Пряко оргонно зареждане на блока на ДВГ

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Пряко оргонно зареждане на блока на ДВГ

Мнение от ivchak »

От едната страна по принцип спиралите не трябва да излъчват а да смучат енергия :) .Затова ще те помоля да измериш какво излъчват надолу за да не правя други снимки .Относно водата за пробите свалям спиралата от чешмата и така пълня вода :D .Не знам съседите как се чувстват, но поне в нашият блок почти няма здрав човек , още повече че на 30-40м. от блока има огромна токоразпределителна станция с много високоволтови кабели и трансформатори.Без хармонизаторите, пирамидите и другите екстри енергетиката в стаите е доста отрицателна :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

От където и да меря се минус. Единичната спирала над снимката с водата си лъчи положително! Аз ползвах от нея но с извити крайчета за да блокирам излъчването в дадена посока на негативно поле. Добре се справяхя, като преграда. Да си кажат мнението Филип и Кадуеус, може аз да греша.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Честно казано така не ми допадат.
Смятам, че нещата ще се променят ако им се придаде обем, а не са в една равнина. Примерно - да станат на части от сфера, като се запази другото.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Поствам едно файлче на английски от където съм взел идеята за спиралите(т.6 във зелено). Английският не ми е много близък, но си мисля(мислех) че съм разбрал за какво става дума. Правех и такива варианти като на тези снимка но махалото ми показа че енергията е 0 , затова го изключих .Въпреки , че по идея би трябвало в двете посоки да е плюс.Явно махалото си показва каквото си иска :D .
осморка 1.jpg
осморка 1.jpg (29.45 KiB) Прегледано 6794 пъти
осморка 2.jpg
осморка 2.jpg (27.66 KiB) Прегледано 6794 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Това вече е положително, но със същата сила. Като цяло е толкова слабо, че си е загуба на време според мен. Евентуално ако влиза в взаимодействие с друго устройство нз. Кенче от бира има по силна енергия :lol:
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Айкроу, Благодаря за тестовете :) И двете ли излъчват еднакво ?
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Горе долу :lol:
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Здравейте колеги, тези дни намерих време да почовъркам пежото(турбо дизел) :sympathi: . Намерих човек който ми показа от къде да намаля горивото(порцията ) и реших да опитам. Оргонизатора ми е сложен върху капака на клапаните и е 195 деветки и доста силен ток. Първоначално завъртях винта с половин оборот в посока намаляне на горивото . Резултата - много тих двигател , и никаква тяга . След още един два опита стигнах до положение винта да е завъртян на около 10-12 градуса в посока намаляне на горивото и слагане на оргонизатор със сила около 100 деветки. Колата(вървенето) се върна в състоянието което беше като оригинал - без оргонизатори и нормално подаване на гориво. Явно , че без промяна на центровката горивото не може да се намалява повече :sobbing: .За съжаление майстора не може да прецени с колко съм намалил горивото , но смятам да покарам известно време и ще видя. За центровката на ГНП се изясни , че с въртене на помпата не може да се даде повече от 4 градуса аванс. Остава да се регулира от вала на помпата като се прескочи някое зъбче ;) . Според него едно зъбче отговаря на 7 градуса . Давайте идеи с колко зъбчета да преместя аванса (след като видя резултатите от намаляването на горивото) , като се има предвид , че колата се кара предимно на ниски обороти :smileylol:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

За твое най голямо удоволствие ще трябва да пробваш, но почни с помпата. Иначе внимавайте колко въртите вала, да не изревеш за клапани. :sympathi:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Според мен ал. блок е една доста голяма маса метал, която излъчва оргона прекалено силно навън. Затова едва ли нещата ще станат достатъчно ефектимни само със пасивни оргонизатори /независимо от спирален или др. вид/. При дизел пък ми се струва съвсем невероятно. Трябва мощно устройство, което да набавя излъчваното навън от блока и да вдига общия му заряд до достатъчно ниво. По-лесно е това да става отвътре през въздуха и горивото, поне за момента. За в бъдеще ще видим, играя си и аз тука още с един ГОТ от нов тип, ама не е готов съвсем да го активирам ;) Разискванията с разни твърдоглави газаджии ме изнервят и трудно работя после щото много псувам :-)
Поздрави
BUTTON_POST_REPLY