Здравейте всички,
потребители, колеги или просто случайно минаващи оттук. Като администратор на този форум, искам да обясня причините за създаването му. Тези които ме познават, знаят че се занимавам с разнообразни неща, повечето от които са свързани с жизнената енергия /оргон, од, прана, чи, ки, биоенергия, мана и т.н./ Създадох този форум основно поради съществуващото голямо невежество по въпроса у повечето хора, компенсирано донякъде от сериозния интерес на други малко на брой, но искрени търсачи на истината. Преминахме заедно с група съмишленици, като потребители в няколко други форуми, през неразбиране, насмешка, откровени подигравки и накрая напускане на тези форуми - включително и придружено с триене на важни теми от десетки страници. Това вече е минало. Добре дошли на всички колеги отпреди в моя форум! Добре дошли и на новите приятели и съмишленици, с които да работим за общото благо - на практика и без много празни приказки.
Настоятелно моля новите, незапознати с нещата потребители - преди да се включите в дискусия или да пускате мнения, просто прочетете това което е налично като информация тук. След това доста въпроси ще отпаднат.
Желая ви здраве и успехи!
Защо бе създаден този форум
Re: Защо бе създаден този форум
Поздравления за форумът!
Пожелавам ти да наямаш почти никаква работа, като администратор /модератор/. 

Честит нов форум на администратора(администраторите) и добре дошли на всички желаещи да споделят или да научат нещо ново :D :D :D .Благодаря на Кадуцеус за големият труд положен за реализацията на този сайт и се радвам , че най сетне ще има място в което свободно да се разменят информация и мнения без да се търси отговорност за мнение различно от това на администраторите.Още веднъж ЧЕСТИТО !!!!
Много ви благодаря, колеги!
Тъкмо да ви поканя и вие се появихте
Добре дошли, къщичката си е изцяло моя, тука няма вече кой да ни притеснява с глупости както досега в другите форуми и ще можем да работим спокойно. Имам доста нови неща да ви казвам
Посъбрали са се за няколко месеца.
Имаме и нови колеги, които работят активно и групата ни ще се увеличава. Мола ви ако имате контакти с някой от останалите с които развихме теми като Хармонизатора да им кажете да заповядат ако искат да продължим.
Бъдете здрави!
Тъкмо да ви поканя и вие се появихте

Имаме и нови колеги, които работят активно и групата ни ще се увеличава. Мола ви ако имате контакти с някой от останалите с които развихме теми като Хармонизатора да им кажете да заповядат ако искат да продължим.
Бъдете здрави!
Чудесно!
И аз съм понапреднал малко, вярвам, че и другите колеги.
Мога да поканя марс79, а и днес промирах форума на един познат инженер с доста практика и опит, който не се придържа изцяло към дебелите учебници. Човека сега се занимава с резонанс, термодинамика и доста други области, и за разлика от много писачи има реално работещи неща. Точно се чудеше къде да сподели информацията, която има, а тя е доста. 

ОК, току що активирах акаунта и на колегата jo64o. Работещите хора винаги са добре дошли, а сигурен съм че и ще има какво ново да научат от нас
Събираме се полека-лека
Поздрави

Поздрави
Здравейте уважаеми колеги!Обичам истинските неща.Успех!
Привет на всички :D !
Ето че рано или късно всичко си идва на мястото
!
Адмирации за огромния труд, положен от администратора да премести цялата информация от другите два форума тук и се надявам, че тук ще има само творчески критики и дискусии, а не присмехулно подмятане на разни гоговци и алтъви умове!
Бъдете здрави!
Ето че рано или късно всичко си идва на мястото

Адмирации за огромния труд, положен от администратора да премести цялата информация от другите два форума тук и се надявам, че тук ще има само творчески критики и дискусии, а не присмехулно подмятане на разни гоговци и алтъви умове!
Бъдете здрави!
Здравейте.Поздравления за форума.Отдавна го чакахме този форум.Успех и спорна работа на всички.
Колеги, благодарен съм ви за доверието!
Изключително радостен съм, че виждам всеки ден по три-четири регистрации на хора с познати никове :D Да не ги изброявам сега, но на практика повечето от вас, с които сме работили в двата форума, са вече тук - за броени дни. Обещавам ви да не ви разочаровам, очаквайте новости - както теми, така и крайни устройства. Със снимки и прочее
Поздрави!
Изключително радостен съм, че виждам всеки ден по три-четири регистрации на хора с познати никове :D Да не ги изброявам сега, но на практика повечето от вас, с които сме работили в двата форума, са вече тук - за броени дни. Обещавам ви да не ви разочаровам, очаквайте новости - както теми, така и крайни устройства. Със снимки и прочее

Поздрави!