Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от Slav »

Напъва ме да го напиша - занчи някой има нужда да го прочете това :)

Запознах се с едни човек, който преди се е занимавал с електроника и програмиране. Запознат е с клетките на Джо, Бедини генератора, браунов газ и т.н. Захвърлил е всичко в града и е отишъл да обработва земя с Средна гора, защото е стигнал до прозрението, че това е смисъла на живота и това го прави щастлив.

Сподели ми, че е направил много устройства, но най-много клетки за Браунов газ, но от тях работят безупречно само ШЕСТ, защото хората, които ги ползват вярват, че те вършат работа и си ги обслужват сами (доливането на вода и т.н.) Определено устройствата, които работят с оргонна енергия се влияят от човека, който ги ползва. Вероятно, ако устройството е много силно човека няма да спре действието му, но може силно да намали ефективността му, но при всички случаи човешкото отношение ВЛИЯЕ на крайния резултат!

Знам, че много от вас това си го знаят, но почувствах нужда да напиша тези редове :)

Поздрави!
Слави :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

По скоро клетките се заразяват от негативни влияния, защото са незащитени :) Технологията на Джо е недостатъчно съвършена - но ако ми попадне в ръцете такава клетка, бих се опитам да направя нещо за да блокирам външните влияния. Вероятно тогава ще работи стабилно :)
Ако има възможност да се видим с този човек някога, ще пробваме - имаш ли му координатите и ще се навие ли да се срещнем?
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Имам му ги и той има твоите :) Дадох му една брошура, защото прояви интерес.

Не е проблем да направим една обща среща лятото :beer: Ще се навие 100%

Ще го имам предвид, а ако искаш мога да ти пусна негов тел на ЛС :question:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Ще се разберем, колко му е да отидем да го видим на място :) :cheers:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Асене, това което бориш в Мазето ми прилича, като да отидеш в ЧЕЗ и да им обясняваш че са високи сметките. Те ще ти обяснят с факти и формули как трябва да е двойноно по скъп тока. И тоя Джулианг си е 100% трол такава негативна енергия струи от него, че се усеща през написаното. :angry: То за всеки се усеща като му четеш писаното. Остава някакъв собствен белег.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Прав си Иване, ама се правя на човеколюбив защото ми се иска да има останал някой читав там - че да хване поне малко от това, което се опитвам да им кажа... Виждам, че е трудна работата, но имам две даскалици в рода и не може да се бориш с гена :lol: Иначе ми е ясно положението там - трол до трола, мила моя майно ле, глупак до глупака...
Като бъркаш в мътно блато - вадиш крокодили, не принцеси или злато :smileylol: Но надеждата умирала последна, така поне казват де :cheers:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ, ЧЕТЯЩИ ФОРУМА

Уважаеми колеги, потребители и случайни посетители на това странно, не много нормално място :)
Често ме питат и дори пишат писма или съобщения за едно и също, затова ще го кажа и тук за да е ясно. Става дума за това защо форумът е по-различен от стандартните такива, превърнали се в малки подобия на парламента - места за приказки, леки раздумки и разправии кой е по- по- най. Места за виреене на най-различни твари с психически отклонения, мания за величие или просто хора без работа.
Няма да допусна това да стане и тук. Не се търсят хиляди потребители, рейтинг или нещо такова. Не се търси публичност, обем или брой публикации. Важни са хората, които работят практически, искат да постигнат нещо по-различно и имат идея как да го направят, както и нужда от такива като тях наоколо - за да може накрая да се стигне до истински продукт. Целта е в края на веригата да има нещо, годно за употреба от всички желаещи. Нещо, което да се реализира и носи полза на максимално много хора - не само на създателя си. И естествено, на някаква цена - защото за да се разработи и произведе това нещо, са отишли също средства, нерви и време /последните са неоценими/.
Това е реалността. Няма как нещата да възникнат от само себе си, поне не в този свят. Затова тук се работи по проекти, правят се истински неща и това е най-нормалното нещо на света /май само в България не се смята, че е/.

Дай Боже повече от това по които мислим и работим, да види бял свят и да е полезно на обществото - но риск винаги има, а сухо дупе риба не яде :)

Поздрави!

ПП
Ето малко книги за едни хора, на които не им е пукало за мнението на пораженците - вървели са напред и са създали неща които променят света и са от полза за всички :worship: Леко криви, особени люде, мразени от някои и обичани от други - но двигатели на прогреса :) Особено препоръчвам книгата за Илън Мъск!
Прикачени файлове
Брансън, Джобс, Тръмп, Хонда, Мъск
Брансън, Джобс, Тръмп, Хонда, Мъск
Image1668.jpg (251.71 KiB) Прегледано 8793 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

IMAG0293.jpg
IMAG0293.jpg (666.44 KiB) Прегледано 8744 пъти
Някой да е запознат що е то ? :doh:
Аватар
gomi
МненияCOLON 131
Регистриран наCOLON Чет Май 09, 2013 9:19 pm
МестоположениеCOLON майна таун :)

Мнение от gomi »

Честит Имен Ден Асене!!!! Бъди Жив и Здрав и Успех в всички начинания :cheers: :cheers: :cheers:
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

gomi
Много ти благодаря! Аз не знаех, че имам имен ден, така че ето една хубава новина, особено сутрин :)

Слав
Тази чаша е интересна, но не знам за какво са я ползвали /мога само да предполагам/. Съвсем определено в центъра има енергиен стълб, един вид фокус на излъчването от трите кухини

Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY