Ще го ръчкам тоя проект постепенно и полека, че имам доста друга належаща работа - но много благодаря за съветите! Засега от тестовете не се наблюдава явно подмладяване Може би трябва време или изпускам нещо - вероятно в модулацията на оргона. Въпрос на тестове и още малко да ми светне крушката + подобряване на технологията
Поздрави!
Здравейте Колеги
Имам нужда от съвет. Захванал съм се да правя оргонен акумулатор (ОРАК) плана ми е да редувам мед, вълна, алуминий,вълна,мед,вълна алуминий според вас това добра идея ли е или да ползвам само мед или само алуминий
Здравейте!
З.гений - с мед е скъпо и си заслужава само ако е за вода която после пиеш, или нещо такова с цел здраве. С алуминий става за всичко друго и е лесно, фолио дал Господ. Не съм смесвал в една конструкция, но не виждам смисъл - освен ако най-вътрешната обвивка е мед, а външните алуминий за по-евтино и лесно. Обаче не е ясно какво ще излезе така - не знам да е правено досега
Ако е многопластов орак, с вълна ще е доста дебелостенно. Правил съм по 40-45 пласта с хартия и ал. фолио, ако нещото е паралелепипед, може да ги направиш 6-те стени с плоски 40 пласта и после да ги събереш на носещата вътрешна кутия - пак става добре и е по-лесно отколкото да мотаеш кутията пласт по пласт. Най-вотрешната трябва да е фолио, а външната органична (хартия/дърво/плат и т.н.)
Относно формата - ако е паралелепипед, не е лошо да направиш вътрешната част където се събира енергията с пропорциите на златното сечение. Четох някъде за подобна система, с такива препоръки за изготвяне
Поздрави
Здравейте
Моля ви кажете ми от къде в София мога да си купя медна тел на метър, на всякъде продават на топове по 20кг а не ми трябва толкова много за сега
Виж някоя бобинажна ремонтна работилница, дето пренавиват ротори на ел.двиг., ще ти дадат колкото искаш. Аз така започнах навремето, човекът ми навъртя половин кило за 10 лв, 0,2 мм. лакиран проводник и бях щастлив занаятчия доста време :D
Не. Това е най-удобния за работа диаметър при изготвяне на базови шнурове и др. изделия на Мировинг. В момента дори караме на машината с 0,18 и е перфектно. По-тънки се късат, по-дебели он 0,23 стават еластични и с тенденция да се разплитат. Практиката доказа теорията
Поздрави