Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
nnikolay
МненияCOLON 21
Регистриран наCOLON Пон Юни 06, 2016 7:42 pm

Re: Райф - машина

Мнение от nnikolay »

Здравейте на всички от форума.Казвам се Накола и искам да ви споделя един факт който доказва ,че машината на Райф работи и е много по мощна и убииствена.Беше точно преди година.Края на май,късна пролет-птички,птичи песни,насекоми жожат.В един късен следобет ниско над наше село прелетя в бръснещ полет на 300/400 метра височина един ц 130 и отмина.Но на сутринта зловеща тишина.Няма птици,няма песни,няма комари нито мухи.Всичко до гугудка беше изчезнало.Имаше гълаби,врани и свраки.След около месец започнаха да се появяват насекоми и други птици.
nnikolay
МненияCOLON 21

Мнение от nnikolay »

Искам да попитам desikarl къде може да се проведе надеждно изследване за "домашни любимци"?И към всички-къде мога да се сдобия със схема за контактния метод?Мога ли тук да поставям аз схеми и чертежи?
desykarl
МненияCOLON 5
Регистриран наCOLON Нед Мар 13, 2016 9:39 pm

Мнение от desykarl »

Да,би могло да се диагностицира и домашния любимец,но в съчетание със стопанина.Първо се измерва стопанина сам,а после се мери отново,но трябва вече да държи животинчето в ръцете си.Естествено ,ако е възможно..
nnikolay
МненияCOLON 21

Мнение от nnikolay »

desykarl така ще можем да определим с точност видовете паразити и в стопанина и в кучето и котето в случая?
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

nnikolay написаCOLONЗдравейте на всички от форума.Казвам се Накола и искам да ви споделя един факт който доказва ,че машината на Райф работи и е много по мощна и убииствена.Беше точно преди година.Края на май,късна пролет-птички,птичи песни,насекоми жожат.В един късен следобет ниско над наше село прелетя в бръснещ полет на 300/400 метра височина един ц 130 и отмина.Но на сутринта зловеща тишина.Няма птици,няма песни,няма комари нито мухи.Всичко до гугудка беше изчезнало.Имаше гълаби,врани и свраки.След около месец започнаха да се появяват насекоми и други птици.
Моите уважения, но тази тема не е свързана с подобен на описания апокалиптичен вид средства за масово унищожение.
Добре е първо да се прочете малко повече и едва след това да се правят някакви аналогии с имена на машини.
Основната цел тук е неутрализирането само на патогени - ПАРАЗИТИ, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ и ГЪБИЧНИ ИНФЕКЦИИ като при крайния резултат няма пострадало нито един вид "животно".
nnikolay
МненияCOLON 21

Мнение от nnikolay »

След Бедини вече 2 години се занимавам с машините на д-р Раиф и ви уверявам,че ако вкарате носещата в GSM честотите ще откриете че газоразрядните лампи убиват не само патогени.
nnikolay
МненияCOLON 21

Мнение от nnikolay »

Между впрочем сега в събота е панаира на радиолюбителите някой от вас ще присъства ли там?Би било прекрасно да се запознаем лично.Имам какво да науча от вас и имам какво да ви дам -ако искате разбира се.Но това което преживях си беше Райф-машина в коресна функция.
РОСКО за лампата мога да ви предам моите лични преживявания и проблеми и постижения.Намеренията ми са добронамерени и положителни.
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

nnikolay написаCOLONМежду впрочем сега в събота е панаира на радиолюбителите някой от вас ще присъства ли там?Би било прекрасно да се запознаем лично......

Аз съм един от тях и имам желанието да посетя Казанлък тази година, да се надявам, че ще се получи. Просто търся нещо елементарно, но специфично и се надявам да го открия там.
Можеш да ми пишеш на лични съобщения и да оставиш тел. за контакт.
До Събота тогава.
73!
nnikolay
МненияCOLON 21

Мнение от nnikolay »

Аз съм един от тях и имам желанието да посетя Казанлък тази година, да се надявам, че ще се получи. Просто търся нещо елементарно, но специфично и се надявам да го открия там.
Можеш да ми пишеш на лични съобщения и да оставиш тел. за контакт.
До Събота тогава.
73![/quote] Нямам достъп до лични.
nnikolay
МненияCOLON 21

Мнение от nnikolay »

desikarl много ще съм ви благодарен ако ми посочите място и метод за паразитна диагностика-надеждна или по надеждна.Само така таблиците и на Райф и на Кларк ще имат смисъл.Аз също ще знам какво правя ако имам достъп до такава диагностика.
BUTTON_POST_REPLY