Здравейте!
И аз преди (много) години тренирах усилено и имах доста добри резултати.
Не съм взимал никакви химии, освен протеин, разбира се.
Сега - около 20 години след като не съм пипвал щанга или дъмпел имам стегнато, мускулесто тяло (макар и с 8-10 килограма надолу), но като гледам моите набори (аз съм на 43), които са "чичковци" с дебели коремчета, направо се ужасявам при мисълта, че подобна фигура може да ме "сполети" някога:)
Мускулната ми сила е спаднала не повече от 15-20% от максимума, но тялото, както казвате има "памет" и влизането във форма или възстановяването е въпрос на броени дни.
Само дето не забелязах в темата някой да споменава наистина реални експерименти с растения при оргонно влияние?
Тъй като тепърва прохождам в тази материя, имам няколко идеи, които мога да нахвърлям.За мен лошото е, че не всички са приложими в "апартаментни" условия...
1.Третиране с оргонно заредена вода-полива се растението само с вода, заредена с оргонит или друго устройство.
2.Директно подлагане на растение в близост до оргонен източник-време за растеж.
3.Проверка на средно топлолюбиво растение-дали си сваля прага на студеноустойчивост в близост до постоянно оргонно излъчване?
4.Най-бавното и "трудоемко" изпълнение - при такова отгледано и дало плод и семе растение, дали семената са "заредени" с жизнена сила,която може вече сама по себе си да дава разлика с друго, не третирано растение при еднакви условия?
При всеки подобен експеримент обаче, трябва да имаме второ растение, поставено в същите условия, но без третиране, за да можем да сравним резултата.
Аз смятам да направя експеримент с обикновени зърна боб, след като си стабилизирам първото устройство (под напътствията на Хипарх)