Здравейте колеги!
Машината за дъжд на gomi в момента работи при мен.
Направена е с подръчни материали но ефекта от работата и
е шашкащ.Появи се ивица облаци като над къщата ми се образува
кръг със спици.Като промених посоката на машинката облаците се разсеяха.
Този ефект се получи като я захраних с по високо напрежение.
Излъчването е огромно.Със сондата на осцилоскопа мерих импулсите
във въздуха на почти метър от устройството.Дигиталния уред блокира и
не мереше нищо а на стабилизираното захранване със защити и регулиране на тока
и напрежението мигаха всички диоди.След като работи около час в помещението
се усещаше особена миризма на озон.Като стоях до машинката имах странно усещане.
Никога не съм усещал нещо подобно.
Накратко казано така ме впечатли,че скоро със skeleta ще направим стабилна машина за да
видим какви са възможностите и в действителност.
"Машина за дъжд" - Дейвид Уелс
Re: "Машина за дъжд" - Дейвид Уелс
Внимавайте и за "слънчево" изгаряне около машинката, понеже има сведения и за такива. Изглежда етерната вихрушка излъчва в доста широк спектър.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
It loses power at full moon and new moon . Look for results at the quarter moon phases
Сега сме четвърт луна, значи затова е имало толкова бърз ефект, в понеделник е new moon.
Сега сме четвърт луна, значи затова е имало толкова бърз ефект, в понеделник е new moon.
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Ако ви се занимава опитайте с поставяне на покълващо жито (в една чинийка например), поставено близо до машината, да видим дали кълновете ще се наклонят към нея по време на растеж
Мисля, че не е необходимо да работи нонстоп, а да се включва на периоди за този опит.

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Нa вaс ли трябвa дa блягодaря зa този гръмотевичен облaк нaд София, който не беше прогнозирaн 

Като дойда при тебе ще измеря наоколо какво става. Когато го гледах по снимка имаше силно, тяснолентово като форма излъчване от периферията на магнита. Явно не е ограничено поле, а отива доста нагоре като лъч или дъга
Гледайте да не сътворите някоя буря
Поздрави

Поздрави
Тази гр. клетка над София наистина е изненадваща, че принципно за довечера го дават да превали. Почти няма прогнозирана енергия в атмосферата за момента. Гоми, доколкото разбирам, е от Пловдив, така че остава Гого да лангърка с неговата машинка в София 

Айде много да не се плашим, малко дъжд няма да стопи никого. То и заряд на вода над 150-200 деветки щеше да умори човека според колегата Филип... Няколко души си се къпем със заредена вода по над 2000 деветки от моите силни водни активатори, а много сме си щастливи и не се канем да мрем
Игрите с биполярни спирали и негативни оргонни полета са доста по-опасни /каквото правят някои колеги/.
Природата си има регулаторни енергийни механизми - както и човека впрочем. Ринат Шаймуратов също е произвел малко дъждец в Русия с магнитни въртоци и не е станало кой знае какво. Така че, споко
Поздрави

Природата си има регулаторни енергийни механизми - както и човека впрочем. Ринат Шаймуратов също е произвел малко дъждец в Русия с магнитни въртоци и не е станало кой знае какво. Така че, споко

Поздрави