Аз да си кажа без бой

Имам уредите за унищожаване на какъвто и да е патоген. За да ги използвам обаче е нужно да знам точното именце, дето са му дали докторите. За да стигна до него, трябва да убедя личната да ми даде направление (или да си платя) за точно определени посевки, изследвания и какво ли не още. Резултатите ще излязат за някои от посевките след около месец. Ще ми кажат какво са открили и ще му знам името. ...Но надали ще е само то. А и за толкова време гадта евентуално ще се размножила и развила.Спиридон написаCOLONмного мощен широкоспектърен антибиотик
Затова щом почувствам неприятен дъх в устата си, или ми се размиришат краката, или започне да се обажда някой зъб, или при силна жега и влага ми се появят разни подутинки по пръстите на ръцете, или започнат да ми се обаждат дробовете, или започна да кихам, или ... нещо си друго си, сядам, пускам си за час това нещенце и забравям случая. Такова нещо я ми се случи на два месеца веднъж, я не. ... Не го ли направя още при първи симптоми на което и да е, нещата улитат и после е късно.
Шеки,
От вчера се чудя как точно да опиша разликата в тока между акумулатор и изправител.
Заради чувствата ми - напълно съм убеден в разликата между тях. Единия (акумулаторния ток) е "мек" и Природен. Другия (от изправител) е "остър" и по-неприятен.
Едно и също устройство, захранено през еднакъв волтаж, но от двата различни източника, има различна проникваща способност в тялото например. Акумулаторния по някакъв начин "се слива" с тялото, разпространява се в него леко, докато на изправения крив ток

Знам, че това обяснение е недоказуемо в момента, но съм сигурен, че във времето напред ще се установи тази разлика. Единственото, което ми хрумва като "научно" обяснение е разликата в получаването на ЕДС. Единия начин съществува и в Природата - При близко разположение на медни и цинкови залежи, енергията на околното пространство е повишена - http://megavselena.com/tova-li-e-taynata-na-nlo/ Днешното получаване пък на тока, който ползваме в бита, е антиприроден (Виктор Шаубергер) - затова и не е хармоничен като цяло с тялото и Природата.
...Нещо такова

Аз лично чувствам разликата и съм сигурен в нея. Обяснението ми за причините е напълно възможно да не е вярно!
Приятен ден!