ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнение от caduceus »

Аз го четох леко набързо, но с две думи това което остава след многото пречистване и отделяне на известните съставки, е материя която при различна обработка се превръща в различни хим. елементи. Т.е. много добре си разбрал и най-общо казано, имаме нещо базово, от което се пораждат другите неща, демек трансмутация от най-чист вид. Освен това забележи - тази материя, поставена на чинийка не само няма собствено тегло, а и чинийката тежи по-малко :question: Т.е. имаме някакъв тип екраниране на гравитацията, а самото вещество сложено отделно има тегло, щото иначе ще отлети :) Отделно, необходимо е много малко от това вещество за да се катализира тотална промяна на ДНК в тялото или др. хим. вещества, т.е. имаме енергийна катализа както при Краснов и от малко начално вещество с огромен заряд се получава много преобразувано, макар и с малко по-слаб.
КАКВО ДРУГО Е ТОВА, АКО НЕ ФИЛОСОФСКИ КАМЪК? "Червен лъв по алхимичната терминология и др. имена, които значат същото - вещество с огромен заряд и потенция, което при дадени условия преобразува един елемент в друг. Не задължително олово в злато :smileylol:
Тези опити на Дейвид Хъдсън изумително много приличат на опитите на акад. Борис Болотов в сибирския лагер, където от стар електрожен е направил реактор за трансмутация, или както той казва "ядрен реактор" и е правил злато от олово за началника на лагера ;) Та са го гледали като златна кокошка и е оцелял до наши дни човекът, да е жив и здрав! Уникален екземпляр между другото, таблицата която е съставил на хим. елементи е около 10 хил. вида, а Менделеевата е частен случай от нея. Това само в Русия може да стане, дето от нищо правят нещо - и то какво!!! И у нас, естествено :lol:
Поздрави!
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Според мен методиките на двамата въобще не си приличат.

Б. Болотов нали работи за синтеза по съвсем друга методика? Той внася в материала ток с големина 8000 ампера на 1куб. см. и в резултат синтезира изключително мизерни количества други по вид, спрямо изходния материал, вещества. Но за разлика от Д. Хъдсън, той не е достигнал до практическия извод, че в природата съществува базов материал, от който може да се получават останалите вещества. Може би защото не е открил наличието на такъв вид материя. За което пък Д. Хъдсън е просто "богопомазан" за възможността да направи това откритие само заради това, че в участъка му тази материя е бол. Болотов сигурно и до момента си мисли, че един вид материя си преминава в друг без да съществува в природата базов и основен материал, като за основа взема неговата таблица на хим. елементи с презумпцията, че веществата преминават от един вид в друг с натрупване или отнемане на изотопни съставки. Не съм чел главния труд на Болотов, за да кажа, дали обяснява по някакъв начин физическия процес, при който става натрупването или отнемането на изотопните съставки.

Д. Хъдсън пък единствено нагрява материала и си го има готов, т.е. извлича го от почвата, като уникалното при него е, че в неговата почва този материал е в прекомерни количества.

Имам мисли, че този вид материя си я има в природата повсеместно. Някъде е повече, както в участъка на Д. Хъдсън, но по принцип се намира повсеместно в почвата, скалите, водата и въздуха. Тя е базова материя, от която могат да се синтезират всички останали вещества. Синтеза на веществата от тази изходна базова материя, може да се получи с различни методики, голям ел. ток с мощност хиляди ампери, инфрачервено третиране /нагряване на материала, както са го правели алхимиците навремето/ за определено време, в зависимост, какво искаме да получим като краен резултат.

...................................

Интересното е друго.

От базов материал се получават останалите химични елементи с различни физични процеси. Но доколко те са устойчиви? Т.е., доколко и докога е възможно химичните елементи да се върнат в изходното базово състояние и как? Дали едно време алхимиците не са го правели?
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Кадуцеусе,

http://www.subtleenergies.com/ormus/index.htm

Ти майка, ти баща! Превеждай и казвай!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Гледай сега, всеки работи с каквото има подръка - Хъдсън има минерал, Болотов в лагера какво да има освен наличното... Болотов е много велик, чел съм негови работи и съм го гледал на видео, руснаците го уважават като жив гений - има много акъл тоя човек и един ден децата ще го учат в училище както ние Менделеев и Нютон. Между другото, последния също е бил алхимик ;)
Хъдсън работи с волтова дъга като Болотов, пак със въгленови електроди, пак му трябва много ток и концентрация на енергия и т.н. Нещата са на практика същите. Ако знаеш какво да вземеш като материал, не са проблем малко повече ток или време за обработка - накрая става подобен процес. Ти да не мислиш че при Андреев става нещо различно? Прави си метан човекът от въздух + малко влажност чрез друг вид катализа, не с ток - и Ладата си върви на CNG - това е една от причините и за голямото предварение и т.н. Но произведеното и при двата метода е оргонно поле, което разлага материята и я кара да се преструктурира или както и е най-лесно и близо по енергийно ниво, или по зададен образец ;) :lol: Затова за да направиш злато ти трябва маааалко такова или за да направиш метан ти трябва маааалко въглеродец за мостра ;) ;) :hola:
Поздрави

ПП
Туй дето си го дал като линк е същия линк, от който в първия си пост по темата съм пуснал пдф-а на чичото със счупения и пораснал зъб, бяло-кафявата вече брада и котката с пораснала опашка :smileylol: Когато имам време ще резюмирам набързо че е доста материал
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

20 грама Ормус "само" за $39,99... :lol: http://www.ebay.com/itm/Monoatomic-Mona ... 43d271b79c

Одеве набързо изгледах едно клипче как от миниатюрно кюлче злато, вода, сол от Мъртво море и някакви химикали (основа и нещо друго), правят такъв бял прах. По този метод субстанцията Ормус ставала най-силна.

https://www.youtube.com/watch?v=nm8IKtIhMnI

Някои препоръчват книгата "The Book of Aquarius" за повече подробности.

ПП. Кадуцеус може да каже каква е енергетиката на епруветката с прах от линка към Ибей, дали действително е силна субстанция, за каквато я представят :)
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Влязох и мерих тия неща в ибей, но не излезе нищо полезно там!!! Измама ми се вижда, или поне ако е имало нещо ценно като енергийна стойност е изфирясало безвъзвратно. Ако работи тоя прах, то не е на енергийно ниво а чисто химически.
За сравнение пускам малко снимки с мои измервания на заряда в заглавието им. Истинския ормус :)
Кратко описание:
0. - най-силния показан в материалите за ормус в Нет-а уред, с 56 магнита, с който е извлечен водния ормус по т. 4. Добавих я след публикуването на поста, затова е с номер 0 :) Вижда се колко важно е максимално доброто филтриране с магнитно поле, за да се отделят М-стейт елементите качествено и да има достатъчна концентрация, видна и с просто око.
1. Телесно енергийно ниво на Бари Картър преди и след диета с приемане на воден ормус. Измерването е в средата на брадичката му /на кожата, не на космите :) / Много сериозно изменение от +5,2/10 на +9,/3/ което е довело и до позитивни промени в тялото.
2. Прах, който минава за ормус. Има среден по сила + заряд само в средното шишенце.
3. Вортекс уред за извличане на ормус - от маркучето вдясно тече вода със силен + заряд, вляво почти нищо /даже минус/
4. Ормус извлечен от вода със вортексовия уред + 56 магнита за филтриране. Синьо-млечна маслена субстанция, мощен + заряд.
5. Силна + утайка на ормус /хлорид/. Във водата отгоре няма почти нищо.

Поздрави!
Прикачени файлове
вортекс уред с 56 магнита за филтриране на ормус от вода
вортекс уред с 56 магнита за филтриране на ормус от вода
Vtrap-13.jpg (15.18 KiB) Прегледано 8674 пъти
v sredata na bradi4kata liavo +5.2 diasno +9,(3).jpg
v sredata na bradi4kata liavo +5.2 diasno +9,(3).jpg (25.09 KiB) Прегледано 8680 пъти
+9,(3) srednoto.jpg
+9,(3) srednoto.jpg (128.96 KiB) Прегледано 8680 пъти
+9,(44) ot markucheto.jpg
+9,(44) ot markucheto.jpg (34.79 KiB) Прегледано 8680 пъти
+9,(43).jpg
+9,(43).jpg (6.64 KiB) Прегледано 8680 пъти
utaika +9,(32).jpg
utaika +9,(32).jpg (4.97 KiB) Прегледано 8680 пъти
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Защо ми се струва че тая "субстанция" не се извлича, а се създава в тая тръба(говоря само за тръбата). Белия прах са някакви измислици според мене. Моно атомно злато, платина и още какво беше! :smileylol: Измислени термини за зарибявка.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

И двете са верни ;) Има налично количество в качествената вода от извори, кладенци и в природата - в чешмите на практика нищо или много, много малко. Създава се в процеса на натрупване и промяна на оргонния енергиен заряд, при преминаване през скални кристални породи и основно поради концентрация от естественото телурично излъчване. Токовете на земята, описани от Рота, Стъбълфийлд и останалите оргонни инженери :)
Моята циркулационна системка която върти през активатора нонстоп натрупва ормус във водата заедно със заряда. Когато мине време и водата бавно зрее в тези условия, тя се променя и в нея се създават като в утроба тези моноатомни елементи, на практика растат. Естественото увеличаване на металите подобно на растения е доказано, натрупват се и повишават концентрацията си във биоформа, не като металите които ползваме всеки ден. Това е и разликата между елементите които се дават като част от витаминни препарати и синтезираните по естествен път в организма на човека. С времето тоя синтез намалява защото пада енергетиката и почваме да ги пием външно, но те не са в същата лесноусвоима форма...
Аз работя точно в тази посока - да натрупам ормус в ограничено количество вода посредством енергийна индукция и узряване на водата - и чак след това да извличам това което се е събрало :) Това е качествено нов подход към извличането на ормус и се надявам да имам по-добри резултати от тези на Бари Картър и колегите му. :hola:
Поздрави!
MIR
МненияCOLON 5
Регистриран наCOLON Нед Фев 02, 2014 1:53 pm

Мнение от MIR »

Това вещество, енергиен екстрат или божествена амброзия ми прилича на стволовите клетки, използвани в съвремената медицина. За да получиш такъв, небиологичен материал, е гениално!!!!!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Да - и Бари Картър и Дейвид Хъдсън са много умни хора, а това което правят е уникално. Надявам се и аз с нещо да допринеса, /макар и по-незначително от тях/ относно разработване на достъпен и по-ефективен метод за извличане на ормус от вода.
Вчера завърших последния вариант на активатора ми за баня, а през многократно по-мощния подобен уред се върти почти нонстоп оборотна вода която не е ясно вече с какви характеристики е. Предстои да я дам за изследване в понеделник в лаборатория, както и последния прототип на активатора ми за душ, за да му измерят по три-четири параметъра какво прави с водата.
Само да вметна, че след някои измервания направих извод, че не е нужно активаторът да прави повече от 9,/90/ при еднократно преминаване на водата. Това позволи да намаля още размера на конструкцията и всичко да стане доста технологично и по-лесно за изпълнение в по-голямо количество.
Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY