В тази тема ще разкажа в най-общи рамки как изобретих и развих във времето тази технология. Освен това ще дам подробности за тестовете, които направихме досега с екипа ми и особеностите при ползване на продукта. Ще има място и за текуща информация за новите изследвания и тестове, правени с цел усъвършенстването му.
Моля за търпение, защото темата ще е с продължения - за съжаление няма да стане с един-два поста, а времето ми е ограничено /трябва и да се работи

Казах по-горе "изделията", тъй като в момента произвеждам три модела от серията проточни Горивни оптимизатори К, като до месец предстои завършването на полевите тестове на К3 - пасивен оргонен излъчвател за резервоари и газови бутилки. Той представлява малка херметична кутия /65 грама, размери 6/4/2 см/, която се лепи към пластмасовите резервоари на бензинови и дизелови автомобили, а при пропан-бутанови и метанови стоманени бутилки се самозалепва чрез вградени магнити /просто се поставя до долната част на бутилката в багажника/. Идеята при това последно бюджетно изделие е да допълни ефекта на трите вида проточни оптимизатори К1, К1-А и К2, като в някои случаи К4 може да се ползва и самостоятелно с добър ефект.
Това е като за въведение - в следващия ми пост ще минем набързо през историята на създаването на първия ми горивен оптимизатор К1, имал повече от десет прототипа - докато се стигне до сегашния вариант. След това - защо се наложи разработването на следващите два модела К1-А и К2, както и новия К3.
За повече информация може да посетите сайта ми http://www.caduceusbg.com
Гордея се с факта, че продуктът ми не само е изобретен и прототипиран, но и произведен серийно и успешно продаващ се в условията на недостиг на финансови средства, световна криза и особено неподходящата за развитие на предприемачество и иновации среда в България. Последното мога да го докажа с факти, но не ми се разисква тази тема. Който се е опитал да направи нещо подобно, знае какъв е труд и блъскане в стените. И то не само поставените от бюрокрацията и чиновническото мислене, а и тези от невежеството, завистта и пословичния мързел на народа ни.
Който не ми вярва, да опита. Желая му успех, но ще му трябват и нерви като въжета + малко късмет

Доскоро