Ротовертер АС мотор-магнитен генератор

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Re: Ротовертер АС мотор-магнитен генератор

Мнение от Gogo1 »

Здравейте колеги!

Искам да попитам тези от вас които се занимават
отдавна с тази оргонна енергия дали е възможно
колата ми да се зарежда от Бедини генератора като
е паркирана в обсега му.
Когато оправих акумулатора в същия момент направих
генератора по мощен и не разбирам как се получи така,че
изведнъж двигателя стана по пъргав и тих.
Възможно ли е от излъчването на генератора да се получи
загар на кожата на лицето като от слънчеви бани.
Аз по цял ден съм в работилницата а като се гледам в огледалото
все едно съм бил на плажа а в работилницата ми няма слънчева
светлина от която да получа такъв загар.

Може въпросите ми да ви се сторят тъпи но аз отскоро се занимавам с
тази енергия и все още доста неща са ми мътни а устройството което сега започвам
да правя ще е хиляди пъти по мощно от Бедини генератора и искам да разбера как
да се предпазя от облъчването или няма да има проблем.

Благодаря и поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Може да направиш обща снимка която да хваща там където е бединито и колата ти да видим с включено и изключено колко енергия и до къде стига. За загара и аз доста почнах да почернявам въпреки, че принципно се отдава на моята кожа. Имам чувството, че тази година слънцето доста по бързо прави загар.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Гого, твърде е възможно машината да генерира излъчване, причиняващо загар. Има такива случаи например при по-дълъг престой около работеща машина за дъжд на Дейвид Уелс. Доколко и дали е безвредно - не мога да кажа... може би както всичко - в умерени граници :)
Слънцето наистина тази година е по-силно, доста хора го забелязват. Аз го усетих върху себе си когато започна да се затопля и надянах късия ръкав - за няколко минути (даже сякаш за секунди) кожата ми се зачерви и се очерта граница до ръкава. Такава бърза реакция не си спомням някога да съм имал, а кожата ми принципно е с толеранс към Слънцето (не съм с бледа кожа). След това, при работа гол до кръста на открито за 3-4 часа, гърба ми изгоря все едно съм бил няколко дни на море. Даже започна да сърби и да се бели след някой ден :lol: Шантава работа.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Гого,
Не знам дали и друго може да го предизвика, но кожата обикновено така реагира на UV-B и UV-C лъчение, което си електро-магнитно лъчение в определен честотен диапазон. Аз съм изгарял по лицето от 8ч. работа на тъмно с UV-лампа, само защото й е бил пукнат филтъра. Уредите за измерване на интензитет на ултравиолетови лъчения са скъпи и трудно се намират, но може би можеш да намериш флуоресциращи бои или пък лак за нокти. Знам, че дечурлигата ползват такива, като ходят по дискотеките (тези които ги облъчват там с UV лампи са престъпници :doubledown: ), та сигурно не е трудно да се намерят. После затъмняваш в работилницата, пускаш устройствата и гледаш дали лакът или боята ще започнат да светят. Ако не свети нищо, поне можеш да изключиш това като вариант.
От енергии с още по-висока честота (напр. микровълнови, рентгенови) обикновено не се получава тен.
Защитата от UV-лъчи е лесна - кремове с висок фактор или най-обикновено минерално стъкло.

Знам, че си технически грамотен, обяснявам подробно, защото не знам кой може да попадне тук и да чете. :) Иначе мен са ме учили, че няма тъпи въпроси, а има глупави действия от незнание и срам да попиташ. :)
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Тестовете не могат ли да се проведат с банкноти? Нали и по тях има такива флоресциращи елементи.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Стига въпросното излъчване да е UV :) Че ако е някакъв друг тип вибрация, предизвикваща подобна реакция на кожата, иди разбери как точно може да се засече с уред :wonky:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

ПП. Гого може да провери с житни кълнове например дали ще тръгнат да растат към машината. Ако се наклонят към нея (само да няма прозорец в тази посока), това ще е сигурен знак за мощно излъчване, вероятно в разнообразен честотен диапазон.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

hyparh,
аз затова казвам, че не знам дали не може и да е от нещо друго :), но може да се почне от най-простото и лесното и поне да се изключи, ако не е то.
За лъчения от друго естество нямам идея :sad: само знам, че не е от оргонно поле, иначе icrow и caduceus вече щяха да могат да ходят до Африка без виза :smileylol:

icrow,
не знам на банкнотите колко силно UV-лъчение им трябва, за да реагират :question: , а и кои точно имат такива елементи. Някои май са само с холограми. :question:
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Благодаря за мненията ви вече съм сигурен,че загара е от
генератора защото не съм стоял на слънце.
Тепърва ще разбера как двигателя на колата ми си подобри работата.
Ще раздам акумулатори на познати за да разбера какво ще се случи и
с техните двигатели и тогава нещата ще се изяснят.
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Бях ви писал,че ще направя ротовертер като ми донесат
генератор който работи на 100 оборота,но човека дойде
и си тръгна с генератора.Мислил си е,че това ще стане за
два три дни.Не е наясно,че машина не може да се направи
за два три дни.Можеше ако ми беше пратил чертежите на
генератора и да приготвя всичко.
Не съм се отказал от направата на ротовертер,но ще трябва
да си направя и генератора и ще стане по нататък.
Ако някой има генератор който работи ефективно на ниски
обороти нека се обади и да го направим.

Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY