caduceus
Имам малко въпроси - който може и има практика, /а и желание/, ще съм благодарен да вземе отношение.
Ако приемем че магнит със сила на привличане 0,7 кг и диаметър 7 мм премине в близост до сърцевина на намотка за Бедини генератор, със скорост 6-7 м/сек. какво напрежение ще се генерира? При ротор със осем магнита и примерно 300 херца импулси, ще издържи ли многожилен /49 изолирани лакирани нишки/ проводник на бобината със сечение на отделната нишка 0,2 мм? А ако изходното напрежение влезе в акумулатор с цел зареждане, какво ще стане с него?

Сърцевината е с диаметър 8 мм, от 40 пръчки помеднена тел за аргонно заваряване.
Опитвам се да сметна при въртене на ротора с 1500-1600 оборота от електродвигател и диаметър на ротора 80 мм какво ще се получи, без ползване на транзистори и грецове

А ако са повече оборотите?
Поздрави
roskoj
Здравейте .
Отдавна и аз се боря с Бединито , но без успех.
caduceus в тази постановка без грец няма да стане, освен ако не измислиш някакъв кондензатор/диод които ползваш в оргонните техники.
Това което обясни че се случва при принудително развъртане, си го обяснявам така. Бединито работи като генератор на около 7в. Транзистора се явява диод и зарежда
кондензатора на захранването, който видях снимките. След което транзистора си прави импулс от 7в, и пак имаш радиант.
Това което си решил да правиш, по скоро ми прилича на КРОМИ генератор, забележи и там има грец.
https://www.youtube.com/watch?v=p63SnNM ... fp&index=1
Поздрави.
Gogo1 » Вто Юли 21, 2015 8:14 pm
caduceus!Ако направиш такъв генератор както си описал ще имаш променливо напрежение и нищо няма да се получи.Батерията се зарежда с постоянен ток...
А за да издърпаш енергия от ефира ти трябва реакция в електролита която се получава в следствие на високоволтовите импулси получени от работата на транзисторите....
Генератора не подава радиантна енергия тя се акумулира в батерията в следствие на реакцията в електролита....Той излъчва такава енергия но тя не зарежда батерията.
Така ще имаш генератор но с много малка ефективност и ако искаш и да зарежда ще трябва да изправиш полученото напрежение...
Той ще го зарежда с нормална енергия...
caduceus » Сря Юли 22, 2015 9:17 am
roskoj
Благодаря за съвета, ще сложа грец или електролитен кондензатор /или лайденска стъкленица/. Наистина е нещо между Бедини и Кромри генератор, но не точно. По-скоро е генератор на хладен ток подобен на този на Лийдскалнин /надявам се да има и гравитационни аномалии при него/, говоря за ето това:
https://www.youtube.com/watch?v=BSuBO52bA40 /от мин 9,40 до 9,53/. При статика няма заряд на края на магнитите, но при леко завъртане веднага се появи + 4/10 . Ед го е ползвал за генерация на големи количества хладен ток и над дадена концентрация камъкът омеква, освен това става лек като стиропор. Състоянието се запазва за доста дълго време /докато се излъчи навън + заряда/ в което може да се манипулира със скалата
Вчера уточних всички параметри на устройството от енергийна гледна точка, днес ще уточним с колегата и електрическите. Като размери изделието ще е 20х20х10 см, с пет бобини. Бобините ще са с многожилен проводник 7х7 от типа шнур на Мировинг, дообработени малко и навити на ролките по система ненарушаваща енергийния баланс /подобно на кадуцей на Мировинг, вижте при Наумкин подробностите/.
Надявам се да има сериозен добив на хладен ток, като ще увеличаваме оборотите постепенно за да се види какво ще стане и колко са оптималните.
Gogo1
Абсолютно съм убеден че магнетният принцип генерира и хладен освен нормален ток. При силно развъртане на ротора на твоя генератор с ръка, както е изключен от захранването, се генерира контактен оргонен заряд на сърцевината и на изхода на намотката - пипах, мерих и има такъв. Транзисторите може да усилват ефекта, но генерацията на хладното ел. за мен е факт и без тях.
Поздрави!
ПП
Сравнението с генератора на Ед не е съвсем правилно, защото при него се генерира променлив студен ток /целта му е да наруши вътрешната енергийна структура на материята на камъка, а не да зарежда акумулатори/, а при Бедини и моята схема постоянен хладен ток. При Ед има редуване на полюсите, при Бедини навън са само еднакви /сочещи север, т.е. на практика южни/. При Кромри за мен има грешка в схемата защото промяната на магнитното поле на ротора само разбърква етера /затова става горещ/, а трябва да се направи вихър от който да се индуцира ток в бобина - Бедини вероятно го е разбрал. Това е причината при Крмри КПД да е само 180%, а на Бедини генератора - много повече след няколко цикъла за приспособяване и поне два редуващи се акумулатора.
Gogo1 » Сря Юли 22, 2015 12:56 pm
Да caduceus обеден съм,че генератора генерира такова електричество но за да акумулира радиантна енергия бързо трябват импулси които да осъществяват реакция в електролита на батерията...
В следствие на тези импулси се почистват клетките и издърпва енергия от ефира....
Тази хладна енергия може да се използва след като се улови с нещо като кондензатор.
Вече правих опити за целта и мисля,че скоро ще ви покажа как става това....-
Единствения начин за эфективно добиване на радиантна енергия в батерия е с импулси. Без тях няма реакция в електролита и не се получава....
Така както си го замислил просто няма да се получи...
Пробвай за колко време ще възстановиш негодна батерия и ще я заредиш.
Просто няма да се получи....
Така се получава обикновен генератор и ако поставиш здрава батерия ще я заредиш но за часове не за минути а ако е сулфатизирала просто няма да се получи...
Като не вярваш пробвай и ще се убедиш...
Това го пиша защото положих доста труд и ви го обяснявам не веднъж за да не си губите времето напразно но като си решил пробвай и ти пожелавам успех...
Може и да бъркам...
Ще се радвам ако се окаже,ме бъркам и някой коригира грешката ми.
До момента работех сам и винаги може да се окаже,че съм се заблудил...
Пак ти пожелавам успех и очаквам резултати от това което експериментираш..
caduceus » Сря Юли 22, 2015 1:48 pm
Как ще си сам Гого, я колко народ прави тестове както с твоя така и със самоделни Бединита...
Понеже моя генератор е при колега за негови тестове, днес не издържах и си спретнах една малка версия за си уточня кое е важно и кое не. Ще пусна снимки след малко за да видите - то не е много за гледане щото е с тел и тиксо де
Магнити - неодимови 20/10/2 мм, сила 2 кг, от Прамиз /такива имах налични в склада/. Не сложих по-силни защото нямаше да устиска тиксото за закрепването Два пакета с по три броя всеки, със северния /по компаса/ полюс навън.
Бобина - около 12 м, 49 нишков шнур 7х7, 15-16 бр помеднени стоманени пръчки в сърцевината. Диаметър на сърцевината - 7 мм, диаметър на бобината 50 мм, дължина на бобината 55 мм, разстояние между магнита около 3-4 мм.
За върток ползвах стар разглобен хард диск, моторчето с шайбата и лагеруването му, както и пластмасова шайба с външен диаметър 70-75 мм нанизана отгоре и хваната с текстилно тиксо. Няма биене
Транзистори, грецове и т.н. електроники йок. Чиста механика и един вид магнето - нищо повече. Това основно защото топлият ток не ме интересува, само добива на хладен. Отчитал съм заряда чрез измерване на кондензацията му във вода, за тестови периоди от 10 и 20 секунди.
Така.
Еднозначно установих, че:
1. Позитивно зареждащия се с оргонен /хладен/ ток извод е този който започва от вътрешността на бобината. На другия няма никой.
2. Сърцевината и тя се зарежда при въртене /както казах и по-рано/, като плюсът се отчита само при директен контакт, както при жицата.
3. Дообработка със еди какъв си начин /не съм сигурен още докъде може да се отиде така и нужно ли е изобщо/ Дава силно, многократно увеличение на "добива". Досега беше предположение, сега е вече доказано.
4. Оборотите силно влияят на добива - по-високи обороти, повече файда Основно тук се разминаваме със стандартния Бедини щото там има ограничение докъм 300 об/мин., а тук няма да има такова!
5. Дообработката на магнитите със ВН ВЧ импулсен нормален ток /по-точно хладната му компонента/ увеличава силно добива на студено ел. Доказано.
Работата продължава. За да закача акумулатор, ще се върже мотор и после както казват колегите грец, диод или кондер, за да се изправи тока и да влиза в акумулатора както е редно. Но това ще е на новия модел, с нормален ротор, пет бобини и т.н. без никакво тиксо
Поздрави!