Оздравителна кутия ОК

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнение от caduceus »

Да ви покажа нещо ново...Един груб прототип на новите ми лечебни очила, базирани на още малко усилен вариант на кутията ОК-Магнум /два броя/, в нормални рамки на слънчеви очила. Ползва се по половин час сутрин и половин вечер, минимум три-четири дни за по-сериозни резултати. Просто си лежиш в леглото по гръб :) Това е то цялото лечението - а докато лежиш, очните ябълки ти се зареждат на максимум. Изделието е хоуммейд, затова не гледайте че е отвън с тиксо - ако се стигне до истински вариант ще изглежда съвсем различно, вероятно от бяла мека пластмаса и леко футуристичен дизайн ;)
Аз получих първите добри резултати след две-три процедури - започнах да виждам дребни букви които ми се бяха изгубили постепенно с времето. Но нарочно спрях и ефектът падна наполовина. Явно е нужно да се подходи по-сериозно, което започвам от довечера. Ще ви държа в течение какво се случва - но ще направя поне седмица и после още толкова без, за да се види как се задържа ефекта с времето.
Айкроу, кажи какво ти излиза от вътрешната страна на "стъклата", в центъра. Там е максимума на полето, излиза на около 10 см навън в посока очите. Отвън и отстрани енергията е екранирана и няма нищо.
Поздрави!
Прикачени файлове
вътрешна активна страна
вътрешна активна страна
Image1162.jpg (281.39 KiB) Прегледано 6167 пъти
външна неактивна страна
външна неактивна страна
Image1161.jpg (255.77 KiB) Прегледано 6167 пъти
общ вид отзад
общ вид отзад
Image1160.jpg (327.45 KiB) Прегледано 6167 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Малко ме плаши идеята. :lol: Иначе вътре изкарах 9./257/ интересното, че точно толкова е и силата на полето :)
Антани
МненияCOLON 25
Регистриран наCOLON Вто Авг 05, 2014 1:38 pm

Мнение от Антани »

caduceus ,

Идеята за тези учила е да помагат при проблеми с отслабено зрение ли?

Питам защото доста от колегите имат проблем с "течащи и парещи очи" в следствие на постоянното взиране в монитора. И на сутринта едни буци в очите. Та дали биха имали и такава насоченост?

Ако да - мога да ти помогна с тестове в тази насока( ако имаш нужда де) и ако решиш да ги произвеждаш да им закупя. Готови са на всичко :help:

Поздрави :beer:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

С очилата положението е висящо... Дал съм на една госпожа с 15-16 диоптъра да тества, аз също го правя /макар и не постоянно защото ми са много неща на главата и забравям :) / Засега е ясно че нещо положително става - но установихме че не бива да се прекалява, най-много 15-20 мин трябва да е сеанса с тях /лежиш с тях на очите и това е/. При надвишаване на времето започва парене и дискомфорт, сухота в очите и т.н. Може би трябва да се капят капки за овлажняване или просто да се мокрят очите с вода преди сеанса... Последния път като се видяхме с тая дама /програмист/ решихме да опитаме с мокра кърпа на очите и тогава очилата отгоре, за да може полето да действа през вода за по-обемен ефект и премахване на сухотата. Аз оттогава не съм пробвал, като я видя вероятно след месец /от др. град е/ ще пиша как са и резултатите.
Не смея много да давам на хора нетествано нещо, все пак очи са това и си имаме само две :) /е, някои и трето работещо ;) /
По принцип същата работа вършат две кутии ОК-Магнум - очилата са базирани на тях. Т.е. който иска може да си купи две кутии които са мултифункционални /зареждане на вода, облекчаване на болка и др./ и да тества на собствена отговорност при проблеми с очи.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Колеги,
усилих кутията ми ОК-Магнум още /близо два пъти/, прави се и нов овален корпус. За целта се изработва матрица за шприцване на корпуса от бял ABS, щанца за отсичане на месингово овално покритие, сонотрон за ултразвуково заваряване /за херметичност/, ПП синьо-прозрачен етикет с овална форма. Новото изделие няма почти нищо общо със старата ОК-М, ще го видите като стане готово до месец-два най-много. Прави се поради изискванията на външния пазар за ергономичност и лесна употреба. Предстоят допълнителни тестове в европейска лаборатория за влиянието на кутията ОК-М върху водни проби, по няколко параметъра.
Някои видове болка се неутрализират вече за под минута, правят се тестове и в чужбина от партньорите ми в контролирана от лекари среда. Плацебо ефектът е изключен чрез проведени вече тестове със фалшиви кутии ОК-М имащи същата тежест и външен вид, но без излъчватели вътре /съпоставени със действието на нормалните/.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Тука съм - но ми се иска да покажа нещо готово да видите, а се бавя по независещи от мене причини :)
Иначе работя по няколко проекта и се надявам да приключа до два месеца с тях. В тоя кюп са два типа домашни хармонизатори, новата кутия ОК-М, тестове на вода и Кирлеан снимки, тестове на бензин и дизел в затворен съд + К3 отдолу /промяна на вискозитет, пламна температура, октаново число и т.н./. Последното ми трябва за автомобилопроизводител в западна Европа ;)
След приключване на горното и позатопляне на времето почвам водогоривните смеси с цел запазване на структурата и горимостта над година. Нова технология на междуатомно смесване :) , особен вид енергийно силна козметика със регенеративни свойства, отоплителната печка остана за другия сезон и също чака ред и т.н. Да не говорим за автотермичните клетки дето се търкалят в гаража и си чакат времето. Първо обаче кутията ОК щото за другите неща трябва малко повече финансиране /то само за нея цялото оборудване отива към 10 хил. евро в пълния вариант/ :lol:
Поздрави
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

И аз нещо се бях затъжил за теб :)

Ако идваш към София и ти се отвори малко време задължително се обади!

:cheers:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Има вероятност да съм в Сф. този уикенд, ще ти звънна от предния ден - то не е лошо да направим и по-голямо събиране с който иска и където е удобно в Б-я. Има какво да се каже и покаже ново - и то не само от мене. Нека позатопли още малко и ще го измислим :)
Антани
МненияCOLON 25
Регистриран наCOLON Вто Авг 05, 2014 1:38 pm

Мнение от Антани »

:hola:

Бройте и мен. Тъкмо ще се запознаем и ще поговорим на по :beer: и не само.

А и имам малко разговор с caduceus и повод да почерпя. Той си знае.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Антоне, радвам се че има файда от заниманията :)
Мога да ти сменя хармонизатора с новия модел, който изглежда същия на вид, но е 4-5 пъти по-силен. Същото се отнася и за другите колеги от форума които имате воден хармонизатор от моя модел - малко преработка ще трябва само на аку-вака, работа за половин час. Оказа се, че ринговете правят много силно поле в центъра, което свети в бяло като го гледаш малко по-така ;) но аку-вака не може да го изхвърли коректно навън, та сега като го позасилих и поляризирах допълнително, вече си излиза цялото.
Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY