Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Здравейте отново ...

Мнение от caduceus »

Усилих още водния ми хармонизатор от стр. 4 на темата и ви го показвам за оценка. Моля който може да мери и усеща полето, да даде мнение как е спрямо предния вариант. Аз измерих на 1 м. от него 9,/32/, но може и да бъркам защото стоях там повече време и очевидно съм вдигнал и моя заряд. Около него дори се усеща се приятна топлина в средата на тялото, а ефективният обхват /на силната част от полето/ го изкарах около 2-3 км. За съжаление излъчването не може да пробива стените - все още :) Минава само през дървени врати и прозорците.
Поздрави
Прикачени файлове
Image0852.jpg
Image0852.jpg (218.92 KiB) Прегледано 6923 пъти
Image0851.jpg
Image0851.jpg (184.94 KiB) Прегледано 6923 пъти
jo64o
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Май 03, 2013 11:07 pm

Мнение от jo64o »

Привети.Относно линка на колегата TUMBI,http://www.mart-bg.com/center.php?w=2&w4=4&s=9265ebbfac8a1327f5a62bbc4eaac80d&po=0&w13=20&w1=25&w2=6&w3=4
ще ви предупредя,че мънистата са боядисана желязна ламаринка.Не знам боята дали съдържа мед.Ще направя тези дни хармонизатор с тях и ще го видите на снимчица :shock:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Изкарах го 9./31/ и обхват 2670м
Да напомня, че принципно меря само деветките в повечето случаи, и има и още една цифричка след това по малка от 9, но си го спестявам. :D

ПП
Забравих да добавя сръвнението с предишния модел. На предняи модел енергията е по остра, а на този е по мека, като отлежалия алкохол, както го усещаш на гърлото спрямо по пресния.
Ама и аз каво сръвнение направих, като съм тотален безалкохолик. :lol:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Обаче нещо ме напъва от вътре :lol: , че ще е по добре да е в стъклен съд. Може би защото стъклото е твърд матерял и ще може да трепти за разлика от меката пластмаса. Си мисля.
ascension
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Авг 30, 2013 8:28 pm

Мнение от ascension »

icrow , като каза стъклен съд ми мина през ум следното нещо:
представих си хармонизатора в празен стъклен съд/примерно буркан с капачка/ от който е извлечен въздуха, тоест хармонизатора да е във вакуум доколкото е възможно в домашни условия да се направи това и после тоя съд както е херметизиран да се сложи в друг стъклен съд с вода.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодаря, Айкроу!
Със стъкло е по-добре - ама трябва да е някъде навън щото в къщи се рита редовно, като е на земята :) Направил съм го в пластмасови кутии понеже е по-практично, леко и удобно. Идеята беше да се види дали многошнуровия вариант ще е по-добър като излъчване от стандартния на Спърлинг от две жици. Оказва се че така наистина хармонизатора е по-силен и с по-меко излъчване, но пък е по-трудно да се направи. Само в единия ринг например има два оборота от утроен шнур 7х7 или общо 294 нишки от проводник 0,2 мм. Това по четири, защото освен трите ринга има и спирала Аку-Вак от троен шнур, а и още някои неща. Така че не е най-лесно за изработка, но затова пък работи отлично :D
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Да във вакума има доста потенцял за разработване. Аз си играя, макар и по малко с това и имам доста добри резултати. Кадуцеус, оригинала го усещам по приятен. В този като че ли в шнура става енергиен хаус, не че не работи, но така го усещам. Нека и Филип да се изкаже.
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

Здравейте колеги,

Направих още един хармонизатор 1/2 кубит , само че този път с дължина 23.49 инча /Lost cubit/. Моля, за оценка на силата му и дали правилно съм сложил бобината.

Изображение

Никъде не намерих информация за това как действат два /и повече/ хармонизатора поставени на едно и също място. Дали има увеличаване на полето или просто двете полета се припокриват ? А когата се сложат два хармонизатора с различна резонансна честота /както е в моя случай/ какво се получава? Ако някои знае отговора или има предположения, моля да сподели :D .

После мога да поставя хармонизатора във водна среда като caduceus и да се направи сравнение между двата варианта, ако има интерес.

jo64o радвам се, че си проверил сферите. Сега ще чакаме да видим какъв хармонизатор ще се получи с тях. :D

Благодаря предварително.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здрасти,
хармонизаторчето работи, но не виждам особена файда от "сферите" от тел. Хубаво изглеждат, но вътре не се натрупва енергия, защото повърхността е отворена и изтича свободно. Айкроу да каже за сила и т.н, той има повече опит с мерене и на обхват при хармонизаторите. Сложи го на земята, за да работи най-добре.
Полетата на два или повече хармонизатори се припокриват и не си пречат, а позитивното общо поле увеличава заряда си. Колкото повече, толкова повече - както казал Мечо Пух :D
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Хъм, това някак си съм го пропуснал :oops:
Кадуцеус, май не ти е минал грипа. :lol: Да имам повече опит от теб. :lol: Още много годинки ще ми трябват, за да се доближа само до твоя опит.

tumbi, 9./5/ с обхват 880м

Като пропускам свиркайте, че съм малко отнесен. :lol:
BUTTON_POST_REPLY