Генератор на Гого1 - модификация на Бедини

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнение от Gogo1 »

Здравей roskoj!

Какво стана с твоя генератор?
Щеше да се обаждаш за да го настроим.
Ако вече работи покажи какво се е получило.

Поздрави.
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Здравей roskoj!

Какво стана?
Пиши ми на лични ако не искаш да е до всички.
Ако имаш проблем това не бива да те смущава.
Наскоро генератора го гледаха и мериха величия във
сферата на физиката и се притесниха много защото се
оказа,че няма с какво да мерят и формулите който са им
известни не вършат работа защото са измислени и неверни....
Въпреки всичко все още не могат да си изкривят езика и да
признаят,че има етер нещото за което е говорил и писал
Никола Тесла.Човека който е сътворил почти всичките ни благини.
Той още преди стотина години е направил телевизията,радиото,телефона
и интернета но без спътници и какво ли не още.Всичко за което се сетите.
Неговите изобретения са били раздадени на други изобретатели само с цел да не
се говори и пише за Тесла защото ако се говори за него трябва да се каже и за
БЕЗПЛАТНАТА НЕИЗЧЕРПАЕМА ЕНЕРГИЯ която е нонстоп около нас.
Негови думи са(ние живеем в океан от енергия и ни продават енергия придобита
по най ниско продуктивни способи)....

Дано по скоро повече хора проумеят това и да се приключи с това унищожение на
средата необходима за живота...

Поздрави!
galaxy
МненияCOLON 61
Регистриран наCOLON Пон Яну 19, 2015 5:00 pm

Мнение от galaxy »

Искам само да кажа, че след хиляди настройки и проби АЗ все още не съм достигнал и 1/10 от това което е постигнал Гого.
Последната настройка е по време на заряд на капацитет. Т.е базите и отпушванвто така е настроено, че за максимално кратко време да се достигне до максимално високо напрежение в съответния кондензатор. Все още нищо. Всяко друго зарядно зарежда по добре и по бързо от въртележката на Бедини. Моля Гого да пусне детайлен видео клип за да се направят нужните сравнения.
Това което е на снимките: 140 АЧ акумулатор в перфектно техническо състояние. Нов. Разреден до 10.5 в , за 2 ч едвам вдигна това което се вижда на снимката. Утре ще снимам пак часовника си сутринта за да се види с колко е вдигнал за повече от 12 часа.
Друго не знам кво да кажа.
Прикачени файлове
20150820_180316.jpg
20150820_180316.jpg (2.98 MiB) Прегледано 5045 пъти
20150820_175228.jpg
20150820_175228.jpg (3.67 MiB) Прегледано 5045 пъти
20150820_175320.jpg
20150820_175320.jpg (3.52 MiB) Прегледано 5045 пъти
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Здравей galaxy!

Твоя генератор си е изцяло твоя разработка а задаваш въпроси на мен
и го сравняваш с моя.Ти си направил бобините като си гледал как ги прави
Бедини и си броил точно намотките от филма му. Макарата е с други размери
и сърцевината е различна и от моята и от тази на Бедини.
Схемата също е променена и дефакто вече е съвсем различно нещо.
Като беше при мен твоя генератор аз ти поставих нов ротор защото твоя се разглоби и настроих бобините на максимума който може да се изкара от тях.
Не е трябвало да преработваш схемата а да направиш точните бобини.
С кондензаторите който си поставил го правиш още по не ефективен....
roskoj
МненияCOLON 27
Регистриран наCOLON Сря Юли 31, 2013 8:29 am

Мнение от roskoj »

Здравейте.

Не ме отписвайте в борбата за свободна и чиста енергия, август е и отпуската ме грабна.

Така значи Бединито тръгна, но е по маломощно от на Gogo1, какво да се прави такива са му бобините.
Ако не съм ги казал те са 6 на брой с по 5 намотки по 40метра 0.64мм диаметър.
Продължавам на татък, потвърждавам за по добра работа на двигателя на колата, след няколко заряда с бединито на акумолатора.
Друга аномалия която забелязах е, когато зареждах по малък акумулатор 18А, вързах крушка от фар 55/60 да речем 4.5ампера последователно зареждащия се акумулатор, за да не го пришпорвам много.
И тя светеше като за 10волта а с аналогов уред измерих 1.5волта пад в/у нея.

Мисля с този модел да си зареждам Е-байка (10А/48В)li-ion.
А по на там ще правя като на Gogo1 модела.Там той ще дава рецептата.

Galaxy не се предавай, тези 140 амперови акумулатори сигурно имат 0.01 ом вътрешно съпротивление.
Сметни си на твойте бобини всички на куп паралел колко им е съпротивлението.
За настройка без осцилоскоп забави, но ще помагаме.

Точно преди да изляза отпуска се светнах че е голяма моя грешка да слагам потенциометри на всяка
група транзистори дори и мощни, всички транзистори трябва да работят еднакво, а бобините да се въртят леко за настройка.Нека Gogo да каже дали е така.

Другата седмица ще пусна снимки на хубавеца.

Поздрави!
galaxy
МненияCOLON 61

Мнение от galaxy »

Както обещах качвам снимка след повече от 12 часа работа на въртележката. И както сами виждате - нищо. Така:
Гого нямам нищо против ти да си успял да направиш нещо но просто не виждам видео от теб в което да се види файдата. Много е елементарно. Вземаш един телефон и снимаш и цялата драма приключва.

Кум другия колега не знам как му е името.roskoj. само да кажа че се вкарвате в много сериозни противоречия с Гого. Твърдите че енергията която се получава не е функционална спрямо известните ни формули, а в същото време ми говорите за вътрешно съпротивление на батерията 0.1 ом за осцилоскопи и разни такива. Значи намесвате закона на Ом а после го изключвате. Какво значение има за студеното електричество вътрешното съпротивление на батерията?
Освен това не виждам колегата Мадсат който е с оригинален генератор тип Гого да е постигнал нещо. А може би от цру са го отвлекли.
Хайде поздрави на всички и не се отказвайте , само внимавайте къде си хвърляте парите.
Гого всички очакваме видеото.
Прикачени файлове
20150821_084853.jpg
20150821_084853.jpg (2.5 MiB) Прегледано 4987 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Аз съм абсолютно убеден, че генераторът работи /видях го с очите си и надух акумулатор дори с презареждане/, но си има особености в конструкцията и принципи, които трябва да се спазват. Когато не знам нещо и виждам, че някой го може, му се доверявам докато схвана и мога да си говоря с него на един език. На Гого генераторът работи /бях там и видях/, затова нека не сравняваме правените от нас с неговия - очевидно има разлика. Аз също имам самоделен, както и оригинален с една бобина на Гого и да - работят различно /засега/.
Студеното ел. върви ръка за ръка с топлото - едва ли само със студено може да се зареди топлоелектрическо устройство като акумулатор или кондензатор, винаги трябва малко мая от топло ел., което да се усили чрез студеното. То просто качва потенциалите, а и променя на молекулярно ниво материята и тя се държи другояче.
Работим :) Просто почакайте малко до края на месеца и доста неща ще са ясни.
Поздрави!
galaxy
МненияCOLON 61

Мнение от galaxy »

Caduceus - аз не бях писал от 2-3 месеца точно защото допусках , че аз нещо не разбирам и не мога. И ти искаш да ми кажеш че за толкова време и толкова приказки и толкова направени генератори от Гого все още няма друг с неговите параметри. Да не говорим за кухи обещания как ще видим някой слънчев ден как работи тоя генератор.
НЕ СПОРЯ. НО И НЕ ВИЖДАМ НИЩО НАПРАВЕНО> САМО ПРИКАЗКИ.
След 2-3 месеца може пак да пиша.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ами неговия е с пет бобини, а тези които си взехме от него са с една. Правените пък от други хора като теб са с повече бобини, но не са на Гого. Има разлика очевидно. Трябва и някой друг да има с пет бобини направен от Гого и тогава да се види работи ли или не коректно. Просто нашите не са като неговия и има особености в конструкцията и настройката, които ни убягват засега.
Успех!
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Здравейте колеги!

Май още никой от вас не е разбрал как този генератор зарежда батериите.
Пак ще ви обясня.
Генератора с импулсите който генерира зарежда батерията .
Тези импулси след като са попаднали в електролита се получава
реакция която дефакто се явява като енергийна помпа която извлича
енергия от етера....
От завихрянето на етера от ротора и електромагнитните полета на бобините които си взаимодеистват
с етерната вихрушка се добива и оргонна енергия която по кабелите за зареждане на батерията
се явява като бонус в зарядката и мисля,че от там идва и икономията на гориво след зарядка
на батерия с генератора.
Този генератор работи като жив организъм.И ние се зареждаме с тази енергия от ефира.
Нашия стомах се управлява от мозъка и след като храната попадне в киселинната среда
на стомаха мозъка изпраща импулси и се осъществява същата реакция като в батерията...
Тесла е казал,че всичко което е природо съобразно е ефективно и продуктивно.
Обеден съм,че може да му вярваме защото всичките ни благини са негово дело....
Енергомафиотите още от преди сто години са разхвърляли неговите изобретения на
други изобретатели само с целта да не се споменава името му защото ако се говори за него
трябва да се каже,че има такава енергия която е безплатна и неизчерпаема.
В това ще се обедите ако прочетете писаното за Тесла и от него....
За генераторите който са направени но са различни от моя ще ви пиша,че като правите
такъв генератор трябва да сте наясно,че законете на съвременната физика не важат...
Оказа се,че 2 по 2 не е 4 а 1000....
Зная,че ще ви е трудно да го проумеете и да повярвате но това е факт...

Като правите такъв генератор трябва да се абстрахирате от известните ви формули.
Тук те не важат.След като сте убедени,че един филм в който се показва как работи
ще ви го направи въпреки,че не ми се занимава с глупости...
От този филм няма нищо да разберете.Трябва да ви е ясен принципа на работа.
Не веднъж ви го обяснявам но вие не вярвате....

Като искате да имате като моя генератор просто трябваше да направите това което
съм ви описал....
И на мен не ми беше лесно да се абстрахирам от това което са ме учили и да започна
да мисля и да виждам нещата в друга светлина и в съвсем други измерения.

Лошото е,че вече повече от 60 автомобила карат със заредени от моя генератор батерии и са
доволни от тихия и пъргав двигател и от икономията която им прави но не пишат за това....

Аз ви описах как точно съм направил генератора и за това не търся финансова изгода а Бедини
го е патентовал и неговите лекции са като реклами на изделието...
Той го продава и не веднъж съм ви дал и адреса от който може да си купите генератор на Бедини.
Ако купите негов генератор ще се убедите,че той не е направен така както се показва на клиповете...
Нещото трябва да се продава.Затова и неведнъж ви писах не копирайте а мислете и след като ви е ясен
принципа просто го направете.
Аз съм си неверник и на себе си не вярвам докато не го проверя и за това го направих.
Никога и нищо от това което съм правил не съм копирал и се получава...

Поздрави и успех!.....
BUTTON_POST_REPLY