ascension
Извинявай че се забавих с проверката, но и днес нещо не съм във форма - тия дни много ядове и проблеми ми се събраха, както и доста път. Утре ще видя на по-спокойна глава и трезв акъл
ПП
Енергийното заразяване е много рядко явление, едва ли има нещо. Ще погледна все пак.
Поздрави
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Не можах да намеря узрели лимони в квартала
Утре пак ще търся , но смятам да тествам и грейпфрути :-)
Някой ще тества ли сферите от предната страница моля
.Въпреки че са само част от хармонизатора би трябвало да имат сходно излъчване.

Някой ще тества ли сферите от предната страница моля

Здравейте!
Прикачвам една снимка К№ върху който има бутилка с вода. От известно време използвам на работата К3 да си зареждам водата за пиене. Това което забелязах е следното: Ако водата е стояла отгоре около 2 часа е приятна за пиене. Обаче ако я оставя да престои 24 часа самата вода като я пия има лек вкус на мухъл. Гледах я, няма мухъл След като няколко пъти се повтори тоя вкус след дълго седене върху К3 реших да я махна малко преди да пия. И вкуса и се беше оправил. Няколко пъти пробвах така: Оставям я 1 денонощие, опитвам(има си вкус на мухъл), махам я за половин час и вкуса на мухал го няма. На снимката водата е стояла около седмица на К3 почти непрекъснато. Въпроса ми е колко е заряда на водата, годна ли е за пиене и евентуално мога ли да си я оставя така на бюрото за да ми подобрява микроклимата? Като я меря с ръка енергията в бутилката започвам да усещам загряване на около 2 педи от нея.
Поздрави!
Прикачвам една снимка К№ върху който има бутилка с вода. От известно време използвам на работата К3 да си зареждам водата за пиене. Това което забелязах е следното: Ако водата е стояла отгоре около 2 часа е приятна за пиене. Обаче ако я оставя да престои 24 часа самата вода като я пия има лек вкус на мухъл. Гледах я, няма мухъл След като няколко пъти се повтори тоя вкус след дълго седене върху К3 реших да я махна малко преди да пия. И вкуса и се беше оправил. Няколко пъти пробвах така: Оставям я 1 денонощие, опитвам(има си вкус на мухъл), махам я за половин час и вкуса на мухал го няма. На снимката водата е стояла около седмица на К3 почти непрекъснато. Въпроса ми е колко е заряда на водата, годна ли е за пиене и евентуално мога ли да си я оставя така на бюрото за да ми подобрява микроклимата? Като я меря с ръка енергията в бутилката започвам да усещам загряване на около 2 педи от нея.
Поздрави!

- Прикачени файлове
-
- IMG_20140425_154710.jpg (1002.37 KiB) Прегледано 5234 пъти
Първата снимка на Ivchak ми излиза към +3, на втората ми се завъртя за отрицателна енергия
, на третата махалото отказваше да дава каквито и да е отговори.
Водата на skeleta ми излезе доста силна +9.91. Нека и друг погледне, че си играя малко на уморена глава :-)
При мен при зареждане на шишенца с OK-Магнум не съм забелязал да мирише водата на мухъл, но често се случва отвътре да се появят петна плесен, може би повечето жизнена енергия спомага за формирането на организми във водата или просто трябва по-честа смяна на шишенцата
В голяма туба (10л.) не съм забелязал подобни неща.

Водата на skeleta ми излезе доста силна +9.91. Нека и друг погледне, че си играя малко на уморена глава :-)
При мен при зареждане на шишенца с OK-Магнум не съм забелязал да мирише водата на мухъл, но често се случва отвътре да се появят петна плесен, може би повечето жизнена енергия спомага за формирането на организми във водата или просто трябва по-честа смяна на шишенцата

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Моля , измерете ми кутийката че се "загуби" в пералнята ... въртя се доста докато я открия
дано не се повредила нещо

дано не се повредила нещо

- Прикачени файлове
-
- DSC_.jpg (209.61 KiB) Прегледано 5215 пъти
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Обръщам се към всички които си зареждат вода за пиене !!! .Преди да пиете от водата, ако можете да измервате с махало попитайте дали тази вода е полезна за вас в този момент
Не със всяко у-во се получава полезна за пиене вода независимо че е положително заредена - все пак човека не е автомобил 

Gomi нищо й няма на кутийката, измерих я на +9.(57).
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Блгодаря 

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Хипар, евала човек. Само така, ще станеш и ти радиестезист. 

Хипарх...
Евала бе човек! :smils: Още един радиестезист! И колко е хубав светът!
:smils: Дерзай и радвай окото!
:medical: :news:
Евала бе човек! :smils: Още един радиестезист! И колко е хубав светът!