Продукти на Кадуцеус - развитие 2013-2015 г.

sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Re: Продукти на Кадуцеус - развитие 2013-2015 г.

Мнение от sheki »

Мнооого ми е далеч Ловеч :) ще се радвам иначе да си направиш витрина с всички твои творения :) дъ еволюшън :) :beer:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Абсолютно! Мислех да направя такова табло или нещо подобно на витрина, да може да се пипа и вижда кое какво е, естествено със снимки и обяснения как се ползва :)
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Малко снимки от офиса за визуализация :) Ще има още леки промени - мека мебел, ламинат по первазите, цветя, картини и др подобни глезотийки :) Засега го делим с един колега в съотношение 80/20 в моя полза, но вероятно ще стане 100% след някой месец.
Поздрави
Прикачени файлове
Image0996.jpg
Image0996.jpg (175.84 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0995.jpg
Image0995.jpg (267.16 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0994.jpg
Image0994.jpg (194.17 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0992.jpg
Image0992.jpg (185.13 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0991.jpg
Image0991.jpg (203.44 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0990.jpg
Image0990.jpg (235.64 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0989.jpg
Image0989.jpg (200.32 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0988.jpg
Image0988.jpg (194.22 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0986.jpg
Image0986.jpg (217.76 KiB) Прегледано 12766 пъти
Image0985.jpg
Image0985.jpg (183.17 KiB) Прегледано 12766 пъти
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

:doubleup:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте,
заедно с новия ми сайт /за който вече ви информирах в раздела на форума за автомобили/:
http://www.optimizatori.com
пуснах и още един, за основните оргонни устройства които правя. Той е разделен от оптимизаторите за да не се смесват групите потребители. Сайтът е:
http://www.jiznenost.com
Там са представени Оздравителна кутия ОК, Неутрализатор на геопатогенни зони, Хармонизатор с водна обвивка, Кадуцей на Мировинг. Предстои да се допълни и доразвие, но засега се занимавам повече с оптимизаторите понеже има по-голямо търсене
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте,
щастлив съм да ви представя плода от работата ми през последните два-три месеца. Три силно подобрени мои продукти в завършения им вид като дизайн и ефективност. Може да се ползват като комплект или поединично, но заедно покриват всички нужди на едно семейство или индивид. Всички активни повърхности са позлатени с 22 К варак /предстои позлатяване чрез вакумна метализация при по-големите обеми на производство/. Предстои и минаване към 23,5 К за по-голяма чистота на златото + още малко по-силен ефект.
Оргонното поле вкарва златната матрица /йони/ директно във водата или друг обработван продукт, като после при употребата им в организма се генерира моноатомно злато по естествен път. Така се стимулира силно имунната система към самооздравяване. Ефектът на полето в съчетание със злато е много по-силен от действието на двете поотделно /благодаря пак за информацията от smsi-h дадена в книгата на С.Дарси. Истина е!/ :)
По реда на продуктите:
1.Преносима в джоба първа помощ при травми /обезболяване/ + мобилна енергийна обработка на продукти и вода + незабавно енергизиране на тялото при изтощение. Три в едно :) Последният, най-мощен модел ОК-М с ново име HealthboxOK, със позлатена активна повърхност и сила 15300 деветки +9,/15300/ при директен допир. Изключително мощно и незабавно действие, усетено пряко от всеки докоснал повърхността - без изключение.
Материал на корпуса - ABS. Поликарбонатно защитно прозрачно покритие на позлатяването. В комплекта има и две връзки от естествена черна кожа със велкро - дълга и къса, за прикрепване към лакът и коляно, както и към шишета или кръгли туби до 3 литра.
Вече минал няколко успешни теста пряко в живота - например премахната болка от хроничен /над 10 г/плексит за около 3 минути. Човекът в момента продължава терапията до пълно излекуване на проблема.
2. Проточно активиране на вода, течаща във централен водопровод, от кухненска батерия или от душ шланг /три размера проточен Активатор "Извор"- 24,32 и 43 мм вътрешен диаметър/. Сила над 9300 деветки при еднократно преминаване на водата при най-малкия размер за душ, при по-големите - 12000 и 15000. Разлагат се дори подсладителите в соковете при 2-3 кратно преминаване, освен силното зареждане с жизнена енергия на сока.
Материал на корпуса - бял полиацетал. Позлатена с 22 карата вътрешна активна повърхност. Поликарбонатно защитно прозрачно покритие на позлатяването.
3. Статично активиране на вода, твърд алкохол, вино и др. в бутилка, както и твърди храни, медикаменти и т.н. /Енергизатор - същевременно и неутрализатор на геопатогенни зони, в зависимост от това дали активната повърхност е на пода или нагоре/.
Материал на корпуса - бял полиацетал. Поликарбонатно защитно прозрачно покритие на позлатяването. Размер и форма на активната повърхност - кръг с диаметър 72 мм. При действие като неутрализатор - радиус на защитената площ - 4,5 м. При действие като енергизатор предизвиква тотална промяна към омекотяване и остаряване на твърд алкохол - 1 л. нормално уиски със средно качество става за по-малко от час като 14 годишно :) Водата става силно животворна. Изделието е около три пъти по-силно от кутията HealthboxOK и е основно за домашна употреба, тъй като е по-обемно. Мощност над 45 хил деветки, или +9, /45 хил./

Вече са договорени цени за чужбина, но за България ще са силно промоционални. Т.е. което за навън е в долари, за тук ще е в лева при същите числа или малко по-големи/доуточнява се в момента, зависи от количествата и технологията/. Продуктите ще се продават и в Ebay на цените, уточнени за САЩ - между 92 и 99 долара за различните изделия /единично, не като комплект - при комплект ще е доста по-евтино от сбора/.
Има още малко работа по комплектацията - цветни инструкции и т.н., но това са дреболии. Вижте малко снимки и ако искате, коментирайте :) :hola:
Поздрави!
Прикачени файлове
Image1577.jpg
Image1577.jpg (170.02 KiB) Прегледано 12258 пъти
Image1578.jpg
Image1578.jpg (197.18 KiB) Прегледано 12258 пъти
Image1579.jpg
Image1579.jpg (225.68 KiB) Прегледано 12258 пъти
Image1580.jpg
Image1580.jpg (244.21 KiB) Прегледано 12258 пъти
Image1581.jpg
Image1581.jpg (233.3 KiB) Прегледано 12258 пъти
Image1582.jpg
Image1582.jpg (285.79 KiB) Прегледано 12258 пъти
Image1584.jpg
Image1584.jpg (239.17 KiB) Прегледано 12258 пъти
Image1583.jpg
Image1583.jpg (226.4 KiB) Прегледано 12258 пъти
Аватар
gomi
МненияCOLON 131
Регистриран наCOLON Чет Май 09, 2013 9:19 pm
МестоположениеCOLON майна таун :)

Мнение от gomi »

Прочетох книгата за бесмъртието чрез моноатомно злато, впечатляващо - дали е наистина така , твоята кутийка за колко време
ще направи още една спирала на ДНК-то ? и дали може да промени днк мутация( мой близък има такова нещо което се отключи...)
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Не знам. Все пак силата на полето не е чак толкова голяма а и нямам още много практика по въпроса.
Правя в момента много силна оргонна бобина от типа на "Извор" със златна активна повърхност, диаметър 75 см и мощност при еднократно преминаване около 1 млн. деветки. Движи се с помощта на малък мотор, по стойка чрез предавка около тялото, в изправено положение. Ще я тествам естествено първо на себе си :) Ще върви нагоре-надолу със скорост 10-15 см/сек и за 10-12 мин. трябва да може поне да започне процеса за имплантиране на третата златна верига. С тези трите неща се получава силен здравен ефект, но лечебен при сериозни заболявания не мога да твърдя, че ще има. Без да е проверено в практиката не става - просто изделията са сравнително нови.
Локална помощ при болки, хронични травми и проблеми с нервновегетативната система - да.
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги!
Днес реших да си направя малка равносметка - докъде съм стигнал за последните две години :) Поработих доста, за да се вдигне нивото на изделията ми до най-високото възможно - както като полезен ефект, така и като дизайн. Сами може да прецените, защото познавате предишните модели и вероятно виждате разликата.
Изключително съм благодарен на всички, които помогнаха да се стигне дотук. Имаше моменти в които почти бях се отказал да се боря, но винаги се намираше някой да удари едно рамо и да продължим напред.
Отново ви благодаря от сърце - без вас нямаше да ги има нещата показани на снимките. Показани са изделията ми към настоящия момент - края на 2015 г. Единадесет продукта, ако броим трите модела активатори "Извор" за един. Няма го представен само проточния оптимизатор К2, защото се прави в момента - с него стават 12 броя.
Отляво надясно:
1. HealthboxOK - силната оздравителна кутия със 23,5 карата позлатена активна повърхност
2. Енергизатор - последното изделие, мощен стационарен вариант на HealthboxOK с позлатена повърхност 23,5 карата
3. Активатор "Извор" - три модела, за душ слушалка, тръбен душ или батерия, цял водопровод. Пак с 23,5 к. пластина.
4. Неутрализатор/енергизатор - погасява геопатогенни зони и зарежда течности при допир, 23,5 к. активна повърхност
5. Хармонизатор на околната среда - с гелова вътрешна обвивка и 23,5 к. активна излъчваща част. Обхват - 300 м.
6. Кадуцей на Мировинг - усилена версия, 23,5 к. на активните пластини. Обхват около 5 м.
7. Оздравителна кутия Магнум - с медно-сребърна повърхност, стария, но усилен модел. Фолио на активната част.
8. Модулен зонов оптимизатор К3 - стандартен. Последна, максимално усилена версия, нормален размер на кутиите.
9. Модулен зонов оптимизатор К3 - малък модел. Подходящ за монтаж на автомоб. акумулатори, защитени в кутия.
10. Оргонна бобина за въздуховод - работи чрез индукция на оргонен заряд във въздуха, отиващ към ДВГ.
11. Енергизатор за автомобил - създава повърхностно оргонно поле на предното и задно стъкло, повишава инерцията.
12. Проточен горивен оптимизатор К2 - за обработка на горивото в превозни средства с ДВГ. Не е показан на снимките.

Надявам се следващата година заедно да отидем на още по-високо ниво :worship: :cheers:
Прикачени файлове
вид на изделията отгоре
вид на изделията отгоре
20151217_115544.jpg (1.4 MiB) Прегледано 12085 пъти
поглед към работните повърхности
поглед към работните повърхности
20151217_115306.jpg (1.43 MiB) Прегледано 12085 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

В ефективността на енергизатора имах удоволствието да се убедя още веднъж именно днес :)

Направиха ми операция на долен мъдрец (който не знае - тегава работа - главно за възстановяването след това) и след като се прибрах вкъщи веднага си лепнах енергизатора на бузата ей така преди да ме пусне упойката още. В резултат почти не ме боли мястото, а освен това няма и следа от отток. Ще видим доктора какво ще каже на контролния преглед ;)
Ако се зачуди на бързото възстановяване ще го запозная с "виновника" . Ще ми се да видя реакцията :)

За справка като дете ми вадиха другия долен мъдрец и си изкарах след това всичките екстри - болката, подувнето и пр. и пр. Е, някой ще каже, че друг го е вадил, други са били времената...ала бала...да, ама съм бил дете и би следвало да ми мине бързо, но не би...две седмици се влачих, а сега за ден нещата отшумяха :)

:beer: :sun: :doubleup:
BUTTON_POST_REPLY