Оздравителна кутия ОК
Re: Оздравителна кутия ОК
Или някакъв лак да използвам, ама какъв?
Като не е лакиран, шнурът дава един вид на късо между жичките. Допустимо е при свръзката отзад на двата края да се зачисти лака малко, но другото трябва да е лакирано за да може да се натрупа оргон в системата. Най-добри са от 0,18 до 0,23 мм лакирани проводници, с по-дебели става по-трудно да се направи 7х7 шнур, защото става твърд.
Поздрави
Поздрави
Там се намира НЕЙ-ГУАН- изключително важна акупунктурна точка. Намира се на два цуна /един цун е индивидуалната ширина на палеца на пациента/ от сгъвката на китката по посока на лакътя. Третира се когато "пациента иска да убие някого"skeleta написаCOLON"Аз си обяснявам нещата с това, че чрез индукция на оргонното поле от ОК и се е заредила с енергия кръвта в целия организъм - външно чрез вената на ръката, където е най-достъпно мястото и има големи кръвоносни съдове. Навремето правих такива гривни, но действаха малко по-различно от кутията ОК и накрая отидоха в кутията със стари изделия. С нея явно няма да е така "
А не е ли по вероятно да зарежда меридианите които минават през китката?
Иначе кутийката зарежда много яко. Водата направо ми пари като я меря. Това с китката го пробвах сутринта. Нямах температура, само за да видя усещането какво е. В началото имах много неприятно усещане от допира. Имах чувството че ми изтръпва мястото където лежи кутийката. След малко това чувство изчезна. Според мене все пак е по добре да се прилага на вода. С това директно енергизиране на части от тялото да не стане някакъв фал. Все се каня да я премеря дали не излъчва и негативна енергия, ама забравям. Имам обаче един въпрос: Може ли да се направи кутийка която да излъчва цветна прана(оргон или както там решите че се казва), за предпочитане зелена? При лечение зеленото е почти универсално за изчистване.

ЕДИН ВАЖЕН СЪВЕТ- осланяйте се на интуицията и усещанията си - ако нещо ви е неприятно- прекратете го. Какво имам предвид- Например при обгаряне с мокса в точка - от 10 до 12 минути се оптимизира, по-малко от 10 се добавя енергия в меридиана, а при повече от 10 мин.- се отнема излишна . Мисля, че е добре да се слага на болезнено място или най-добре е пиенето на заредената водичка- организма сам ще свърши останалото. Дано не спамя темата, но някак си се позамислих, когато прочетох поста, който приложих като цитат. Бъдете здрави!!!
Здравей breviss,лакиран проводник може да вземеш от някое старо реле или трансформатор.Обикновено сервизите които навиват двигатели ползуват по дебели проводници и на дали ще имат 0.15 - 0.20.Късмет и успех !
Преди малко с генялния си мозак се изгорих, и си викам няма проблеми слагам един възел и готово. Намерих един готов с вързани краища слагам аз и чакам, ама нещо нищо не става вече няколко минути и почвам да се чудя. Взех развързах краищата сложих го на изгореното място и веднага почувствах туптене и след 3-4 мин болката мина, та май в този случай е по добре да е с раздалечени краища. Възела е от една двойка ФТП 

Здравей breviss.Мога да ти пратя едно трафче подарък да му вземеш намотките.Една намотка е 0.4 мм. Другата е 0.1мм. с навивки приблизително по 1000, така че ще имаш за достатъчно възли.Ако те устройства пиши ми на лични да ти го пратя по еконт.
Малко нови данни от потребители на кутията ОК
- Ужилен от оса пръст на крака, надуване и силни болки през нощта. Жената не може да спи и я боли много, стои в банята и полива мястото със студена вода. Тъкмо ще върви на доктор в спешното се сеща че има кутия ОК и я държи половин час допряна директно до ужиленото място. Болката минава почти напълно, жената ляга и спи и на сутринта и няма вече нищо.
- Жена на възраст с епилепсия, не иска да пие вода. Дъщеря и залепва една кутия ОК под водна чаша и и дава заредена вода без да и казва. Жената опитва, изпива цялата чаша и иска още. Хората имаха две кутии, обадиха ми се след това като ми разказаха случката и ми поръчаха още пет.
- Хронична болка в лакътната стана и ръката, от поне десет години, при мъж на 49 г /мой познат/. Докато пиехме кафе и си приказвахме, държа кутията ОК на мястото и каза че след 20-30 минути болката се разсейва и става по-тъпа. След още малко намаляла значително, докато движи ръката. Тръгна да си търси ластична превръзка за да я закрепи за повече време.
- Колега си беше направил пояс с пет-шест кутии ОК за кръста, за да си лекува хронична дископатия. Казва че има добър ефект и го боли значително по-малко.
Поздрави
- Ужилен от оса пръст на крака, надуване и силни болки през нощта. Жената не може да спи и я боли много, стои в банята и полива мястото със студена вода. Тъкмо ще върви на доктор в спешното се сеща че има кутия ОК и я държи половин час допряна директно до ужиленото място. Болката минава почти напълно, жената ляга и спи и на сутринта и няма вече нищо.
- Жена на възраст с епилепсия, не иска да пие вода. Дъщеря и залепва една кутия ОК под водна чаша и и дава заредена вода без да и казва. Жената опитва, изпива цялата чаша и иска още. Хората имаха две кутии, обадиха ми се след това като ми разказаха случката и ми поръчаха още пет.
- Хронична болка в лакътната стана и ръката, от поне десет години, при мъж на 49 г /мой познат/. Докато пиехме кафе и си приказвахме, държа кутията ОК на мястото и каза че след 20-30 минути болката се разсейва и става по-тъпа. След още малко намаляла значително, докато движи ръката. Тръгна да си търси ластична превръзка за да я закрепи за повече време.
- Колега си беше направил пояс с пет-шест кутии ОК за кръста, за да си лекува хронична дископатия. Казва че има добър ефект и го боли значително по-малко.
Поздрави
Здравейте,
в опит да подобря кутията ОК промених радикално конструкцията. Новата е съчетание на фокусираща в центъра оргонна намотка + малко електроника за насочване на оргонния ток като пулсиращи импулси прав ток, а не като променлив. Във фокуса има възел от двоен или троен 7х7 шнур, а в центъра на осмиците като кондензатор на полето има обработени парчета розов зеолит /клиноптилолит/. Минералът е доста мощен сам по себе си, с излъчване около +9, (60). Цялата работа е отразена с два параболични отражателя от полиран алуминий и затворена в стандартния корпус на кутията ОК.
Текат тестове, но засега е ясно че този вариант на конструкцията е поне три пъти по-силен от предишния и вероятно ще се нарича ОК Магнум
Понеже се прави доста по-трудно и е времеемка поради многото детайли, вероятно и цената и ще е е малко по-висока -предполагам около 30 лв ще е нормално за да се компенсира повечето труд и вложени материали. Клиентът естествено може да си избере подходящия за него вариант, след като има всичката необходима информация. По-силното понякога не е по-добро - но предстои да се уточни в кои случаи това е вярно и в кои не.
Поздрави
в опит да подобря кутията ОК промених радикално конструкцията. Новата е съчетание на фокусираща в центъра оргонна намотка + малко електроника за насочване на оргонния ток като пулсиращи импулси прав ток, а не като променлив. Във фокуса има възел от двоен или троен 7х7 шнур, а в центъра на осмиците като кондензатор на полето има обработени парчета розов зеолит /клиноптилолит/. Минералът е доста мощен сам по себе си, с излъчване около +9, (60). Цялата работа е отразена с два параболични отражателя от полиран алуминий и затворена в стандартния корпус на кутията ОК.
Текат тестове, но засега е ясно че този вариант на конструкцията е поне три пъти по-силен от предишния и вероятно ще се нарича ОК Магнум

Поздрави
"Хората" за 300 пъти по слаби "уреди" ще вземат 3000 пъти повече пари :mrgreen:
Еми да, ама аз като съм скромен и не ща да лъжа никого че изделията ми са като Старгейт или Уникално Мощни Генератори на Желания
дето помагат да се спечели джакпота от тотото, държа ниски цени - колкото да има за кафета и по някоя бира
Да се ползват със здраве, хората да са доволни и да не ме псува никой - това е основната идея. Пък ако един ден се развият нещата - съвсем добре, няма да върна някой и друг милион я :D
Нацъках разни снимки вчера вечерта от ОК-Магнум в сравнение със стандартната /която също е усилена малко/, но няма да ги пускам сега, щото отивам да бачкам - утре пак съм на 400 км път.
Поздрави!

Нацъках разни снимки вчера вечерта от ОК-Магнум в сравнение със стандартната /която също е усилена малко/, но няма да ги пускам сега, щото отивам да бачкам - утре пак съм на 400 км път.
Поздрави!