При колите има ред особености, лично аз през годините съм правил много мощни оргонизатори от различен тип и не е имало ефект, или е бил дори обратен - така че не могат да се правят такива паралели. При растенията овърдозата също е вредна, зависи от вида - някои тръгват да изсъхват. Затова най-добре е да си е нормална оранжерия, пък да се третира вътре със оргонно поле от излъчвател, който винаги може да се махне. Или да се поливат със заредена вода, а те си вземат колкото им трябва от нея
Поздрави
Проект на пирамидален парник
Re: Проект на пирамидален парник
Аз не говора за ефекта на мощност или на икономия, а че от долната страна явно има и отрицателно поле. Щом се разнася по ламарините чак отзад на комби. Може би трябва да се направи умален макет, да се сложи растение вътре и да се види как ще е отдолу. Защото ако се направи парника и се вложат материали после ще е по неприятно ако се окаже, че е негативно полето. 
ПП
Иначе и аз съм за обикновения парник и оргонизатори.

ПП
Иначе и аз съм за обикновения парник и оргонизатори.
Ами моя опит говори обратното, дори съм стоял съм под пирамиди окачени на тавана у нас и са били на 20-30 см над главата ми. Едната доста голяма, от кашон и със страна около метър. Ако си имал геопатогенна зона отдолу под гаража, може пък да се е обърнало полето. Това е много стара история с тия пирамиди и е уточнено всичко, няма изненади
Само модулацията зависи от вида на материала, ако е ориентирана правилно си излъчва отдолу плюс. Директно на върха също е плюс, но нагоре нещата се видоизменят

Не искам да се намесвам в дълбокомисления ви разговор, но... Айкроу, не мислиш ли, че неслучайно по цялата Земя са пръснати пирамиди. Разбира се, строени още от преди милиони години, поставени всяка в своето си време в съответната точка на геомагнитната мрежа на планетата, която пък в последствие се е изместила, и в настоящето пирамидата не се намира в първоначално определената точка от геомагнт. мрежа, и съответно вече /в настоящето/ не изпълнява функцията си, с която е построена, а именно, да синхронизира потоците на жизнената енергия с цел балансиране и натрупване на същата тази енергия, за да го има живота в цялото му голямо многообразие. Тъй че в никакъв случай не мога да се съглася с теб, че пирамидите имат под себе си единствено и само отрицателно поле. Нещата са твърде индивидуални според вида на самата пирамида.
Сега, ако говорим за долната страна, мога само да предполагам. И при пирамидата би било логично да има стоящи полета, иначе няма как. Т.е. участъка от пространството, където е линията на вълната, би трябвало да е плюс, а точното средно отстояние между две стоящи вълни, би трябвало да е най-силния минус. Демек стоящите вълни в пространството трябва да "натрупват" жизнена енергия в участъка, където е концентриран резонанса, образуващ стояща вълна и съответно да "изземват" жизнената енергия от околостоящите си пространствени части. В този ред на мисли въобще не включвам космическото движение на жизнената енергия. Това ми разсъждение е само и конкретно за стоящи вълни възниква от 3D конструкция.
jo64o,
Лично мнение. Наложително е преди да почнеш да прави някакъв градеж със "сакрална" конструция да "снимаш" с Гугъла теренчето и да го предоставиш за анализ на колегите Айкроу и Кадуцеус. В случай, че има положителна геомагнитна зона, направи "сакрална конструкция", за да можеш да усилиш в повече естествения фон на жизнена енергия. В случай, че естествения фон се окаже отрицателен, го разкарай от живота си. Извинявай, ако съм те огорчил, но така мисля!
Сега, ако говорим за долната страна, мога само да предполагам. И при пирамидата би било логично да има стоящи полета, иначе няма как. Т.е. участъка от пространството, където е линията на вълната, би трябвало да е плюс, а точното средно отстояние между две стоящи вълни, би трябвало да е най-силния минус. Демек стоящите вълни в пространството трябва да "натрупват" жизнена енергия в участъка, където е концентриран резонанса, образуващ стояща вълна и съответно да "изземват" жизнената енергия от околостоящите си пространствени части. В този ред на мисли въобще не включвам космическото движение на жизнената енергия. Това ми разсъждение е само и конкретно за стоящи вълни възниква от 3D конструкция.
jo64o,
Лично мнение. Наложително е преди да почнеш да прави някакъв градеж със "сакрална" конструция да "снимаш" с Гугъла теренчето и да го предоставиш за анализ на колегите Айкроу и Кадуцеус. В случай, че има положителна геомагнитна зона, направи "сакрална конструкция", за да можеш да усилиш в повече естествения фон на жизнена енергия. В случай, че естествения фон се окаже отрицателен, го разкарай от живота си. Извинявай, ако съм те огорчил, но така мисля!

Не съм чувал да има пирамиди във въздуха и някой да седи под тях.
Имам предвид древни не от картон.
Ама виж ако са знаели египтените по онова време са щели да сложат Фараоните дълбоко под пирамидата
Аз казвам какъв опит имам ако някой иска да го вземе предвид добре, ако не... ами да прави каквото знае. 

Ама виж ако са знаели египтените по онова време са щели да сложат Фараоните дълбоко под пирамидата

При разминавания между разбиранията за енергийните зони, много полезно би било надраскването на една проста картинка на Пейнт така, както човека смята, че стоят нещата. Може да е горе-долу драсканица
, но лесно ще се избегнат подобни разминавания.
Ето например една от скиците на Гребенников за това как той усеща полето в и около пирамида:
Във вътрешната част казва, че усеща "струпване" на енергия, а над върха й се образува "пламък" от енергия. Предполагам струпването вътре е плюс, а над пирамидата започва да се формира негативният (и в двата смисъла) фантом.

Ето например една от скиците на Гребенников за това как той усеща полето в и около пирамида:
Във вътрешната част казва, че усеща "струпване" на енергия, а над върха й се образува "пламък" от енергия. Предполагам струпването вътре е плюс, а над пирамидата започва да се формира негативният (и в двата смисъла) фантом.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
42.7382354,23.3441685 и за всеки случай ул.Оралица 3.Чакам си присъдата и благодаря.При оценка на отрицателните фактори имайте в предвид ,че съм заврян зет и сам- самичък живея с жена и тъща.Оранжерията ще бъде на 5-6 метра западно от къщата-полянката се вижда ясно.
Хич не ми се ще да се меся, ама май стана някакво объркване.
Аз до колкото си спомням над и под пирамидата полето е негативно. Мисля че в книжката на Богомил Герасимов май има и илюстрация на полето. И бай наско винаги е казвал че в пирамидата не е добре да се сеят на земята растения, заради отрицателното поле. Довечера като се прибера ще се пробвам да си измеря на моята пирамида дали отдолу е "-".
Асене, имам един въпрос: Твоята пирамида над леглото имаше ли дъно? Ако не е имала, то дъно и се явява пода на стаята и затова си мерил "+" под нея.
Ако толкова държиш на пирамида, то си направи обикновен парник и отстрани една малка пирамида. В нея си зареждай вода за поливане.
Така бих направил аз.
Аз до колкото си спомням над и под пирамидата полето е негативно. Мисля че в книжката на Богомил Герасимов май има и илюстрация на полето. И бай наско винаги е казвал че в пирамидата не е добре да се сеят на земята растения, заради отрицателното поле. Довечера като се прибера ще се пробвам да си измеря на моята пирамида дали отдолу е "-".
Асене, имам един въпрос: Твоята пирамида над леглото имаше ли дъно? Ако не е имала, то дъно и се явява пода на стаята и затова си мерил "+" под нея.
Ако толкова държиш на пирамида, то си направи обикновен парник и отстрани една малка пирамида. В нея си зареждай вода за поливане.
Така бих направил аз.
Когато се слага над зареждания обект пирамидата няма дъно. Да, затова излъчва надолу плюс
По принцип пирамидата е концентратор от типа на конуса, където има стоящи вълни и се редуват + и - зони, но като цяло общото поле от отвора му е винаги позитивно. Пирамидата е ориентиран по земното магн. поле концентратор, за да спазва посоката на естествените етерни потоци. Рамкови пирамиди от типа на тази на ВСГ са съвсем друга работа и полето е по-различно фокусирано - те на практика са с дъно, защото и стените и дъното са само "очертани". Не ми се прави сега и пирамида да ви показвам разпределението на заряда вътре и около нея, ама май ще се наложи
Естествено че има минус на някои места, тя е просто пречупващо лъчението устройство което работи с двата потока - вертикалния слънце-земя и хоризонталния етерен вятър. Правил съм много, много тестове но не ми се връща сега към тях, че имам по-интересна работа /открих вчера динамичната оргонна индукция
Нещо подобно на електромагнитната индукция и се чувствам като Фарадей
/
Поздрави!
ПП
Ще видя по координатите какво е положението при колегата, но сега излизам и ще е утре

По принцип пирамидата е концентратор от типа на конуса, където има стоящи вълни и се редуват + и - зони, но като цяло общото поле от отвора му е винаги позитивно. Пирамидата е ориентиран по земното магн. поле концентратор, за да спазва посоката на естествените етерни потоци. Рамкови пирамиди от типа на тази на ВСГ са съвсем друга работа и полето е по-различно фокусирано - те на практика са с дъно, защото и стените и дъното са само "очертани". Не ми се прави сега и пирамида да ви показвам разпределението на заряда вътре и около нея, ама май ще се наложи

Поздрави!
ПП
Ще видя по координатите какво е положението при колегата, но сега излизам и ще е утре