Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от caduceus »

Ще го ръчкам тоя проект постепенно и полека, че имам доста друга належаща работа - но много благодаря за съветите! Засега от тестовете не се наблюдава явно подмладяване :lol: Може би трябва време или изпускам нещо - вероятно в модулацията на оргона. Въпрос на тестове и още малко да ми светне крушката + подобряване на технологията
Поздрави!
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Кадуцеус , това е линка към библиотеката за Живокоста(Черният омон) за който писах по-горе http://zdoroviymir.com/library/file/item/id/1871/ . Омана обаче се оказа не това което трябва . Намерих и други източници които казват че това не е вярно и вероятно са прави защото намерих още инфо където се казва , че Живокость е друго растение(два вида и доста хибриди :lol: ) Delphinium_elatum ,delphinium-consolida и доста хибриди . Който се интересува повече http://www.fito-terapevt.ru/ganglioblok ... -consolida , http://www.fito-terapevt.ru/ganglioblok ... ium-elatum , http://vbox.bg/watch?v=8127592
zlia_genii
МненияCOLON 67
Регистриран наCOLON Пон Яну 27, 2014 9:13 pm

Мнение от zlia_genii »

Здравейте Колеги
Имам нужда от съвет. Захванал съм се да правя оргонен акумулатор (ОРАК) плана ми е да редувам мед, вълна, алуминий,вълна,мед,вълна алуминий според вас това добра идея ли е или да ползвам само мед или само алуминий

поздрави
Прост човек и слилен вятър - нищо ги не спира
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Едно от най-важните правила е симетрията. Другото е пресичането, третото е завихрянето, завъртането. Иначе пробвай, пък ще видим.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте!
З.гений - с мед е скъпо и си заслужава само ако е за вода която после пиеш, или нещо такова с цел здраве. С алуминий става за всичко друго и е лесно, фолио дал Господ. Не съм смесвал в една конструкция, но не виждам смисъл - освен ако най-вътрешната обвивка е мед, а външните алуминий за по-евтино и лесно. Обаче не е ясно какво ще излезе така - не знам да е правено досега
Ако е многопластов орак, с вълна ще е доста дебелостенно. Правил съм по 40-45 пласта с хартия и ал. фолио, ако нещото е паралелепипед, може да ги направиш 6-те стени с плоски 40 пласта и после да ги събереш на носещата вътрешна кутия - пак става добре и е по-лесно отколкото да мотаеш кутията пласт по пласт. Най-вотрешната трябва да е фолио, а външната органична (хартия/дърво/плат и т.н.)
Относно формата - ако е паралелепипед, не е лошо да направиш вътрешната част където се събира енергията с пропорциите на златното сечение. Четох някъде за подобна система, с такива препоръки за изготвяне
Поздрави
zlia_genii
МненияCOLON 67

Мнение от zlia_genii »

Здравейте
Моля ви кажете ми от къде в София мога да си купя медна тел на метър, на всякъде продават на топове по 20кг а не ми трябва толкова много за сега
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Виж някоя бобинажна ремонтна работилница, дето пренавиват ротори на ел.двиг., ще ти дадат колкото искаш. Аз така започнах навремето, човекът ми навъртя половин кило за 10 лв, 0,2 мм. лакиран проводник и бях щастлив занаятчия доста време :D
zlia_genii
МненияCOLON 67

Мнение от zlia_genii »

0.2mm не е ли прекалено тънко
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Не. Това е най-удобния за работа диаметър при изготвяне на базови шнурове и др. изделия на Мировинг. В момента дори караме на машината с 0,18 и е перфектно. По-тънки се късат, по-дебели он 0,23 стават еластични и с тенденция да се разплитат. Практиката доказа теорията :)
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Невероятна снимка!
Показва идеално какво прави вакуумът при лека влага!
vacuum.jpg
vacuum.jpg (389.96 KiB) Прегледано 7322 пъти
Наблюдавам - анализирам - променям.
BUTTON_POST_REPLY