Бъдещето на автомобила - визия и перспективи
Re: Бъдещето на автомобила - визия и перспективи
Те франчолята са напред ама при старите технологии /V8/ - при новите където има и ел двигател /хибридни мотори/ са много зле. Icrow - недей да им пишеш на Ферари моля /моля моля/
.

Късно вече им писах.
Айде сега ще ви стане много скучно на върха. 

Пишете на който искате, пък който се обади ще спечели
Те поне имат стендове и тестери всякакви, пък и то ще си проличи като повъртят малко обиколки. Може да им сложим направо К4 за да си го направят на максимално добър режим през настройките. Там няма стандарт, слава Богу, нито блокирани Фау-Ве мотори
Поздрави!

Поздрави!
То ще е чудо ако ти дадат на бегачките на Хеед да се пробваш, пък за Ф1 направо не ми се вярва да се навият. Разбира се се пошегувах, че съм писал на Ферари.
Ама не се знае за в бъдеще 

Ще видим, днешния експериментален ГОТ е вече на 33 млн деветки
Като стигна до сто млн го слагам на колата - още не са ми дошли кутиите и междувременно си играя да му вдигам мощността чрез свързване на бобинни модули, за да видя докъде е границата на тая активация. Утре вероятно ще го затворя защото няма да се събере в кутията както е тръгнало ... Какво ще стане с колата един Господ знае, дано пък резултата да не е обратен 

С моите ГОП с много милиони колата добре вървеше но разхода не беше добре. Нещо ще трябва да се промени, за да може да се усвои енергията правилно.