Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от ivchak »

Още малко за Ал.Наумкин :D http://siliks.org/STUFF/miroving/naumkin/naumkin.shtm
2088417.jpg
2088417.jpg (251.76 KiB) Прегледано 9240 пъти
138494.jpg
138494.jpg (55.49 KiB) Прегледано 9240 пъти
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Ето някои коментари от чата на сайта Нереалност за водата на 19.01. -"у.е." означава условни единици :D
"20.01.14 - от чата
NN КЫТ: В этом году крещенская вода дала очень высокий заряд.С 20- 00 набранная из крана вода имела 4000 у.е
К 24-00 заряд достиг 750 000 у.е. И позже достиг 1000 000.И дальше уже оставался таким
В прошлые годы такие замеры давали максимум 70 000.
Вот такие наблюдения.Привезли воду с святого источика в Пластуновской.Там церковь18 века. 1 500 000 у.е. У меня таких гигантсих цифр не бывает обычно.
У кого какие наблюдения.?Дима , а у тебя что?
[Сегодня, 16:29] Ана: Вот-вот, я хотя и предощущала такие вещи, писала выше, но и саму в ступор ввели большие значения крещенской воды по энергетике против прошлогодних 70 000. Правда у меня максимум водопроводной в районе 750 000... но, почему-то думаю, вода долго такой заряд не сможет держать, опять скатится до 70 000, а в таком состоянии возможно будет храниться дольше воды последних лет. Но посмотрим.
[Сегодня, 16:31] Ана: Святой и из природных источников не удалось глянуть в процессе... Но много еще любопытного в воде и помимо энергетики, надо анализировать."
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

За такива не особено дълги текстове, не мисля, че ще е проблем лек превод под оригинала. Поне за най-важното.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Бърз превод
NN КЫТ "Тази година крещенската(богоявленска, вода за покръстван) е с много висок заряд.В 20.00ч. (става дума за 18.01)водата от чешмата(в къщи) беще 4000 условни единици(у.е.).Около 24.00 ч. достигна 750000у.е.Донесоха ми вода от святия источник Пластуновски където има църква от 18век. Беше 1 500 000 у.е.
Такива огромни цифри до сега не съм получавал.Някой друг има ли наблюдения ?
Ана -аз въпреки , че предусещах такива работи(бях писала преди) останах изненадана от големите стойности в сравнение с миналогодишните 70 000 у.е. Наистина при мен от водопровода в района водата достигна 750 000, но си мисля че в такова състояние няма да продължи дълго и ше падне до 70 000, а в това състояние може би ще се задържи по-дълго отколкото през последните години.Светена вода от природен источник не можах да наблюдавам по време на процеса(на зареждане бел.ред.)Но има още любопитни неща във водата относно енергетиката , ще трябва да се анализира "
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Колеги,
моля да ме извините че изчезнах за няколко дни от форума, но ме завъртяха семейни здравни проблеми и доста работа. Другата седмица ще пиша за новостите и ще погледна кой какво има нужда от мене за мерене и т.н. Извинете ме за забавянето, явно е натоварян период за всички - зарязал съм дори технологията за добив на оргонна пара парчадисана на един диван в къщи :)
Доскоро!
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

"Регенерация на мъртва тъкан и органи" - за съжаление на някои колеги е на руски :D . http://the-day-x.ru/regeneraciya-myortv ... more-53189
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Изключителен материал!!! От изключителен човек - акад. Болотов е човек за който каквито и суперлативи да кажеш, все ще са недостатъчни.
Лично благодаря на Ивчак за линка, трябва да се осмисли издълбоко и приложи незабавно след това. Първото което ми идва наум е да се модулира оргонен излъчвател с извлек от живокост, за да може организма да ползва матрицата и да се регенерира сам. Тази сутрин мислех два-три часа по въпроса кое е най-доброто за целта - минаваше ми през ума за витамин С, мултивитамини и т.н. - но с живокост е май най-добре. Плюс това имам приятел дистрибутор на Сибирско Здраве които го имат в наличност. Абе Господ си е мой човек /както каза една врачка, братовчед - и то първи! :lol: / и ми дава каквото трябва - и то незабавно :D :D :D
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Много технологии на този свят са дошли, като идея на изобретателите от "някъде", но като се замислиш почти всяка носи повече вреда от колкого полза, та замислисе дали е от бога!
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Кадуцеус, поразрових се в една книга за билки и се оказа ,че Живокаста (Symphytum officinale L) е българската билка Зарасличе (черен оман) :D
DOMIC
МненияCOLON 34
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 8:29 pm

Мнение от DOMIC »

caduceus,
може да пробваш със сириус д http://siriusd-bg.com. Съединителна тъкан има навсякъде в организма. Ако искаш, обади се, ще ти изпратя. Лекарството е прахообразно и леко: 100гр. заемат обема на 300ml.
BUTTON_POST_REPLY