Благодаря ти Icrow!
Да си жив и здрав!
Хармонизатори практика ...
Re: Здравейте отново ...
icrow
Я виж в различни точки вътре - долу, горе и встрани как се променя заряда на полето. Колкото по-малко вода има отдолу на минуса, толкова по-добре
Я виж в различни точки вътре - долу, горе и встрани как се променя заряда на полето. Колкото по-малко вода има отдолу на минуса, толкова по-добре

Само отгоре съм мерил
Утре ще ги погледна по обстойно, но явно има далавера от водата. Цели десет деветки отгоре.

Здравейте,
Направих нова бобина и я поставих в хармонизатора. Приложено Ви изпращам снимка на хармонизатора, която е направена 5 мин. след като е поставена бобината. Моля, за оценка на силата му и дали съм поставил правилно бобината.

Благодаря предварително
Направих нова бобина и я поставих в хармонизатора. Приложено Ви изпращам снимка на хармонизатора, която е направена 5 мин. след като е поставена бобината. Моля, за оценка на силата му и дали съм поставил правилно бобината.

Благодаря предварително
Хармонизаторчето лъчи добре. 9./43/ и с обхват 1800м, обаче нещо ми се вижда бобината вътре е обикновен соленоид, а не аку-вак. Защо така?
Благодаря icrow.
Сигурно изглежда, че е соленоид понеже съм направил запояването извън бобината, а не вътре и не е достатъчно ясно от снимката.
Сигурно изглежда, че е соленоид понеже съм направил запояването извън бобината, а не вътре и не е достатъчно ясно от снимката.
Ами точно това е идеята бобината да се затваря отвътре с имзестен център, за да може да се създаде циркулираене на енергията. Краищата си ги запоил на ринговете ли?
Запоено е по същия начин като модела на Спърлинг. Ето снимка 
Просто снимката, която съм направил е под такъв ъгъл и не се вижда.

Просто снимката, която съм направил е под такъв ъгъл и не се вижда.

Няма проблеми, работи и отвън запоено. Има само малко по-голяма възможност за енергийно заразяване на хармонизатора, защото свръзката не е защитена от оргона във фокуса на ринговете, а е встрани. Това е логиката тя да е отвътре - макар и по-трудно за изработка.
Поздрави!
Поздрави!
Здравейте,
Искам да споделя нещо странно /поне за мен/, което се случи около хармонизатора. Поставил съм го на една керамична стойка в двора. Имаме две чисто черни женски котки в двора. Вчера като се прибрах от работа съпругата ми ми каза, че обикаляли около хармонизатора. Излязох да разгледам и видях следното: котките бяха ровили в кръг точно около него, така че все едно за искали да го заровят.
Поздрави,
Румен
Искам да споделя нещо странно /поне за мен/, което се случи около хармонизатора. Поставил съм го на една керамична стойка в двора. Имаме две чисто черни женски котки в двора. Вчера като се прибрах от работа съпругата ми ми каза, че обикаляли около хармонизатора. Излязох да разгледам и видях следното: котките бяха ровили в кръг точно около него, така че все едно за искали да го заровят.
Поздрави,
Румен