Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Re: Райф - машина

Мнение от nightcrawler65 »

Ето още един примерен вариант за захранване на Райф-машина. След като писах за този важен компонент, сега Ви представям моят нов вариант за втората ми лампа, който очевидно е по-компактен и както се казва "има вид на изглед". На дисплея е изписано максималното изходно захранващо напрежение от 6/шест/лаптопски захранвания, което ще ми осигури мощност при лампата с 50% модулация около 110 W. Това е същия този индикатор за който бях шернал линк, но в този вариант, ще си остане само с измерване на напрежението :lol: /случват се и грешки понякога/.
power suplay 1-1.jpg
power suplay 1-1.jpg (19.26 KiB) Прегледано 6552 пъти
power suplay 2-2.jpg
power suplay 2-2.jpg (24.06 KiB) Прегледано 6552 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Малко минути за реклама :)

Как ви се струва изчезване на бучка от тестиса за 20 минути терапия ? :hush:

Става въпрос лично за мен - аз лично съм възхитен и удивен едновременно :sun:

Да е жив и здрав @nightcrawler65 и да е все такъв лъчезарен и готин пич :beer:

П.П> Всички покрай мен, които минаха през генератора, който взех от @nightcrawler65 не подушиха и не разбраха що е то грип, а разбрах, че последния месец е станало много модерно да се боледува. На всички познати и приятели, които пожелаха да се подложат на терапия съм им пускал само "метлата" на Кен Юзел.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Добре Слави,
Виждам, че все още си на крилете на вдъхновението и адреналина още бушува в теб :smileylol:
Добре е когато се получават такива хубави и бързи резултати с кратка терапия, но съм длъжен да кажа, че не за всяко нещо и не за всеки въздействието, ще бъде сходно.
Също така искам да поясня, че близо 20 минутната терапия е с лампа с използвана 110W мощност при 50% модулация и източник на сигнал FREX 16 с използван мой сет от модулиращи честоти, базирани на тези на Хулда по метода на Филип Хойланд и 3.0 Мхц носеща.
А другото е, че не е правилно да казваш, че имаш генератор /защото определено не е / а си е Райф-машина, макар в момента да можеш да работиш само с контактния метод.
А от тази вечер, вече ще имаш и генератор /следва малка, но приятна изненада / - тогава ще имаш право да твърдиш и това, но никога повече не бъркай устройствата :no: ;)
Поздрави !
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Приемам забележката :)

Умишлено го писах така, макар и да знам, че не е точното описание...нямам обяснение защо, но интуицията ми беше такава в онзи момент и я последвах.

Машинката си е Райф машина отвсякъде, даже според мен много по-добра и компактна от всичко, което съм видял досега :sun:
Пиша това, защото преди твоята Райф машина видях на живо и други, като едната беше голяма колкото малък хладилник и беше монтирана на колелца, за да може да се мести... :doh:
Аз ти бях казал за нея още първия път като се видяхме.

Хиляди, ама хиляди благодарности за изненадата !!! :sun: :beer: :doubleup: :Laie_82: :jdance:
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Много добре :)
nightcrawler65
МненияCOLON 111

За да бъдете в час с актуалните цени на основните видове плазмени лампи произвеждани от Бил Чеб, към настоящия момент вече можете да погледнете на неговата страница:
http://billsplasmatubes.com/
Това, което на мен ми прави впечатление е, че за година време лампата Phanotron 8" се е оскъпила с 90 $, другите модели са с по-малко нагоре 25 - 55 $ а като добавим и скъпия долар в момента, цената за нашите стандарти си става сериозна цифра. :surpris:
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Нека задоволя желанието и на тези, които искаха да видят как изглежда варианта с две лампи едновременно.
Просто се сетих днес следобед да щракна няколко снимки, докато "светих" моя близка роднина / "отписана" / с метастази в белия дроб от "плоскоклетъчен карцином" . На всяка от лампите имаме изходна средна мощност от около 160 W с коефициента на модулация, който е изписан на дисплеите на двата блока за управление / 76-77 % /. Източник на модулиращ сигнал е мой сет през FreX 16 - за двата блока едновременно.
20150427_162659-1.jpg
20150427_162659-1.jpg (41.14 KiB) Прегледано 6227 пъти
20150427_162743-1.jpg
20150427_162743-1.jpg (38.91 KiB) Прегледано 6227 пъти
20150427_163025-1.jpg
20150427_163025-1.jpg (62.9 KiB) Прегледано 6227 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Дано да се оправи! Информирай ако има положителна промяна :)
nightcrawler65
МненияCOLON 111

И пак малко назад - на тема "захранване за Райф-машина" или по-скоро "захранване за крайния усилвател", което би облекчило тези, които предпочитат да работят с готови модули.
http://www.ebay.com/itm/400W-0-150V-0-2 ... 0#shpCntId
Това захранване се изпробва и в момента от Ралф и по негови думи - за сега няма никакви проблеми и се държи съвсем прилично при всякакви натоварвания с произвежданите от Бил Чеб различни лампи в рамките на упоменатите от производителя технически параметри.
Ако някой предпочете този вариант, ще трябва да си осигури самостоятелно захранване за блока
за управление /19 V/.
Така че слагате на "везната" вариантите и решавате. И ако все пак искате да знаете какво бих избрал аз и защо ?
- Избирам варианта със захранванията от лаптоп
Защото:
1. - В един блок ще имам и двете напрежения, които ще са ми нужни /19 V и 19-200V max/
2. - При евентуален проблем с някое от захранванията, ще мога лесно да го шунтирам /5мин./ и пак да използвам захранването макар и с по- ниско напрежение докато подменя повредения модул.
А при захранването от линка, ако нещо вземе че спре да работи, ще трябва да мислите за друго захранване, защото след ремонта няма гаранция, че ще тръгне отново. Случая е като да ремонтираш захранване на настолен компютър.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Има ново обновяване на информацията от Джеф Гарф в следния документ :
http://rifevideos.com/pdf/a_history/the ... encies.pdf
от дата 27.06.2015
BUTTON_POST_REPLY