Радиантна енергия, хладно електричество - практика
Re: Радиантна енергия, хладно електричество - практика
Най-големия форум в България, за разтягане на локуми и величаене на величествените фигури. Направо не знам как ви се занимава там да си губите нервите и времето там. Дори и да има хора, които могат и правят, надали биха писали там.
Абе знам аз, там са ги превзели празнодумците, но има и едни хора дето само четат и се включват много рядко - такива като Фантом, мадсат, мито купона, емм и още няколко практици. Тези хора работят сами и много се блъскат, а като решат да кажат нещо естествено набързо ги оплюват като мене и тебе навремето. Разликата с нас обаче е, че ние не мирясваме
пък и независим форум си имаме и с това им бъркаме във физиологията
Айде, да са живи и здрави!

Точно това е разликата в зависимостта.
Моя човек, като завърши нещата с ротовертерите почва Капандзе и Смит. Твърди, че са му ясни нещата. За съжаление нали сме си бедняци и ни липсват някой скъпи уреди, ама ще се справим някак си.
Моя човек, като завърши нещата с ротовертерите почва Капандзе и Смит. Твърди, че са му ясни нещата. За съжаление нали сме си бедняци и ни липсват някой скъпи уреди, ама ще се справим някак си.
За високочестотен траф може ли да ползвам този от основата на китайските плазмени топки?
Наблюдавам - анализирам - променям.
Не е необходимо трафа да е високочестотен, но би трябвало да стане и с такъв. Доколкото разбрах тези плазмени топки се захранват с тр-р тип ТХО, което ще даде достатъчно волтаж.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Имам и две ТХО-та
Преди години попаднах на разпродажба на всякакви чаркове и си ги купих.
Абе - в общи линии в годините, не знам как, но съм си осигурил всичко, което ми е нужно от година - две насам за енергийните преобразуватели
Ако с ТХО е по-добър вариант - мога и с тях да пробвам. ...Само дето имат по куп входове и ми създават замисляне кои са нужните
и какво трябва да подам там

...Нооо - веднъж вече един такъв се е разреждал през мен, та много, много не ми пука
Не е приятно
, но не е и утрепващо
- Та ще действам смело и безотговорно
Хубав ден!

Преди години попаднах на разпродажба на всякакви чаркове и си ги купих.
Абе - в общи линии в годините, не знам как, но съм си осигурил всичко, което ми е нужно от година - две насам за енергийните преобразуватели

Ако с ТХО е по-добър вариант - мога и с тях да пробвам. ...Само дето имат по куп входове и ми създават замисляне кои са нужните

...Нооо - веднъж вече един такъв се е разреждал през мен, та много, много не ми пука

Хубав ден!

А все пак на каква честота работи системата?
Честотата не е фиксирана, определя се от разрядника - общо взето шарена работа
(различни смесени честоти, хармоници и т.н.). Веригата прилича много на захранване за класически теслов тр-р, само кондензаторите са подредени по малко по-различен начин. Може да се направи и ротационен разрядник, но чак толкова голяма прецизност не мисля, че е необходима.
ТХО-тата най-лесно се хранят с две допълнителни намотки на феритната сърцевина. Една от най-опростените схеми е описана тук: http://www.powerlabs.org/flybackdriver.htm
Успех с изработката!

ТХО-тата най-лесно се хранят с две допълнителни намотки на феритната сърцевина. Една от най-опростените схеми е описана тук: http://www.powerlabs.org/flybackdriver.htm
Успех с изработката!

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Днес направих някои тестове с поставяне на неодимови магнити в непосредствена близост до разрядника. Резултатът е доста осезаемо повишаване в производителността на хладен ток. Погасяването на искрите в разрядника става по-бързо, което повишава честотата на импулсите - предишното хаотично пращене сега звучи по-скоро като хомогенен шум. Трябва да си поиграя с аранжимента, че сега беше само за проба, ще се наложи да сменя винтчетата, които държат медните тръбички с някакъв материал, който не се влияе от магнитни полета. Сега крушка за 220V с нажежаема жичка освен в жълто свети и в синьо
Дължи се на прескачането на искри хладен ток във вътрешността на крушката, изолация трудно го удържа.

За крушката, захранена по този начин си дърдоря