Блазни ме мисълта за го подпаля някъде из балкана, чрез едно туристическо газово котлонче отдолу + 100 грама материал вътре, просто за да видя какво ще стане

Тогава има три варианта - да отпраши на майната си в космоса

, нищо да не стане, или да се пръсне

Не е ясно кое е за предпочитане - ако свали някой сателит ще ме гонят до дупка едни лоши хора

Болтове ще намеря каквито казваш, имам един познат със голяма работилница и ако няма готови, ще направи. Относно бронзовия прах - вътрешно бронзиране или помедняване ли имаш предвид? Или просто да мушна малко настърган с пилата бронз или мед в материала /нарочно не казвам името му по определени съображения

/. А излагането в офиса - накрая може и за това да стане. Ще го тръкна малко да светне отвън и напръскам със златна боя за фасон

После в интернет ще видите колко снимки ще се навъдят по разни UFO сайтове
Болта отгоре е ексцентричен, защото късно казах на стругаря че трябва да има такъв и той пробил дупката на ръка със дрелка, а тя се отплеснала

Но ако кривото дава допълнителна интрига и лека мистичност, може да го изкараме че е нарочно. Философите от мазето после ще се изкажат мъдро, че това е по един куп специални причини - като например генериране на етерни фазови разлики и прочее измишльотини
Поздрави!