Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Спиридон »

Филипе, :) , ти сам знаеш, колко е моето участие. :beer:

Ако не прекалявам, може ли едно сравнение между:

Изображение____и____Изображение
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

В центъра на спиралите има 33 деветки. Интересното е, че в центъра на трискелиона в триъгълника токът е три пъти по-силен от този в центъра на спиралите, а зарядът е същия. Т.е. има разместване в съотношението между оргонно напрежение и оргонен ток, като един вид трансформатор :)
Двете трискелиончета чисто количествено са еднакви, може би има разлика във настройката като усещане но там вече не съм аз, а Филип по-наясно. Това вдясно посребрено ли е? Има май /по чисто субективно усещане/ малко по-фино излъчване от лявото
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Браво, Спиридоне. Ти си ги правил, независимо от останалото! :worship: :beer:

А иначе - да - Кадуцеус, разгледано от различна гледна точка, може да се нарече и трансформатор :)

Спиридоне, колкото и неправилно да изглежда, по-добрия вариант е спойката да е чак в спиралата, за да е запазено правилното пространство в центъра (като на първия от снимката). Там става каквото става :) А посребряването явно нещо не е особено читаво.

Остава ти да направиш един снимков урок без много думи (както Шеки направи за хармонизаторите) за тези, които искат и имат възможност да си правят. А за други, които искат да имат, но не могат да си направят - да наснимаш всякакви, да обявиш цена и да си полезен на повече хора (които сами почувстват какво правят този тип трискелиони). :sun:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Съжалявам за късното включване. За да не остане някой с погрешно впечатление, от мен беше само изпълнението, идеята дойде от другаде.

caduceus,
Много благодаря за измерването. Наистина е посребрен или поне има някакво покритие, което представят за сребърно :lol: Ползвам някакъв препарат (добре, че беше споменал в един пост, иначе хич нямаше и да ми хрумне, че има такива), но нямам в момента химикалите да проверя, дали наистина е сребърно покритието.

Филипе,
Благодаря за поздравленията. Май за пореден път ще се окажеш прав и ефектът е в "дефекта". Може би все пак има сребро и то компенсира нарушението на формата, но не чак до степен да се получи категорично предимство. Ще пробвам с посребрена тел отново.
Ще подготвя нагледен материал, ама с малко думи няма да съм аз :lol: Текста го имам в по-голямата си част, май ще се наложи повече да трия, отколкото да добавям :lol: . Нещата се оказаха по-прости за изпълнение, отколкото смятах първоначално и далеч по-дълбоки по смисъл.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Многото думи объркват мозъка и го отказват от действие ;)
А иначе добра идея е такива, а и с друг брой витки (в зависимост от търсеното действие и човека) трискелиони да са оформени като медалион с достатъчна дължина, за да достигат пространството около сърцето или да бъдат като плочка с означени горна и долна страна (горна - така, както си ги снимал) и да бъдат поставяни НАД чаша за някакъв тип обработка на вода. :) Трета възможност е да са като вид тиара и да се поставят при нужда или желание. :)
... Мога да опитам (ако искаш, естествено) да ги вградя и между два слоя разтопено стъкло. Гъделичка ме нещо, че тогава действието им ще се усили :)

Успех в правенето на добро! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Може ли някой да измери какво става в дупката? :lol: Буркана отлежава вече втори ден.
IMG_9955.JPG
IMG_9955.JPG (140.32 KiB) Прегледано 5646 пъти
IMG_9956.JPG
IMG_9956.JPG (133.44 KiB) Прегледано 5646 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Поздравления Спиридоне! На мен ми допада като излъчване повече лявото.

Хипар, изкарах го 9./26/ на дупката.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Мерси Айкроу! Конструкцията си е мой замисъл, пак се радвам, че добре се е получило :) Комбинирах оргонен акумулатор, оргонит и бионен пясък. Буркана отвътре е облепен с алуминиево фолио, а отвън има три редуващи се пласта органика-метал в ролята на хартиено тиксо и фолио. По същия начин съм облепил и капачката. Бионният пясък направих по следното упътване: http://www.warriormatrix.com/about6995. ... ab41d331b1 Редуват се три преварявания и три замразявания на пясъка, след което вече би трябвало да е бионизиран. Не знам доколко това оказва влияние, защото аз ползвах кварцов пясък, а не обикновен и би трябвало по дефолт да му е добра енергията. На дъното на буркана сложих от моите оргонити да изправя евентуално влязла в кривия път енергия :lol:, и го затрупах с пясъка, който оставих влажен.

Ето го готовият пясък:
20140520_230236.jpg
20140520_230236.jpg (321.58 KiB) Прегледано 5628 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

icrow,
Много благодаря и за поздравленията, и за сравнението.

Филипе,
Благодаря отново, както винаги даваш добри идеи, защото всъщност употребата прави едно нещо полезно (или наопаки).
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Мога ли да помоля да погледнете тези кутиики дали излъчват както си трябва, защото вече са много премятани и подхвърляни къде ли не. Искам да ги подаря и е спешно кажи речи. В тази връзка моля Асен да ми прати нови две кутиики ОК Магнум за мен :)
IMG_7927.JPG
IMG_7927.JPG (1.92 MiB) Прегледано 5567 пъти
BUTTON_POST_REPLY