Макар и със закъснение:
1. Снимка с бутилката +9,/550/ между двете К3 на метала на бутилката. Нормално за този модел, всяка прави по около 320 деветки поотделно.
2. Снимка на блока на Ровъра +9,/430/ на метала на блока там където се съединява главата / не на алуминиевия капак!/
3. Двете кутии К3 на акумулатора не са добре. Тази която е в центъра трябва да се премести отстрани на вертикална стена, където има място около + клемата. Сега работи наполовина.
4. На блока на Скелета има +420 деветки пак на мястото където е снадката на главата. Отгоре на алум. капак е слабо! Мерете до ъгъла на черния капак вляво долу, на блока.
5. К3 на акумулатора на Скелета са добре и на + жицата от клемата има +920 деветки.
6. Ascencion, имаш +310 деветки на блока, К3 го премести до + клемата
Поздрави
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Бих казал, че блока изобщо не се вижда на роувара. Опитах се да бръкна до там през колектора и маркучите, ама пак толкова изкарах. Както и да е няма да меря повече от твоите неща да не стават обърквания. 

Моля за измерване
Контрола: Вариант 1: Вариант 2: Вариант 3: Благодаря.
Контрола: Вариант 1: Вариант 2: Вариант 3: Благодаря.
Чаша 1 - 4+
Чаша 2 - 9./9/
Чаша 3 -9./8/
Чаша 4 - 0.2

Чаша 2 - 9./9/
Чаша 3 -9./8/
Чаша 4 - 0.2

Благодаря много
Поздрави от Бургас.

Поздрави от Бургас.
Чудих се дали тук му е мястото, но не можах да реша къде другаде ще е по-добре. Молбата ми е за измерване на заряда на полето и евентуално обхват на:

което е тензор сфера в средата с комплект трискелиони и медно-сребърно фолио.
Това е от вода, стояла в близост:

Надявам се така да избегна направата на N на брой комплекти трискелиони за вода за пиене за нас, детето, бебето, за поливане и не знам какво още. Ако обхватът не е съвсем малък, се надявам да закачат и комшиите. Ако пък и дъждовната вода около в близост до блока се зарежда,

което е тензор сфера в средата с комплект трискелиони и медно-сребърно фолио.
Това е от вода, стояла в близост:

Надявам се така да избегна направата на N на брой комплекти трискелиони за вода за пиене за нас, детето, бебето, за поливане и не знам какво още. Ако обхватът не е съвсем малък, се надявам да закачат и комшиите. Ако пък и дъждовната вода около в близост до блока се зарежда,

На върха сферата е 9.99. Под средния ринг е негативно (нормлано). Водата в чашата е 9./5/ с доста силно поле 

Днес си гледах свещите, та снимах и двигателя и акумулатора с К3, ще помоля за оценка на акумулатора и двигателя, дали са се вдигнали девятките
За съжаление имам едно наблюдение откак сложих К3 на акум. - дано е погрешно, но ми се вдигна разхода с 1л/100 ( водя си статистика на горивото).....

За съжаление имам едно наблюдение откак сложих К3 на акум. - дано е погрешно, но ми се вдигна разхода с 1л/100 ( водя си статистика на горивото).....
- Прикачени файлове
-
- Photo-0034.jpg (145.98 KiB) Прегледано 5371 пъти
-
- Photo-0033.jpg (165.2 KiB) Прегледано 5371 пъти
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
В смисъл литър нагоре от нормалния разход или литър нагоре от след икономията с КЗ?
преди да сложа газта вече бях с К3, нормалния разход на газ си беше 8-8,5/100, сега твърдо си отиде над 9, още не съм сигурен дали е от К3 което сложих на акум.,
тия дни като заредя наново ще го преместя на бутилката, и ще направя няколко зареждания.
Иначе на 5-та предавка си върви с 30км/час и си ускорява
преди слагането на К3 на акум. за съжаление не съм се сещал да пробвам това.
Поздрави на всички, а иначе голям парад беше днеска в Москва
тия дни като заредя наново ще го преместя на бутилката, и ще направя няколко зареждания.
Иначе на 5-та предавка си върви с 30км/час и си ускорява

Поздрави на всички, а иначе голям парад беше днеска в Москва

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»