Здравейте! От много време следя форума и все се каня да пиша, но така и не ми стигаше време. Създавам тази тема за да споделя резултатите от употребата на "Кадуцей" на Асен.
Малко сбити факти като за начало. След като започнах да нося навсякъде Кадуцея, буквално навсякъде получих едно бих казал обективно усещане за една приповдигнатост и едно субективно, а именно някак си започнах да виждам всичко около мен по-кристално. Преди все едно, че имаше нещо като мъгла. Бих описал усещането като да си сложиш анти рефлекси очила, докато работиш пред компютър. След слагането им матовите отблясъци изчезват и далеч по-добре се вижда. Давам този пример заради професионалното си изкривяване:).Но да се върнем на темата. Другото което ми направи впечатление е моята колежка, която всяка сутрин като отида на работа ме кара да сложа Кадуцея на бюрото. По нейни думи без да цитирам, слабото главоболие което я мъчеше изчезва. Достатъчно показателно, е че вече е почти полунощ станал съм в 6 на работа съм от 9, цял ден тичам по задачи и към момента изобщо не се чувствам изморен, даже си правя кефа все още да преинсталирам огромен брой компютри. Освен това след толкоз канене да пиша, най сетне го направих. Само да подчертая, освен Кадуцея използвам и Активатор "Извор" макар и по стар вариант, също и оздравителната кутия "ОК". При всяко вземане на душ активатора е сложен. Водата която пия в къщи винаги е от едно канче, което седи върху кутията "ОК". това е с "две" думи, май малко се улисах, но какво да правя като "ми е дошъл поуъра".
Кадуцей - практически резултати от използването
Re: Кадуцей - практически резултати от използването
Здрасти,
радвам се че ти върши работа. Доста хора споделят че животът им постепенно се променя към по-добро след като носят със себе си кадуцей. Дори стари, отдавна заложени в полето им негативни програми за сравнително кратко време се разсейват, защото изделието не само предпазва, но и чисти
Относно другите неща, добре е че работиш комплексно и ползваш няколко - така позитивните промени стават по-бързо и успешно. Особено е важно пиенето на заредена вода, която малко по-малко качва заряда на тялото и оттам имунната система
Поздрави!
радвам се че ти върши работа. Доста хора споделят че животът им постепенно се променя към по-добро след като носят със себе си кадуцей. Дори стари, отдавна заложени в полето им негативни програми за сравнително кратко време се разсейват, защото изделието не само предпазва, но и чисти

Относно другите неща, добре е че работиш комплексно и ползваш няколко - така позитивните промени стават по-бързо и успешно. Особено е важно пиенето на заредена вода, която малко по-малко качва заряда на тялото и оттам имунната система

Поздрави!
Искам да споделя и аз моите впечатления...но по-скоро ще ги нарека"изживявания".Не мога да го сравня с нещо подобно отпреди .Невероятен прилив на енергия и жизненост и ти се иска да правиш нещо,по-скоро да твориш!Усещане че летиш!Но най-запомнящият момент е когато медитирах сред природата и непрекъснато идваха и кацаха пеперуди върху мен,без да се страхуват и не отлитаха.Имах чуството,че нещо им въздействаше като магнит.А същото нещо вече го усещам и с хората и събитията около мен.Намират ме правилните,истинските хора,и то по много неведоми пътища стигат до мен.Изведнъж сякаш всичко в живота ми си дойде на мястото.Без да преувеличавам или да величая създателя...май живота ми ще го разделя на два периода-преди и след Кадуцея!
От седмица вече пия и водата от енергизатора.Освен,че вече водата е много по-вкусна ,нещо което с никакви филтри не успях да постигна,и определено ми се пие непрекъснато вода.Но съжалявам,че не снимах преди това цветята ми,по тях веднага щяхте да разберете разликата.
Реших лично за себе си всеки месец да си подарявам по един Кадуцейски продукт,така че като ги изпробвам всичките,ще пиша отново!
От седмица вече пия и водата от енергизатора.Освен,че вече водата е много по-вкусна ,нещо което с никакви филтри не успях да постигна,и определено ми се пие непрекъснато вода.Но съжалявам,че не снимах преди това цветята ми,по тях веднага щяхте да разберете разликата.
Реших лично за себе си всеки месец да си подарявам по един Кадуцейски продукт,така че като ги изпробвам всичките,ще пиша отново!
Добре дошла във форума, desykarl !
Само да вметна, това е милата и готина дама от последния пост на Златко в неговата тема за Райф:
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=4&t=138&start=170
Деси, накрая ще видиш колко добре ще се напаснат нещата с Райф лампата, моите изделия и Вега тестовете
В момента съм на път да си купя /най-накрая/ един уникален уред + повечето му приставки за директно измерване на оргонно обемно поле, аура на човек, животно или растение. Не ауракамера със синтезиран образ, а нещо с реални данни
Също така се вижда и и степента на енергизираност на продукти, вода и т.н. преди и след позитивно енергийно въздействие.
Малко ще се поохарча, но определено си заслужава. Обективно, приборно измерване на това, което определяме в момента само по радиестезичен път - какво по-добро лекарство срещу всякакъв вид скептицизъм, проявяван от по-твърдолинейните умове... И после ще направя видео как се ползват всички мои неща, плюс незабавния ефект от тях във вид на таблични данни и графики, защото приборът има приставка и изход за компютър. Ще падне работа
но се надявам да е от полза за всички
Поздрави!
Само да вметна, това е милата и готина дама от последния пост на Златко в неговата тема за Райф:
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=4&t=138&start=170
Деси, накрая ще видиш колко добре ще се напаснат нещата с Райф лампата, моите изделия и Вега тестовете

Малко ще се поохарча, но определено си заслужава. Обективно, приборно измерване на това, което определяме в момента само по радиестезичен път - какво по-добро лекарство срещу всякакъв вид скептицизъм, проявяван от по-твърдолинейните умове... И после ще направя видео как се ползват всички мои неща, плюс незабавния ефект от тях във вид на таблични данни и графики, защото приборът има приставка и изход за компютър. Ще падне работа

Поздрави!
Имам интересен отзив от един клиент, който по принцип е бизнесмен, но и усеща енергията. Предадоха ми, че като е взел кадуцея в ръка е възкликнал - "леле, това е живо и излъчва енергия"
Усетил е и другите изделия, но е казал че било много евтино за продукт без срок на годност и поддръжка
Като следствие, имам от него поръчка от над 30 бр. от всичките ми неща и няма да се ходи на море, а ще се бачка
Дай Боже повече такива люде!
Поздрави!

Като следствие, имам от него поръчка от над 30 бр. от всичките ми неща и няма да се ходи на море, а ще се бачка

Поздрави!