Извинявам се за спама!
На мене винаги колата ми е изгаряла повече в посока София. Към Пловдив има повече спускане. Най добре е да го засечеш по маршрут който минаваш често. Интересно ми е колко ще е икономията, щото и аз тия дни ще си подложа акумулатора на същата процедура.
Генератор на Гого1 - модификация на Бедини
-
- МненияCOLON 48
- Регистриран наCOLON Сря Апр 01, 2015 6:37 pm
- МестоположениеCOLON София
- CONTACTCOLON
Re: Двигател на Бедини
Уточнявам:madsatbg написаCOLON София-Пловдив даде разход 5,5 / 100
Пловдив-София даде 5,0 / 100
Посоката София-Пловдив беше без да е
"обработван" акумулатора.
Посоката Пловдив-София беше вече с "обработен" акумулатор.
Планирам едно по дълго пътуване до Кулата.
Около 400 км, отиване връщане.
Ако не знаеш не опитвай, но ако не опиташ няма да знаеш.
За да има максимален ефект трябва центровката на
двигателя да е перфектна.
Лошото е,че в повечето сервизи не могат да я направят.
На моята кола всичко си беше наред.
Има значение и какъв е компютъра и програмата която управлява
работата на двигателя.Ще има и такива автомобили на които заредения
от генератора акумулатор няма да промени нищо.
Вече имам информация от колеги при които ефекта е само утихване на
двигателя и никаква икономия....
В момента на моята кола поставих батерия която са се опитали да я
унищожат...
Оставили колата на контакт с включени светлини и батерията беше разреден на 5V.
За около три часа го заредих и сега е на 12,95V и не съм го зареждал с нормална енергия.
Поставих го на колата зареден с радиантна енергия и понеже изминах доста километри с него
установих,че няма разлика от предишната ми батерия.Нея я бях разредил след като я възстанових и я заредих
с нормална енергия.
И като я зареждам с нормална енергия въпреки твърдението на Бедини,че след обработка с генератора батерията се зарежда трудно и бавно с нормална енергия при мен се получава точно обратното.
След няколко цикъла на генератора батерията се зарежда за не повече от 30--40 минути с теса....
С нормално зарядно....
двигателя да е перфектна.
Лошото е,че в повечето сервизи не могат да я направят.
На моята кола всичко си беше наред.
Има значение и какъв е компютъра и програмата която управлява
работата на двигателя.Ще има и такива автомобили на които заредения
от генератора акумулатор няма да промени нищо.
Вече имам информация от колеги при които ефекта е само утихване на
двигателя и никаква икономия....
В момента на моята кола поставих батерия която са се опитали да я
унищожат...
Оставили колата на контакт с включени светлини и батерията беше разреден на 5V.
За около три часа го заредих и сега е на 12,95V и не съм го зареждал с нормална енергия.
Поставих го на колата зареден с радиантна енергия и понеже изминах доста километри с него
установих,че няма разлика от предишната ми батерия.Нея я бях разредил след като я възстанових и я заредих
с нормална енергия.
И като я зареждам с нормална енергия въпреки твърдението на Бедини,че след обработка с генератора батерията се зарежда трудно и бавно с нормална енергия при мен се получава точно обратното.
След няколко цикъла на генератора батерията се зарежда за не повече от 30--40 минути с теса....
С нормално зарядно....
До тук лесно (и сравнително евтино). Някой да има желание да спонсорира за 2000 метра меден тел ? 

- Прикачени файлове
-
- 4boards.png (549.17 KiB) Прегледано 5217 пъти
Мога да ти продам на изключително добра цена. Ако те интерисува пиши.
в филкаб е най евтино, само трябва да видиш колко е минималното количество.
http://www.filkab.com/main/bg/products/ ... D0%B8/172/
http://www.filkab.com/files/category_fi ... 814_bg.pdf
http://www.filkab.com/main/bg/products/ ... D0%B8/172/
http://www.filkab.com/files/category_fi ... 814_bg.pdf
Това е ужасно скъпо. Който има интерес ще му дам цена . Само ще каже че за колеги от форума цената ми е с 3 лева под това на филкаб за същите типове проводници. Тези на които съм изпратил вече знаят.
-
- МненияCOLON 48
- Регистриран наCOLON Сря Апр 01, 2015 6:37 pm
- МестоположениеCOLON София
- CONTACTCOLON
Здравейте,madsatbg написаCOLON Планирам едно по дълго пътуване до Кулата.
Около 400 км, отиване връщане.
вчера, 12 09 2015, направих едно пътуване до Промахона- Гърция.
София-Конявска планина-Кюстендил-Невестино-Бобошево-Благоевград-Сандански-Кулата-Промахона -"БИГ" аутлет център "Промахона" и обратно по същия маршрут.
Разнообразно натоварване на колата, планински изкачвания , съответно спускане, равнини, магистрала.
Зареждах на една и съща бензиностанция, на една и съща колонка, до "изключване" на помпата.
Средна скорост 90 - 100 км .
Изминатото разстояние е 476 км.
Разход на бензин 25,6 литра бензин.
Среден разход 5,37л / 100 км
Явно моята кола / или аз / е в онези проценти, които не стават за оргонизиране.
Съвсем сериозно, без религиозна насоченост, аз мисля,че за да стане трябва и самият човек да "повярва", че е възможно.
За мое съжаление аз съм скептик.
п.с. Може би Асен има обяснение, защо на някои коли не се получава очаквания ефект
след поставяне на оптимизаторите.
Ако не знаеш не опитвай, но ако не опиташ няма да знаеш.
Здрасти Мадсатбг,
работата не опира до скептицизъм, а до блокиращ обедняването софтуер в компа и наличие на коректна обратна връзка.
Кажи каква е колата - марка, модел, година на пр-во. Имам съставен списък с около 40% от марките които са с блокиращ софтуер /при преминаване на 10% обедняване на сместа през системата ламбда-комп/, на които не слагам оптимизатори защото не могат да се самонастройват по тази причина. Ламбдата е с рейндж примерно 20 % но софтуерът спира нещата до 10% и после отива директно към зададени параметри по горивната карта. Това е един вид авариен режим, но не се вижда никъде - нито лампи светят, нито нищо. Каквото и да му сложиш, все тая - компа си пуска каквото му е заложено като гориво
Айде накратко, може би ще е от полза на всички колеги:
Основните марки с блокаж на обедняването са:
американските /Форд, Шевролет и т.н./, някои британски /Ягуар/, от японските някои модели на Мазда и Мицубиши /Лансер, Спейсвагон/ и всички Хонди, от европейските VW и дъщерните Шкода и Сеат, както и някои модели на Опел, последните трицилиндрови модели на Рено + дъщерната Дачия, някои от последните Ситроени и Пежа /Берлинго. С4 Гранд Пикасо/.
Останалите реагират добре - Мерцедес /с изкл. на газови инж., скопени уредби слагани в Б-я/, БМВ, Ауди /независимо че са във концерна VAG/, повечето Опели, корейските - Хюндай, Киа, от японците Субару, Тойота, някои модели на Мазда и Мицубиши, повечето френски - Рена, Ситроени и Пежа, Италианките - Фиат, Алфа /на Ферари и Ламборджини още не съм слагал оптимизатори
/.
Затова най-обичам обикновени газови уредби защото там софтуери няма и всичко се регулира ръчно. Същото се отнася и за коли на бензин или дизел, така както са си излезли от производителя, или поне бензини без слагана от български газаджии инж. газова уредба /режат половината функции на електрониката и не слагат ТАП както в Италия/.
Ефектът от използването на оптимизатори от всички типове - проточните К1 и К2, както и зоновия К3 е основан на оргонно-полевото катализиране на изгарянето. Дали ще е с обработка на акумулатора или с оптимизатори - няма значение.
Когато казах на Гого1, че нещата не са толкова прости, се базирах на значителния си вече опит в областта
Но май е трудно човек да повярва, докато не види сам... Плюс това не е по-лесно да си зареждаш акумулатора с оргонен ток и като го смениш, пак да тичаш да ти го заредят, а като смениш колата, да си го преместваш на новата и т.н. Това е леко безумно - затова има К3, който е със същоя ефект, местиш го сам много по-лесно ако смениш колата или акумулатора и може да си работи и сто години без да пипаш нищо
Измислянето на топлата вода е губене на ценно време и е нормално кой от каквото разбира, с това да се занимава.
Извинявам се за отвличането от темата, но ми бе зададен пряк въпрос и нямам навик да отговарям с недомлъвки и набързо. Дано колегата да е доволен от отговора - а ако има още нещо, пиши в някоя тема за ДВГ и ще го обсъдим
Поздрави!
работата не опира до скептицизъм, а до блокиращ обедняването софтуер в компа и наличие на коректна обратна връзка.
Кажи каква е колата - марка, модел, година на пр-во. Имам съставен списък с около 40% от марките които са с блокиращ софтуер /при преминаване на 10% обедняване на сместа през системата ламбда-комп/, на които не слагам оптимизатори защото не могат да се самонастройват по тази причина. Ламбдата е с рейндж примерно 20 % но софтуерът спира нещата до 10% и после отива директно към зададени параметри по горивната карта. Това е един вид авариен режим, но не се вижда никъде - нито лампи светят, нито нищо. Каквото и да му сложиш, все тая - компа си пуска каквото му е заложено като гориво

Основните марки с блокаж на обедняването са:
американските /Форд, Шевролет и т.н./, някои британски /Ягуар/, от японските някои модели на Мазда и Мицубиши /Лансер, Спейсвагон/ и всички Хонди, от европейските VW и дъщерните Шкода и Сеат, както и някои модели на Опел, последните трицилиндрови модели на Рено + дъщерната Дачия, някои от последните Ситроени и Пежа /Берлинго. С4 Гранд Пикасо/.
Останалите реагират добре - Мерцедес /с изкл. на газови инж., скопени уредби слагани в Б-я/, БМВ, Ауди /независимо че са във концерна VAG/, повечето Опели, корейските - Хюндай, Киа, от японците Субару, Тойота, някои модели на Мазда и Мицубиши, повечето френски - Рена, Ситроени и Пежа, Италианките - Фиат, Алфа /на Ферари и Ламборджини още не съм слагал оптимизатори

Затова най-обичам обикновени газови уредби защото там софтуери няма и всичко се регулира ръчно. Същото се отнася и за коли на бензин или дизел, така както са си излезли от производителя, или поне бензини без слагана от български газаджии инж. газова уредба /режат половината функции на електрониката и не слагат ТАП както в Италия/.
Ефектът от използването на оптимизатори от всички типове - проточните К1 и К2, както и зоновия К3 е основан на оргонно-полевото катализиране на изгарянето. Дали ще е с обработка на акумулатора или с оптимизатори - няма значение.
Когато казах на Гого1, че нещата не са толкова прости, се базирах на значителния си вече опит в областта

Извинявам се за отвличането от темата, но ми бе зададен пряк въпрос и нямам навик да отговарям с недомлъвки и набързо. Дано колегата да е доволен от отговора - а ако има още нещо, пиши в някоя тема за ДВГ и ще го обсъдим
Поздрави!
Здравейте caduceus и колеги!
Вече има голям интерес от производителите на батерии.
Скоро батериите ще са с малки размери и мощни...
Няма да има нужда да си зареждате батериите с генератора
защото ще ги продават заредени с радиантна енергия....
От личен опит вече съм сигурен,че батерия обработена с моя
генератор просто си остава такава....
На автомобилите на които не им е забранено да се възползват от тази енергия
ще работят тихо е ще са икономични...
Сигурно и тези фирми които са направили софтуер който пречи на това ще ги
коригират защото ще им паднат продажбите...
Нещо което е хубаво и природосъобразно ще излезе напред....
Много хора се занимават с това и монополистите просто няма как да го
спрат...
Това е бъдещето ни....
Фотоволтаиците просто ще останат като спомен...
Вероятно ще имат някакво приложение но ще е много по незначително...
Просто няма как да се борят с еднополюсния двигател на Тесла....
Те са милион пъти под генератора....
Такава е истината и действителноста...
Поздрави!
Вече има голям интерес от производителите на батерии.
Скоро батериите ще са с малки размери и мощни...
Няма да има нужда да си зареждате батериите с генератора
защото ще ги продават заредени с радиантна енергия....
От личен опит вече съм сигурен,че батерия обработена с моя
генератор просто си остава такава....
На автомобилите на които не им е забранено да се възползват от тази енергия
ще работят тихо е ще са икономични...
Сигурно и тези фирми които са направили софтуер който пречи на това ще ги
коригират защото ще им паднат продажбите...
Нещо което е хубаво и природосъобразно ще излезе напред....
Много хора се занимават с това и монополистите просто няма как да го
спрат...
Това е бъдещето ни....
Фотоволтаиците просто ще останат като спомен...
Вероятно ще имат някакво приложение но ще е много по незначително...
Просто няма как да се борят с еднополюсния двигател на Тесла....
Те са милион пъти под генератора....
Такава е истината и действителноста...
Поздрави!