Продължавам нататък...
blade_x
Нещата са много прости, но като почнат да се обясняват - изглеждат сложни

Както вече казах, аз работя ментално и всичко е въпрос на програмиране - затова, като направя преглед на зоните и енергийните проблеми по принцип в една къща и ги неутрализирам, предпочитам да изтрия изцяло "файла" и да започна отново теста. Така се премахва макар и малката вероятност от самозаблуда, поради недостатъчно чист ум в конкретния момент /мисловно замърсяване от странични житейски проблеми, водещо до по-ниска концентрация и отчитане на желаното за действително/.
Това изтриване на записа на теста от последните примерно 30 минути може да стане и чисто мисловно, без да се излиза физически - но второто е за предпочитане тъй като внася елемент на "котва" в реалния свят /това е термин от НЛП но не ме карайте да го обяснявам и него, има Гугъл/. Така че действително излизам и влизам пак в жилището, за да видя последния енергиен статус. При хората не е нужно, въпреки че помага след корекция да се срещнете пак след един-два дни когато са "зараснали" ауричните белези от операцията /примерно при премахване на нишки или енергоимпланти/

Както вероятно вече разбрахте, аз не съм чист радиестезист и не навивам само тел, както може би им се иска на някои хора

Няма как като натрупаш сила, да не ти се отворят някои способности - неизбежно е. Г-жа Блаватска впрочем прави много ясно разграничение между хората, които работят само с чувствителност /подобно на чистите радиестезисти/ и хората, които работят със реална сила /маговете например/. В нейното тълкуване
първите са медиуми, които представят тялото, енергията и говорния си апарат на енергийни същности които се изявяват чрез тях, а
вторите са медиатори - които създават локална реалност, моделират и упражняват контрол върху енергията. Така че, за целите на изложението нека приемем, че в енергиен план действам като медиатор.
Следобед ще довърша за геопатогенните и позитивните зони, резонансното им усилване от кухини, ползването на втория тип във вековете като средства за повишаване на осъзнаването и натрупване на енергия.
После ще се спрем на някои конкретни конструкции за ревитализация, използвани в Русия в настоящия момент, както и традициите в бившите руски републики за изготвяне на парамедицински средства за подмладяване и лечение
Поздрави!