Айкроу, много е вероятно двигателя да се е заредил от антифриза - все пак е 7-8 литра и е акумулирал доста енергия.
При мен се получава пък нещо друго

.Преди десетина дни махнах всички спирали и сложих на въздуха(преди двигателя) едно ново оргонизаторче с излъчване 9.(32). Оборотите се вдигнаха още малко но колата вървеше много добре.След още 2-3 дни сложих в купето един хармонизатор като на Филип(четвърт кубит от седморен шнур с екваториален ринг).На следващият ден колата започна да се "дави" когато подавах повече газ.Смених оргонизатора със по-слаб 9.(20).Колата се оправи след 5 минути.На следващият(или по следващият) ден колата отново започна да се "дави" :o .Смених оргонизатора с друг 9.(16) и нещата пак тръгнаха. В момента съм с 9.(10) и нещата пак са добре :D. Както вървят нещата скоро ще се наложи съвсем да сваля оргонизатора и да остана само на хармонизатора

. Хармонизатора ми излъчва около 9.(15).
За колегите които не знаят колата ми е Пежо 406 ТД и няма възможност да се намали горивото или да се промени центровката(поради липса на "майстори" които да поемат отговорност), така че няма възможност да поема голямо количество оргонна енергия .