Здравейте, върнах се преди малко от път и мислех да не пиша тая вечер във форума, но гледам че има нови и интересни публикации от колегите и не се сдържах да пусна и аз нещо

Айде и от мен това, което измислих тази сутрин /аз виждам някои работи много ясно в ранните часове, преди да съм се събудил съвсем и най-вече преди жената да почне да ми приказва

/ НЕМАГНИТНА ЧИСТО ОРГОННА ИНДУКЦИЯ. Става със всякакви предмети, независимо дали са метални или не - на практика съм тествал с хартиени топчета, пластмаса, дърво, алуминий, желязо, мед и др. Едно и също е и за оргонното поле няма почти никакво значение материалът - зарядът си се натрупва при преминаване.
Принцип на генератора /защото това всъщност е оргонен индукционен генератор и нещата са подобни на тези при електромагнитната индукция, но с различен вид поле/.
Оргонна намотка от новия ми тип, която индуцира заряд при движение на предмет по оста и + движеща се механична системка за натрупване и извеждане на заряда

Много време се чудех как да влиза и излиза нещо безконечно през намотката и прехвърлих няколко варианта - верига или ремък, магнитно окачване и т.н. Накрая го измислих със диск, периферните точки на който влизат и излизат вътре и вън от полето

Дискът се върти от шейкър на батерии, оргонният ток се извежда чрез медна пълзяща четка от многожилен проводник и влиза в чаша с вода. Последното ми трябваше за да мога да оценя количествено как се променя заряда с времето, т.е. какво изкарваме в края на краищата от системата. Резултатът - за една минута се натрупа заряд в чашата колкото от 1 час въртене през водната циркулационна система със големия активатор

Вижте сами елементарната ми установка на снимките.
Специално инфо за колегите от другия форум - работата по звездата на смъртта продължава
Поздрави!
Дарт Вейдър