Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от zhivko83 »

Аз само заради коректното измерване... :tongue:
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Една семейна приятелка си е взела това:
IMG_20150816_205239.jpg
IMG_20150816_205239.jpg (129.24 KiB) Прегледано 6672 пъти
Какво ви е мненито ?
И който може, когато му е удобно да го измери, моля :)

П.П. Това реално е с размерите на компактдиск. Представете си прозрачният диск, който обикновено седи над останалите дискове в шпиндела - това е размера и дебелината, но я няма дупката в средата. Трискелиона е нарисуван. Няма нищо вътре в самия диск - всичко, което се вижда е напечатано върху пластмасата.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Днес го мерих на живо, защото имах среща с тези, които го правят ;) Около 50 деветки от едната страна, но има минус от другата... Та се разбрахме с хората да използват и моите неща, защото ги харесаха много - и си купиха даже това-онова :) В този трискелион има не само форма, а и още нещо софтуерно заложено - аз им казах че е по-добре да даваш чиста енергия в суров вид, а организмът да си я модулира и праща там където има нужда /естествена функция/. Съгласиха се :)
Поздрави!
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Я гледай какъв съвпадък :) :wub: :beer:

П.П. Това дето ни го даде е направо е В-Е-Л-И-К-О-Л-Е-П-Н-О !

Днес имах възможност да го понося и направо ме вдигна. Аз две седмици се влачех с един вирус...та така :)

Само така! Нагоре и напред :doubleup:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Браво! Радвам се, че ви върши работа :doubleup:
Вчера даже се уредих със сертификат за радиестезия лично от Елза :lol: Нали водят и курсове от време на време... Щото тапията си е тапия, нищо че лично на мен не ми трябва - по-стандартно мислещите хора се заглеждат и в това
Поздрави!
Аватар
blade_x
МненияCOLON 31
Регистриран наCOLON Пон Яну 11, 2016 3:18 pm

Моля, измерете ми оргонит.

Мнение от blade_x »

Здравейте на всички съфорумци.
Това ми е първи пост въобще и реших да споделя какво си направих наскоро. От около 3 месеца попаднах на информацията за отгонити, оргонна енергия и свързана с това информация и ме завладя... :lol:
Та намерих материалите, като преди това изчетох една тема от ~130 страници в един друг форум и направих първо 2, които не се получиха както трябва визуално, но мисля че работят.
Последния стана по-добре и точно него искам да помоля някой да ми го замери.
Любопитен съм, понеже се интересувам и от радиестезия (нещо като хоби ми е). И аз замерих оргонита, но по скалата на Бовис и не знам дали меря правилно.
Знам, че вие тук мерите по друга, ментална скала, но при мен нещо не се получи от първия път. Възможно е в тоя момент да не е било точното време за мерене.
Любопитен съм да видя вие какво ще измерите.

Ето и снимки:
https://drive.google.com/file/d/0By3Lca ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0By3Lca ... sp=sharing

После ще споделя моите наблюдения и измервания откакто ги имам. Сега не искам да оказвам влияние на измерванията.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здрасти и добре дошъл!
Много хубаво изделие, излъчва + оргонно поле в горната една трета, както и на горната плоска повърхност. На стената там откъдето започва плюса измерих +9,7/10 което е средна сила, а на "покрива" +9,/3/ или +9,999/10
Това е добре за оргонит, дори може да държиш нещо отгоре за да го зарежда.
В средата има ли кристал с остър връх нагоре? Вероятно си ползвал такъв, с плоска база отдолу /не мога да преценя защото не се вижда дъното - отстрани е неутрално. Има теории че с двуостър е по-добре, но според мен трябва да има поляризация и отдолу да е - или нула, а отгоре + за да смуче от земята и изхвърля нагоре плюса. Така чисти в обем.
Поздрави!
Аватар
blade_x
МненияCOLON 31
Регистриран наCOLON Пон Яну 11, 2016 3:18 pm

Мнение от blade_x »

Благодаря за бързото включване.
Да в средата има кристал, едностранно терминиран, насочен нагоре. Без кроп (или крол, не знам как точно се казва) бобина е, защото от мерак забравих да направя и като смесих смолата се усетих :lol:
Интересното е, че когато сложих такава отгоре оргонита, силата на излъчване намаля, което според мен е нормално. Бобината все пак мисля, че разсейва.
И трябва по-добре да вникна във вашата мерителна скала, защото тези скобички не са ми ясни много.
Когато го направих този, както и първите "несполучливи" енергията им беше по-малко. Снощи ги мерих и скалата не стигна. Заложих да мери от 0 до 36000 00 (с две ментални нули зад стандартната на Бовис :lol: )
и ми отчете едни стойности дето ми се зави свят. По-нататък ще замеря пак за всеки случай. Все пак съм любител радиестезист.
:colere:
Не съм сигурен дали измервах в правилното време. Защото не беше съвсем ясно показанието на махалото за възможността да меря в тоя момент.
Надявам се не звуча шантаво точно в този форум. :hysterical:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Нищо шантаво няма. Може да погледнеш в секция Радиестезия за повече инфо по въпроса
Скалата е много лесна, но нямам време в момента, може би по-късно
Поздрави!
ПП
Разбрах че ти е едностранно терминиран кристала по това че има + излъчване във вид на лъч над повърхността а оргонита, а отдолу не. Ако беше двустранен, щеше в долната част да има също +, поне малко. Т.е. добре си го направил :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Привет и от мен! Харесва ми как излъчва. :) Давам ти измервания по моята скала 480 от върха, което си е доста за оргонит. Отдолу си е - както трябва. :)

ПП
Мога да ти препоръчам да загладиш ръбовете. И имай предвид, че кристалите записват инфо, така че от време на време на течаща вода (от река най добре) и на слънце.
BUTTON_POST_REPLY