Откакто намерих този форум "съвсем случайно" както обикновенно става с хубавите неща, се опитвам да намеря време да си направя хармонизатор, но към днешна дата не мога да стигна дори и до гаража, за да сложа зимните гуми на колата си.
Знам, че е хубаво да си го направя сам, знам че това е идеята на форума - да привлича хора, които правят нещо с ума и ръцете си, но просто към днешна дата не мога да намеря време за нищо, защото откакто съм татко вниманието ми е изцяло насочено към бебето. Няма кой друг да помогне на жена ми - бабите и дядовците са далеч.
Сега след този увод да си кажа и молбата - ако някой човек се чувства достатъчно "чист" да ми направи един хармонизатор с добри помисли и чувства, за да пази дома ми и околността ще съм безкрайно благодарен. Ако някой има съображения, че това не е уместно и е лоша идея - нека сподели. Прибягвам до този вариант, защото откакто знам, че съществува мира не ми дава, че нямам в дома си такъв.
Ще се отплатя както човека сметне за справедливо.
Ако се намери желаещ може да ми прати ЛС или да каже тук. Благодаря предварително!
Поздрави!
Слави