Здравейте,
да кажа какво ново по оптимизаторите

Вчера бях на тест на диностенд в София, като направихме /присъстваха и двама колеги/ прав тест на личния ми автомобил. Методика - идва кола без нищо, мери се мощност, слагаме К3 на акумулатора, бръмчи 10 минути и пак мерим. Целта беше да видим как е при правия тест и дали са достатъчни 10 минути за поява на резултат в мощността /имаме вече инфо за обратния тест от Пловдивското дино - идва кола с К3, мери се, махат се К3, бръмчи 10-15 мин да се разреди и пак мерим/. Резултатът е, че за това кратко време мощността на бензин се вдигна само с около 4 к.с. - първи рън 3, втори 4 и после спряхме за да освободим стенда. На газ нещата са с подобна пропорция. Т.е. си трябват едни 50-100 км за да се усети пълния ефект, както пролича от обратния тест в Пловдив /от 80 к.с. на 64 к.с. - не са 68 както писах преди, а 64 и това е и при изключен аванспроцесор, на газ/. Сега мисля да отида пак след като съм покарал с комплекта К3, за да измеря пак - но вероятно ще е другата седмица, на същия стенд. Тогава би трябвало да се види вече пълния ефект и да се сравни с данните в компа от вчерашния тест.
Поздрави
ПП
Прилагам малко снимки от диното на "Хеед 91" и многострадалната ми Ксантия, качена на стенда