Благодаря много за измерването icrow.
Да разбирам, че последната снимка е с заряд 8 но отрицателен така ли, защото тя е същата като номер 4 (вариант 7) и незнам защо се е качила и тя - явно нещо съм объркал.
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Благодаря ви предварително за измерването.

П.п. Ако може и Филип да си каже мнението за енергията ще съм много благодарен.
Въпреки, че не качваш снимка, го хванах
Странен е. За мен основно излъчва на конус и има направо лечебна енергия.
ПП
Появи се и снимката :smils:
Потвърждавам си мнението

Странен е. За мен основно излъчва на конус и има направо лечебна енергия.
ПП
Появи се и снимката :smils:
Потвърждавам си мнението

Наблюдавам - анализирам - променям.
Извинявам се, но натиснах изпрати и тогава видях, че не съм прикачили снимка.
Ама ти наистина ли го хвана без снимка?
Като дойдеш в Бургас задължително се обади да черпя по бира на морето

Ама ти наистина ли го хвана без снимка?

Като дойдеш в Бургас задължително се обади да черпя по бира на морето

Ами излъчването му съществуваше в написаното. Явно добре си си го представял или си го гледал, докато си писал :sympathi:
Благодаря
Благодаря

Благодаря ти Филип. Между другото водата в буркана е от твойте тръби.
затова е толкова лечебен.

Не само
И ти си му задал свойства
:sympathi:

И ти си му задал свойства

:sympathi:
qwerty,
Покрай последните снимки, при които се оказа, че има повтаряща се и се получи различно измерване, ме подсещаш да кажа нещо много важно!
В "менталния" ни, нормален свят, има много важен принцип.
Всичко трябва да отговаря на реалното. Т.е. - да е истина.
Това е причината и "учените" да доказват много лесно, че истинските и добри "екстрасенси" лъжат
Просто като се подаде невярна информация или в информацията, която е подадена има объркване и нееднозначност - линията по която тръгва човека с чувства е невярна и естествено и грешна.
Този принцип е абсолютно действащ във всички области. Аз примерно ако кажа нещо, което дори и с малко се разминава с реалността - независимо дали съзнателно или несъзнателно, просто губя възможността си за чувстване и променяне за известен период от време. Периода зависи подвел ли съм някой с думите си или не.
В този случай специално подвеждащата информация е подадена не с умисъл. Но тя съществува. Дадени са 6 броя предмета, като се очаква, че всеки е различен.
Това не отговаря на истината. Това моментално води до грешни линии и отговори.
Така че всеки, който иска да получи точни отговори - трябва да се стреми да подаде възможно най-точна информация.
В противен случай получава вятър - тоест неверни измервания, както в този случай. И то не само за повтарящите се (като при теб), а най-вероятно и за останалите!
В случая следствията на неволната ти грешка са няколко.
- 1. Ти не получаваш точни измервания, което ще те доведе до неверни заключения.
- 2. Невярващите в действеността на радиестезията получават нова доза невярване.
- 3. Тези, на които е измервал се чудят дали са верни измерванията.
- 4. Айкроу се чуди какво става и какво го е подвело, като това води до спад на възможностите му за точни измервания.
Ами - това е! - Просто и ясно, както всичко около нас.
Приятен ден!
Покрай последните снимки, при които се оказа, че има повтаряща се и се получи различно измерване, ме подсещаш да кажа нещо много важно!
В "менталния" ни, нормален свят, има много важен принцип.
Всичко трябва да отговаря на реалното. Т.е. - да е истина.
Това е причината и "учените" да доказват много лесно, че истинските и добри "екстрасенси" лъжат

Просто като се подаде невярна информация или в информацията, която е подадена има объркване и нееднозначност - линията по която тръгва човека с чувства е невярна и естествено и грешна.
Този принцип е абсолютно действащ във всички области. Аз примерно ако кажа нещо, което дори и с малко се разминава с реалността - независимо дали съзнателно или несъзнателно, просто губя възможността си за чувстване и променяне за известен период от време. Периода зависи подвел ли съм някой с думите си или не.
В този случай специално подвеждащата информация е подадена не с умисъл. Но тя съществува. Дадени са 6 броя предмета, като се очаква, че всеки е различен.
Това не отговаря на истината. Това моментално води до грешни линии и отговори.
Така че всеки, който иска да получи точни отговори - трябва да се стреми да подаде възможно най-точна информация.
В противен случай получава вятър - тоест неверни измервания, както в този случай. И то не само за повтарящите се (като при теб), а най-вероятно и за останалите!
В случая следствията на неволната ти грешка са няколко.
- 1. Ти не получаваш точни измервания, което ще те доведе до неверни заключения.
- 2. Невярващите в действеността на радиестезията получават нова доза невярване.
- 3. Тези, на които е измервал се чудят дали са верни измерванията.
- 4. Айкроу се чуди какво става и какво го е подвело, като това води до спад на възможностите му за точни измервания.
Ами - това е! - Просто и ясно, както всичко около нас.
Приятен ден!

Благодаря ти Philip за разяснението - и аз не мога да си обясня как се е качила тази снимка накрая (уж преглеждам преди да кача).
Извинявам се на icrow за подвеждането и още веднъж му благодаря за измерването.
Поздрави от Бургас.
Извинявам се на icrow за подвеждането и още веднъж му благодаря за измерването.
Поздрави от Бургас.
Няколко пъти мерих тaкa кaто сa в колонa последнaтa е - Същaтa снимкa погоре е +. Обaче кaто отворя последнaтa снимкa сaмо нея, пaк ми дaвa+8. Всепaк трябвa и Aсен дa ги види.