър, така че метър радиус чист около обекта е достатъчно. Алуминиевото фолио няма да ти свърши работа. Пробвай да си увиеш ГСМа и си звънни. :lol: Диода според мен е от пласт метал пласт органика, като спира преминаването от металната страна към органичната. Обратната посока пропуска. Многослойните почват да акумулират енергия и биха попречили на измерването. Като цяло трябва да е по мощно странично излъчване, че да влияе. Принципно може да се направи контролна снимка на мястото, където ще е обекта, за да се види околното поле, но не мисля, че е толкова от значение. :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

icrow написаCOLONДиода според мен е от пласт метал пласт органика, като спира преминаването от металната страна към органичната. Обратната посока пропуска. Многослойните почват да акумулират енергия и биха попречили на измерването.
Разбира се, че е така :D
Оплескал съм обяснението!
Днес ще му забраня да пише на Филип докато не му просветне малко :lol:
Наблюдавам - анализирам - променям.
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Здравейте!

това дето си го мислих не стана както трябваше май. Пускам 3 снимки през един час. Според мене или е по слабо или енергията е с много висока честота(хладна). Ако може само да кажете по скалата колко е?
Прикачени файлове
3часа
3часа
IMG_3453.JPG (720.3 KiB) Прегледано 4460 пъти
2часа
2часа
IMG_3452.JPG (802.11 KiB) Прегледано 4460 пъти
1час
1час
IMG_3451.JPG (759.35 KiB) Прегледано 4460 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ами станало е, но само ако искаш да пиеш силно негативна вода! :lol: Нещо е объркано :)

ПП
Ама снимайте ги отгоре да мога да бъркам по лесно! Щадете ме малко. :lol:
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Philip написаCOLONУтрепа ме :lol: Значи в четири без десет било време за лягане :lol:
:D Ами само по нощите остава време за това. Всъщност поста го сътворих към 01:30, а към 03:50 станах, че на детето му се доходи до WC и видях, че лаптопа ми свети и не съм натиснал "Изпрати", а само "Прегледай", та го изпратих тогава.
Philip написаCOLON По моето разбиране - при зареждане на вода - не трябва да има въобще наблизо такива излъчващи гадорийки. За самото измерване - ще кажат Айкроу и Кадуцеус :)
Всъщност там, където се зарежда водата, няма такива "благини" на съвремието, но на масата, на която слагам нещата, които снимам, имаше и ми хрумна да питам. Бюрото, където нормално стои лаптопа ми, е заето с менгеме, поялник, жици, пили и др. необходим инвентар за начални стъпки в оргониката :D .
Philip написаCOLON Колкото повече устройства с положителна енергия - толкова по-добре :D
Иначе излъчването им е в много малки граници и едно на друго няма как да си вляят.
Попитах, защото започна да се променя вкуса и на водата в една бутилка, която е на около 1/2 метър от тези, които зареждам. Аз я ползвах за "контролна проба", но и тя взе да "омеква". Вкусът й определено е различен от току-що донесена у дома (не пием чешмяна дори и филтрирана, защото е отврат).
Philip написаCOLONЕдинствено ако имаш мощен излъчвател на мощно ел.магнитно поле това ще свърши работа. Примерно намаляваща електрическа подстанция, антена от клетка за мобилни или поразвалена микровълнова печка. Иначе - няма смисъл от алуминиев отражател.
Всъщност не се притеснявам за външни полета, защото тях и без това си ги има и ме облъчват ежедневно. Ходенето с алуминиев костюм и шапка нещо не ме вдъхновява :D . По-скоро се интересувах за "чистотата" на експеримента - да не се окаже, че нещо се измерва като по-силно, само защото в близост е бил по-силен трискелион напр.

Майтапа настрана за алуминия, но питам настойчиво, защото по някакви причини нещо в него ми е не чак отчетливо неприятно, но да кажем, че ме кара да съм нащрек с него.

Приятен и ползотворен ден!
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

icrow написаCOLONСпоред мен, устройства под 9 няма да излъчват повече от метър, така че метър радиус чист около обекта е достатъчно. Алуминиевото фолио няма да ти свърши работа. Пробвай да си увиеш ГСМа и си звънни. :lol: Диода според мен е от пласт метал пласт органика, като спира преминаването от металната страна към органичната. Обратната посока пропуска. Многослойните почват да акумулират енергия и биха попречили на измерването. Като цяло трябва да е по мощно странично излъчване, че да влияе. Принципно може да се направи контролна снимка на мястото, където ще е обекта, за да се види околното поле, но не мисля, че е толкова от значение. :)
icrow, много благодаря за отговора и за инфото за диода. Както писах и на Philip не ме притесняват ел-магнитни полета, а взаимното повлияване на "оргонизатори" и оттам компрометиране на опитните данни. Явно по нощите не съм в блестяща форма да се изразявам.
Между другото, реших на майтап да последвам съвета ти и наистина си увих ГСМ-а с ал. фолио :D. Ако щеш вярвай, отначало обхвата му падна с цели две деления :o, после започна да се колебае между 4 и 5 (мах) деления. Явно вдигна мощност, за да компенсира по-слабия сигнал. Все пак реших да не си взимам мярка за шапка от фолио :D.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

skeleta написаCOLONЗдравейте!

това дето си го мислих не стана както трябваше май. Пускам 3 снимки през един час. Според мене или е по слабо или енергията е с много висока честота(хладна). Ако може само да кажете по скалата колко е?
Привет колега,
сигурно ще изръся голяма глупост (не се обиждай, много ме гризе любопитството и не се сдържах :D) - защо не пробваш като махнеш етикета на Кока-кола от тази бутилка? Освен, ако не е оставен цел, разбира се.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Добро утро на всички, ето някои снимки на каната, която се оказа, че излъчва (и) отрицателно. Моля за измерване на:
1. Каната с току-що налята вода от чешмата, но вече след като самата кана няколко дни преди това не е стояла върху трискелиони или ринг (но пък беше в близост).
2. Каната със същата вода, но престояла над 72 ч.
3. Изпразнената кана.

Ако и сега лъчи минус само навън, не се сещам как мога я ползвам безопасно. Наистина мога да сложа до нея бутилка и да я зареждам с минус за медицински цели, но ще лъчи минус и в другите посоки. Ако на някого му хрумва полезно приложение в такъв случай, приемам с благодарност всякакви предложения.
Прикачени файлове
кана с току-що налята вода от чешмата
кана с току-що налята вода от чешмата
2014-03-24-1426a.jpg (28.41 KiB) Прегледано 4429 пъти
кана след 72 ч. с вода
кана след 72 ч. с вода
2014-03-27-1427a.jpg (29.29 KiB) Прегледано 4429 пъти
изпразнена кана
изпразнена кана
2014-03-27-1428a.jpg (29.93 KiB) Прегледано 4429 пъти
изпразнена кана
изпразнена кана
2014-03-27-1430a.jpg (19.76 KiB) Прегледано 4429 пъти
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Докато качвах снимките, ми хрумна нещо. В работата ми се налага често да разглеждам радиограми ("снимки" с рентген и изотоп) основно на заварки. Ако една фотография "запечатва" излъчването на обектите на нея, то какво ли запечатва една радиограма? Прилагам изрезка от една такава и моля за измерване. Ако е с прекалено отрицателно излъчване, ще я изтрия или моля модераторите да го сторят, ако не съм успял преди тях.
Прикачени файлове
P4294403_small.jpg
P4294403_small.jpg (76.21 KiB) Прегледано 4428 пъти
BUTTON_POST_REPLY